Φτηνή φοιτητική ασφάλιση αυτοκινήτου

Φτηνή φοιτητική ασφάλιση αυτοκινήτου

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι νεότεροι πληρώνουν περισσότερα για την ασφάλεια αυτοκινήτου. Αυτό περιλαμβάνει το προφανές, όπως η έλλειψη οδηγικής εμπειρίας και τα υψηλά στατιστικά ατυχημάτων. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να αποκτήσετε φθηνή φοιτητική ασφάλιση αυτοκινήτου επωφελούμενοι από κάθε διαθέσιμη έκπτωση. Σχεδόν κάθε ασφαλιστής αυτοκινήτων προσφέρει εκπτώσεις, ακόμη και σε εφήβους.

Μπορείτε επίσης να λάβετε εκτιμήσεις σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα εισάγοντας μερικές γρήγορες πληροφορίες σχετικά με την ηλικία, το αυτοκίνητο και τον ταχυδρομικό σας κώδικα. Εδώ είναι μερικές από τις πιο συνηθισμένες εκπτώσεις που μπορούν να επωφεληθούν οι νέοι οδηγοί.

Καλές φοιτητικές εκπτώσεις Οι

νέοι στο γυμνάσιο ή στο κολέγιο μπορούν να δικαιούνται έκπτωση ασφάλισης αυτοκινήτου μόνο και μόνο επειδή είναι φοιτητές, αλλά υπάρχει μια σύλληψη. Ο μαθητής πρέπει να έχει και να διατηρεί καλούς βαθμούς. Οι μαθητές μπορούν να εξοικονομήσουν κάποια σοβαρά μετρητά δουλεύοντας σκληρά στην τάξη και παίρνοντας καλούς βαθμούς. Οι ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων έχουν συγκεντρώσει τεράστιους όγκους δεδομένων ατυχημάτων και τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι οι οδηγοί που διαπρέπουν ακαδημαϊκά είναι επίσης πολύ πιο ασφαλείς οδηγοί. Οι εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτων τιμολογούν τα ασφάλιστρα με βάση τον αντιλαμβανόμενο κίνδυνο και έτσι δίνουν εκπτώσεις σε λιγότερο επικίνδυνους οδηγούς, όπως αυτοί με μεγάλους βαθμούς. Η απόκτηση καλών βαθμών απαιτεί συνεχή πειθαρχία και έλεγχο, ιδιότητες που τυχαίνει να κάνουν σπουδαίους οδηγούς.

Καλά Προσόντα Έκπτωσης Φοιτητών

Οι περισσότεροι ασφαλιστικοί φορείς προσφέρουν αυτές τις μειωμένες τιμές σε ενεργούς μαθητές που διατηρούν Β ή υψηλότερο ΣΔΣ κατά τη διάρκεια ενός σχολικού έτους. Η καλή φοιτητική έκπτωση είναι συνήθως 10% έκπτωση στο ασφάλιστρο αυτοκινήτου. Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς στην τάξη και σας εξοικονομεί σοβαρά χρήματα, γι’ αυτό μελετήστε σκληρά!

Πρέπει να είστε φοιτητής πλήρους φοίτησης. Οι φοιτητές μερικής φοίτησης ενδέχεται να μην πληρούν τις προϋποθέσεις για αυτόν τον τύπο έκπτωσης.

Υπάρχει όριο ηλικίας μαθητή τα 25 έτη.

Εάν είστε γονέας που πληρώνει για την ασφάλεια αυτοκινήτου του παιδιού σας, χρησιμοποιήστε αυτήν την έκπτωση ως κίνητρο. Εάν το παιδί σας χάσει αυτήν την καλή μαθητική έκπτωση φέτος, βοηθήστε το να ανεβάσει τους βαθμούς του και να πληροί τις προϋποθέσεις για αυτήν την επόμενη χρονιά. Μια ιδέα είναι να προσφερθείτε να βοηθήσετε στην πληρωμή ενός καινούργιου αυτοκινήτου με τις ασφαλιστικές οικονομίες που θα πραγματοποιήσουν παίρνοντας εξαιρετικούς βαθμούς.

Πιστοποιημένα μαθήματα ασφάλειας οδηγού

Ένας άλλος έξυπνος τρόπος για να αποκτήσετε φθηνότερη μαθητική ασφάλιση αυτοκινήτου και να μάθετε πολλά είναι να ολοκληρώσετε ένα πιστοποιημένο μάθημα εκπαίδευσης οδηγού. Αυτές οι τάξεις συνήθως διδάσκονται από αξιωματικούς περιπολίας αυτοκινητοδρόμων και άλλους έμπειρους οδηγούς, οι οποίοι έχουν να μοιραστούν πολλές γνώσεις οδήγησης. Όχι μόνο θα μάθετε πώς να οδηγείτε καλύτερα, αλλά αφού περάσετε με επιτυχία την τάξη, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 10% στην κάλυψή σας. Μια καλή συμβουλή είναι να βεβαιωθείτε ότι το μάθημα που σκοπεύετε να παρακολουθήσετε είναι πιστοποιημένο, έτσι οι ασφαλιστικοί φορείς θα το αναγνωρίσουν και θα σας δώσουν αυτή τη σημαντική έκπτωση.

Αγοράστε ένα αυτοκίνητο που είναι φθηνότερο για ασφάλιση

Το όχημα που ασφαλίζετε είναι ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες που θα επηρεάσουν τα ποσοστά εισιτηρίων αυτοκινήτων. Όταν είστε νεαρός φοιτητής οδηγός, αντιμετωπίζετε ήδη ποσοστά που είναι κατά μέσο όρο διπλάσια από τους περισσότερους ηλικιωμένους οδηγούς άνω των 25 ετών. Το αυτοκίνητο που οδηγείτε μπορεί είτε να σας βοηθήσει να πάρετε χαμηλότερες τιμές είτε να αυξήσετε αρκετά τα ασφάλιστρά σας.

Μείνετε μακριά από εξωτικά σπορ αυτοκίνητα όπως μια Porsche, ακριβά νέα αυτοκίνητα και εκείνα τα οχήματα που βρίσκονται πάντα στην κορυφή της λίστας με τα περισσότερα κλεμμένα. Σκεφτείτε να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο όπως το Toyota Camry που είναι διασκεδαστικό στην οδήγηση, ασφαλές και φθηνότερο για ασφάλιση για φοιτητές.

Λάβετε εκπτώσεις για μόνιμους φοιτητές

Φοιτητές που θα πάνε σε κολέγιο ή πανεπιστήμιο σε άλλη πόλη ή πολιτεία (συχνά περισσότερα από 100 μίλια) μπορούν να δικαιούνται έκπτωση φοιτητών κατοίκων. Αυτή η ελάχιστα γνωστή έκπτωση ισχύει για όσους μαθητές σχεδιάζουν να μην οδηγήσουν ενώ είναι εγγεγραμμένοι στο σχολείο και μόνο σε περιορισμένες περιπτώσεις, όπως χειμερινές και καλοκαιρινές διακοπές. Ένας φοιτητής που θέλει να λάβει αυτές τις ειδικές χαμηλές τιμές πρέπει να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία, όπως επιστολή εισαγωγής, με τη διεύθυνση του κολεγίου. Επίσης, ο ασφαλιστής αυτοκινήτου θα απαιτήσει έγκυρη απόδειξη χιλιομέτρων και ενδέχεται επίσης να επιβάλει άλλους περιορισμούς στον οδηγό.

Βρείτε την φθηνότερη φοιτητική ασφάλιση αυτοκινήτου στο Διαδίκτυο

Χάρη στον Ιστό, η εύρεση των φθηνότερων τιμών για φοιτητική ασφάλιση αυτοκινήτου είναι ευκολότερη από ποτέ. Επίσης, μπορείτε να συγκρίνετε πολλές τιμές σε λίγα μόνο λεπτά και να βρείτε την πολιτική που είναι καλύτερη για εσάς.

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε κάθε έκπτωση ασφάλισης αυτοκινήτου για την οποία πληροίτε τις προϋποθέσεις όταν κάνετε αίτηση για προσφορά. Η καλή ασφάλιση έχει άμεση τιμολόγηση που είναι συχνά πολύ φθηνότερη από τις προσφορές που δίνουν οι πράκτορες και οι μεσίτες. Συγκρίνετε φθηνές προσφορές φοιτητικής ασφάλισης αυτοκινήτου με την ασφάλεια good2go και κερδίστε τις οικονομίες που χρειάζεστε σήμερα. Ελέγξτε τώρα την κάλυψη των φοιτητών με ασφάλεια καλής παραμονής και λάβετε μια δωρεάν προσφορά on-line σε 5 λεπτά.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *