3 Τύποι ταξιδιωτών που ταιριάζουν στην ετήσια ταξιδιωτική ασφάλιση

3 Τύποι ταξιδιωτών που ταιριάζουν στην ετήσια ταξιδιωτική ασφάλιση

Ο κόσμος των ταξιδιών είναι εξαιρετικά διαφορετικός. Για παράδειγμα, μερικοί άνθρωποι βλέπουν την παραλία ως έναν παράδεισο με ζεστή άμμο και καταπραϋντικά κύματα, ενώ άλλοι τη βλέπουν ως πιθανή τοποθεσία ηλιακού εγκαύματος, ιδρώτα και επικίνδυνου σερφ. Υπάρχουν τόσοι διαφορετικοί τύποι ταξιδιωτών όσες και τοποθεσίες για επίσκεψη και, στην πραγματικότητα, κάθε τοποθεσία μπορεί να βιωθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Υπάρχει επίσης μια τεράστια γκάμα ασφαλιστηρίων συμβολαίων για να καλύψετε τον εαυτό σας ενώ βρίσκεστε σε ένα ταξίδι. Ένα ετήσιο συμβόλαιο ταξιδιωτικής ασφάλισης είναι μια σοφή επιλογή για ορισμένους τύπους ανθρώπων.

Η Ετήσια ταξιδιωτική ασφάλιση Business-Class Lounger

ταιριάζει σε μια προφανή κατηγορία: τα άτομα που ταξιδεύουν συχνά, τα πόδια που έχουν φαγούρα και αυτά που τσιμπήθηκαν από το ταξιδιωτικό σφάλμα, είτε από επιλογή είτε από υποχρέωση. Ωστόσο, ακόμη και στην κατηγορία εκείνων που πρέπει να φύγουν από το σπίτι πολλές φορές το χρόνο υπάρχουν διαφορετικοί τύποι. Το ένα ταιριάζει ιδιαίτερα σε αυτήν την ετήσια μορφή κάλυψης. Θα τον/την βρείτε με επαγγελματικά ρούχα με μια έξυπνη βαλίτσα, να διασχίζει τον τερματικό σταθμό με μια προφανή διαισθητική αίσθηση του πού βρίσκεται το σαλόνι business class, ανεξάρτητα από το αεροδρόμιο στο οποίο βρίσκονται. Όσοι ταξιδεύουν τακτικά πάνω από το έτος για τις επιχειρήσεις χρειάζονται μια πολιτική που τους εξυπηρετεί μακροπρόθεσμα.

Οι ξαπλώστρες Business-class Quick Island-Hopper

μπορεί να έχουν επιλέξει το κάλυμμά τους ή μπορεί να πρέπει να το αγοράσουν οι ίδιοι. Και στις δύο περιπτώσεις, η ετήσια ταξιδιωτική τους ασφάλιση μπορεί συχνά να διαγραφεί ως έξοδο. Αλλά υπάρχει ένας άλλος τύπος συχνών επιβατών που επιβαρύνουν οι ίδιοι το κόστος. Η «νησί-χοάνη» μπορεί να ταξιδέψει με λεωφορείο, τρένο ή ακόμα και αυτοκίνητο, και στην πραγματικότητα ταξιδεύει σε πολλά διαφορετικά μέρη, όχι μόνο σε τροπικά νησιά! Έχουν μια έμφυτη επιθυμία που τους οδηγεί να ξεφύγουν από την καθημερινότητα όσο το δυνατόν περισσότερα Σαββατοκύριακα, επίσημες αργίες ή ύπουλες διακοπές. Απλώς δεν έχει νόημα για αυτόν τον ταξιδιώτη να αγοράζει ξεχωριστή κάλυψη για κάθε ταξίδι, επομένως το να έχετε ένα ευρύ και ευέλικτο πρόγραμμα εξοικονομεί χρόνο και χρήμα.

Ο Επαγγελματίας Ταξιδιώτης

Η διαφορά μεταξύ της ξαπλώστρας business class και του επαγγελματία ταξιδιώτη είναι διαφορά στάσης και προορισμού. Πολλοί άνθρωποι που φεύγουν από το σπίτι για επαγγελματικούς λόγους επειδή πρέπει, για χάρη μιας συνάντησης, μιας συνέλευσης, μιας εκπαίδευσης ή άλλης δραστηριότητας που σχετίζεται με την εργασία. ο επαγγελματίας ταξιδιώτης ταξιδεύει για πιο εις βάθος λόγους. Φωτογράφοι, αρχαιολόγοι, επιστήμονες, εξερευνητές, ερευνητές, οικολόγοι, γεωλόγοι – γι’ αυτούς, η ετήσια ταξιδιωτική ασφάλιση καλύπτει τις μεγάλες και συχνές επιδρομές τους σε μέρη που είναι ο στόχος της επιχείρησής τους ή της μελέτης τους. Οι παγετώνες της Γροιλανδίας, οι ανασκαφές στον Νείλο και τα μονοπάτια του Αμαζονίου δεν είναι απλώς τυχαίες τοποθεσίες – είναι συχνά ένα πάθος.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *