5 έγκυροι λόγοι που χρειάζεστε ασφάλιση για τις οικογενειακές σας διακοπές

5 έγκυροι λόγοι που χρειάζεστε ασφάλιση για τις οικογενειακές σας διακοπές

Σε αυτό το είδος οικονομίας, είναι απολύτως λογικό να προσπαθείτε να εξοικονομήσετε όσο περισσότερα χρήματα μπορείτε, ειδικά όταν πρόκειται για δαπάνες πολυτελείας όπως τα ταξίδια. Αλλά το ερώτημα είναι, πρέπει αυτό να περιλαμβάνει ασφάλιση για τις οικογενειακές διακοπές σας; Υπάρχει ένα συγκεκριμένο είδος ατόμου που επιμένει ότι δεν το χρειάζεστε. ότι στατιστικά, η πιθανότητα ατυχημάτων, χαμένων πτήσεων, χαμένων αποσκευών και τα παρόμοια είναι αμελητέα.

Ενώ μπορεί να είναι αλήθεια ότι σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να μην χρειαστεί ποτέ να υποβάλετε αξίωση για την ασφάλιση για τις οικογενειακές διακοπές σας (κάτι που είναι πολύ καλό), δεν υπάρχει τρόπος να το προβλέψετε.

Εδώ είναι πέντε πολύ καλοί λόγοι για να ασφαλιστείτε για τις οικογενειακές σας διακοπές.

Περισσότεροι άνθρωποι ταξιδεύουν

Η τεχνολογία, δηλαδή το Διαδίκτυο, άνοιξε τις πόρτες για περισσότερα άτομα να ταξιδέψουν, σε αντίθεση με προηγούμενες εποχές που ήταν πολυτέλεια που μόνο η ελίτ μπορούσε να αντέξει οικονομικά. Περισσότεροι άνθρωποι που ταξιδεύουν σημαίνει περισσότερες πτήσεις, δηλαδή περισσότερη κίνηση προς τα αεροδρόμια, γύρω από τα αεροδρόμια, μέσα στα αεροδρόμια και στον χώρο πάνω από τα αεροδρόμια!

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για καθυστερημένες πτήσεις και χαμένες συνδέσεις, για να μην αναφέρουμε τις χαμένες αποσκευές. Έχοντας μια αξιοπρεπή κάλυψη θα σας προσφέρει ηρεμία εάν συμβεί κάποιο από τα προαναφερθέντα σενάρια.

Κλιματική αλλαγή

Ναι, η κλιματική αλλαγή, η υπερθέρμανση του πλανήτη και το φαινόμενο του θερμοκηπίου επηρεάζουν την ανάγκη σας για κάλυψη για ταξίδια. Γιατί; Είναι απλό: παράξενος καιρός. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει τυφώνες, εκρήξεις ηφαιστείων και άλλα παράξενα καιρικά φαινόμενα σε ασυνήθιστες καταστάσεις.

Αν ποτέ σας πιάσει κάπου μια μανιασμένη καταιγίδα που κλείνει το αεροδρόμιο και ακυρώνει πτήσεις για μέρες, θα χαρείτε για την περιεκτική σας κάλυψη. Είναι πολύ καλύτερο να το περιμένετε στην άνεση ενός ξενοδοχείου με αρκετό φαγητό και ζεστασιά, ειδικά αν έχετε παιδιά μαζί σας παρά στο πάτωμα ενός αεροδρομίου.

πολιτικά κλίματα μπορεί επίσης να είναι απρόβλεπτα. Απλώς ρωτήστε τους ανθρώπους που ήταν παγιδευμένοι στην Μπανγκόκ για μέρες περισσότερες από ό,τι σχεδίαζαν, ενώ πολιτικά ζητήματα έκλεισαν το αεροδρόμιο. Και πάλι, η ασφάλιση για τις οικογενειακές διακοπές σας προσφέρει καλύτερες επιλογές από το να κοιμάστε απλώς στο αεροδρόμιο. Θα μπορούσατε πιθανώς να το κάνετε αν ήσασταν μόνοι, αλλά είναι μια διαφορετική ιστορία όταν έχετε όλη την οικογένειά σας μαζί σας, ιδιαίτερα μικρά παιδιά ή ηλικιωμένους γονείς.

Έχετε δουλέψει σκληρά για αυτά τα χρήματα

Αφού δουλέψατε σκληρά για να κερδίσετε χρήματα, να εξοικονομήσετε χρήματα και να σχεδιάσετε το πιο τέλειο ταξίδι για να μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας, δεν θέλετε μια καθυστερημένη πτήση, χαμένες αποσκευές ή πυρετός να τα χαλάσει όλα, έτσι δεν είναι ? Με μια σωστή πολιτική, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταξίδι σας, ακόμα και όταν συμβαίνουν απρόβλεπτα γεγονότα.

Επειδή αξίζουν τον κόπο

Η οικογένειά σας είναι ο λόγος που εργάζεστε σκληρά, εξοικονομείτε και προγραμματίζετε αυτές τις διακοπές εξαρχής – μπορεί να δυσανασχετήσετε που πληρώνετε για μια πολιτική που μπορεί να μην χρησιμοποιείτε, αλλά η ηρεμία είναι ανεκτίμητη.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *