Φτηνή ασφάλιση φορτηγών παραλαβής

Φτηνή ασφάλιση φορτηγών παραλαβής

Υπάρχουν σχεδόν περισσότερα φορτηγά της σειράς Ford F που πωλούνται από το Toyota Camry και το Honda Accord μαζί. Ενώ αυτά τα οχήματα δεν είναι τόσο ακριβά όσο τα εξωτικά σπορ αυτοκίνητα όπως μια Corvette, είναι συνήθως πιο δαπανηρά από ένα τυπικό σεντάν. Φορτηγά υψηλής τεχνολογίας, όπως η πλατίνα F-150 ή η περιορισμένη σειρά, μπορεί να κοστίζουν πάνω από 50.000 $ καινούργια. Για την προστασία αυτής της μεγάλης επένδυσης και για την εξοικονόμηση χρημάτων, οι ιδιοκτήτες χρειάζονται φθηνή ασφάλεια φορτηγού.

Ας δούμε μερικά βασικά πράγματα που μπορούν να κάνουν οι καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους ή που σκέφτονται να αγοράσουν ένα από αυτά τα δημοφιλή οχήματα για να εξοικονομήσουν ασφαλιστική κάλυψη. Λάβετε προσφορά από την ασφαλιστική εταιρεία καλής πρόσβασης στο διαδίκτυο σε λιγότερο από 5 λεπτά και εξοικονομήστε εύκολα εκατοντάδες σήμερα.

Μέσο Κόστος Ασφάλισης Φορτηγού Παραλαβής Οι

τιμές ασφάλισης αλλάζουν συνεχώς και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα φορτηγά. Ωστόσο, μπορούμε να έχουμε μια χονδρική ιδέα για το μέσο κόστος της ασφάλισης ενός φορτηγού όψιμου μοντέλου, εξετάζοντας δεδομένα από διάφορες μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων Ford και Chevy. Με βάση μια πολιτική που περιλαμβάνει ευθύνη και επίσης ολοκληρωμένη κάλυψη, το μέσο κόστος ασφάλισης ενός φορτηγού στις ΗΠΑ θα είναι περίπου 2.400 $ ετησίως. Αυτό ισοδυναμεί με 200 $ το μήνα, γεγονός που το τοποθετεί πάνω από το μέσο κόστος κάλυψης κύριας γραμμής για σεντάν και άλλους τύπους οχημάτων. Αν και αυτό δεν είναι φθηνό, η ολοκληρωμένη κάλυψη συνιστάται συχνά για φορτηγά, καθώς συχνά εκτίθενται περισσότερο σε αντίξοες καιρικές συνθήκες και είναι πολύ ακριβή η επισκευή τους.

Αν και το υψηλό κόστος της ασφάλισης φορτηγών μπορεί να τρομάξει τους πιθανούς αγοραστές, υπάρχουν μερικά απλά βήματα που μπορεί να κάνει ο καθένας για να μειώσει αρκετά τα ασφάλιστρά του. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να αυξηθεί το ποσό της έκπτωσης. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν λανθασμένα ότι η αύξηση αυτή θα ωθήσει τα ποσοστά τους υψηλότερα, αλλά στην πραγματικότητα ισχύει το αντίθετο. Όταν μια έκπτωση αυξάνεται, ο αντισυμβαλλόμενος αναλαμβάνει μεγαλύτερη οικονομική ευθύνη για το κόστος ενός ατυχήματος μετά την υποβολή αξίωσης.

Αυτό φυσικά μειώνει το κόστος για τον ασφαλιστή και συχνά έχει ως αποτέλεσμα οι οδηγοί να είναι πιο προσεκτικοί στο δρόμο και λιγότερα ατυχήματα. Η απόκτηση έκπτωσης 1.000 $ ή υψηλότερης μπορεί να μειώσει τα ασφάλιστρα κατά 10% ή περισσότερο και να κάνει την κάλυψη φορτηγών πολύ φθηνότερη.

Ένας άλλος τρόπος για να μειώσετε τα ποσοστά είναι να βελτιώσετε το ιστορικό οδήγησης και το πιστωτικό σας σκορ. Αυτό σημαίνει εξόφληση τυχόν εισιτηρίων σε καθυστέρηση και επισκευή της πίστωσής σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν καν ότι η σημερινή τιμολόγηση ασφάλισης περιλαμβάνει βαθμολογίες αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας. Οι ασφαλιστές αντιμετωπίζουν τους καταναλωτές που κάνουν ριψοκίνδυνες οικονομικές κινήσεις ως δυνητικά πιο επικίνδυνους οδηγούς και επομένως χρεώνουν περισσότερο για την κάλυψη.

Ομοίως, όσοι οδηγοί έχουν περισσότερες από 2 παραβάσεις κίνησης θα χρεωθούν πολύ περισσότερο για την ασφάλιση οχημάτων λόγω των εγγενών κινδύνων. Η αποσαφήνιση αυτών των δύο πραγμάτων μπορεί να ωθήσει τα ποσοστά σας σε αυτό το αγαπημένο φορτηγό κάτω από άλλο 10% ή ακόμα περισσότερο.

Οι αγορές μέσω Διαδικτύου για την ασφάλιση φορτηγών μπορούν να σας εξοικονομήσουν περισσότερα

Η τελευταία συμβουλή είναι να ψωνίσετε στο Διαδίκτυο για φθηνή ασφαλιστική κάλυψη φορτηγού παραλαβής. Το Διαδίκτυο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ψωνίσετε επειδή ο έλεγχος των τιμών είναι εντελώς δωρεάν και μπορείτε εύκολα να λάβετε άμεσες τιμές φορτηγών που θα σας εξοικονομήσουν άλλο 10% ή περισσότερο. Επίσης, σε πολλούς κορυφαίους ιστότοπους, όπως το good-to-go, τα ασφαλιστήρια συμβόλαια μπορούν να αγοραστούν ηλεκτρονικά μέσα σε λίγα λεπτά και ακόμη και οι ασφαλιστικές κάρτες ταυτότητας μπορούν να εκτυπωθούν στο σπίτι.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *