4 Απροσδόκητα απλοί τρόποι για εξοικονόμηση σε ταξιδιωτικό κάλυμμα

4 Απροσδόκητα απλοί τρόποι για εξοικονόμηση σε ταξιδιωτικό κάλυμμα

Παλεύοντας ενάντια στις απαιτήσεις των λογαριασμών και των αιφνιδιαστικών εξόδων, καταφέρατε να σώσετε χρήματα για τις πολυαναμενόμενες οικογενειακές διακοπές ή τη μακρινή απόδραση – συγχαρητήρια! Αλλά το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να ξοδέψετε αυτά τα χρήματα για ασφάλιση.

Μην ανησυχείτε, υπάρχουν όχι μόνο εκπληκτικοί τρόποι για να κάνετε οικονομία στην αποτελεσματική ασφάλιση, αλλά και μέσα για να το κάνετε απλά και χωρίς ταλαιπωρία.

Πόσες φορές θα ταξιδέψετε;

Το κλειδί για την εύρεση αποτελεσματικής αλλά φθηνής ταξιδιωτικής κάλυψης είναι να κατανοήσετε ακριβώς τι ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας – τα χρήματα χάνονται αν η ασφάλισή σας δεν ταιριάζει με τις διακοπές σας. Ένα από τα βασικά ζητήματα από αυτή την άποψη είναι ο αριθμός των φορών που θα φύγετε για διακοπές (ή επαγγελματικούς λόγους), καθώς αυτό μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στο πρόγραμμα που θα επιλέξετε. Για παράδειγμα, όσοι πάνε για εφάπαξ διακοπές θα χρειαστούν διαφορετική μορφή κάλυψης από εκείνους που κάνουν τζετ σετ στις θάλασσες πολλές φορές το χρόνο. Το να το κάνετε σωστά και να προσδιορίσετε τα καλύτερα σχέδια προϋπολογισμού που παρέχονται από τις πιο έγκυρες επιχειρήσεις, θα βοηθήσει πολύ στην εξοικονόμηση χρημάτων για λοσιόν μαυρίσματος, ενοικίαση σκι ή μασάζ.

Πόσο χρονών είστε εσείς (και τα παιδιά σας);

Η φύση της ταξιδιωτικής κάλυψης είναι ότι πρέπει να ταιριάζει με μια μεγάλη ποικιλία πιθανών περιστάσεων. Αυτό το κάνει με διάφορους τρόπους. Το πιο σημαντικό είναι ότι αξιολογεί τον κίνδυνο περιορίζοντας τα σχέδια για να ταιριάζουν σε διάφορα σενάρια και περιβάλλοντα. Ένα πλαίσιο πρωταρχικής σημασίας, όταν πρόκειται για την κοστολόγηση της ασφάλισης, είναι η ηλικία σας. Είτε ταξιδεύετε με παιδιά, ως ζευγάρι ή με μεγαλύτερους συγγενείς, όλα θα έχουν σαφή αντίκτυπο στο πόσο θα χρειαστεί να πληρώσετε. Επομένως, εάν θέλετε αποτελεσματική κάλυψη, πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς ποιος θα επιβιβαστεί σε αυτό το λεωφορείο, το αεροπλάνο ή το τρένο και πόσο χρονών είναι – τότε μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες ευκαιρίες για οικογένειες, άγαμους, ζευγάρια, παιδιά ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε .

Πόσο συγκεκριμένες είναι οι τοποθεσίες του ταξιδιού σας;

Κανείς δεν θέλει να πάει διακοπές παρασυρμένος από το φάσμα όλων αυτών που θα μπορούσαν να πάνε στραβά. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τον σκοπό των διακοπών – δηλαδή την ηρεμία. Αλλά ο κόσμος δεν είναι μια σταθερή και, δυστυχώς, ούτε οι κίνδυνοι του. Ως εκ τούτου, η ταξιδιωτική κάλυψη ποικίλλει προκειμένου να αναγνωριστεί αυτό. Η ασφάλιση για την κάλυψη χώρων γνωστών για πολιτικά προβλήματα, για παράδειγμα, θα προσελκύει διαφορετικά ποσοστά από τις πλούσιες αποδράσεις σε ασφαλή θέρετρα υψηλού προφίλ. Γνωρίζοντας τον προορισμό σας και τη φύση των κινδύνων του θα σας οπλίσουμε με πολύτιμες πληροφορίες στο κυνήγι για φθηνή, αξιόπιστη και απλή κάλυψη.

Γιατί ταξιδεύετε;

Οι άνθρωποι πηγαίνουν ταξίδια για πολλούς λόγους. Άλλοι αναζητούν την πολυτέλεια, άλλοι τα πιο τραχιά μονοπάτια, άλλοι ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους και άλλοι για ευχαρίστηση. Μπορεί να πιστεύετε ότι αυτό θα είχε μικρό αντίκτυπο στην ταξιδιωτική σας κάλυψη, αλλά θα έχει – για πολύ σημαντικούς λόγους. Διαφορετικές επιχειρήσεις εισάγουν διαφορετικά εύρη κινδύνου για τους ασφαλιστές, επομένως θα υπολογίζουν διαφορετικά ποσοστά ανάλογα με τους λόγους ταξιδιού σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι απλοί διαδικτυακοί έλεγχοι για προσφορές που λαμβάνουν υπόψη τους σκοπούς του ταξιδιού σας είναι ζωτικής σημασίας εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *