Φτηνή ασφάλιση αυτοκινήτου στη Νεβάδα

Φτηνή ασφάλιση αυτοκινήτου στη Νεβάδα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφιερώσετε λίγα λεπτά και να συνδεθείτε στο διαδίκτυο και να συγκρίνετε προσφορές. Μπορούν να συγκριθούν έως και 10 τιμές σε λίγα λεπτά. Ας ρίξουμε μια ματιά στα βασικά της ασφάλισης της Νεβάδα και μερικές συμβουλές που θα μπορούσαν να σας εξοικονομήσουν εκατοντάδες από τα ασφάλιστρά σας.

Τα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτου στη Νεβάδα ποικίλλουν σημαντικά ανάλογα με πολλούς παράγοντες όπως η ηλικία του ατόμου, η τοποθεσία και το αυτοκίνητο που οδηγούν. Η μεγαλύτερη και πιο διάσημη πόλη στην ασημένια πολιτεία είναι το Λας Βέγκας. Για πολλά χρόνια, το Βέγκας ήταν η ταχύτερα αναπτυσσόμενη πόλη στις Η.Π.Α. και αυτό φυσικά προκαλούσε κυκλοφοριακά γρυλίσματα και το μαντέψατε, αυξήθηκαν τα ποσοστά ατυχημάτων. Κατά συνέπεια, τα ασφάλιστρα στο Λας Βέγκας είναι υψηλότερα από τις περισσότερες άλλες πόλεις σε όλη την πολιτεία. Ένας άλλος μεγάλος λόγος για υψηλότερο κόστος κάλυψης είναι το συνεχές πρόβλημα με τους οδηγούς σε κατάσταση μέθης.

Το Λας Βέγκας δεν έχει περιορισμούς στην αγορά αλκοόλ και ορισμένες εκτιμήσεις δείχνουν ότι περίπου το 40% των αυτοκινητιστών μεταξύ 22:00 και 5:00 είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ. Αυτό προκαλεί περισσότερα ατυχήματα ανά άτομο από άλλες, περισσότερες αγροτικές περιοχές και οι ασφαλιστές έχουν αυξήσει τα ποσοστά για τους κατοίκους της πόλης του Λας Βέγκας. Περίπου το 50% των θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων στη Νεβάδα σχετίζονται με το αλκοόλ. Εάν ζείτε στο Λας Βέγκας, μια απλή συμβουλή για να έχετε φθηνή αυτόματη κάλυψη είναι να μην μπείτε ποτέ πίσω από το τιμόνι μετά την κατανάλωση αλκοόλ.

μέλη του στρατού και η οικογένειά τους μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα στην ασφάλιση της Νεβάδα

Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται το Λας Βέγκας μόνο ως πόλη για πάρτι, αλλά είναι επίσης το σπίτι της αεροπορικής βάσης Nellis και του πλήθους των UFO, περιοχή 51. Η Nellis έχει χιλιάδες εργάτες και μπορεί να πληροί τις προϋποθέσεις για μεγάλες εκπτώσεις από ασφαλιστικές εταιρείες όπως η USAA και η Geico. Η USAA έχει μερικά από τα χαμηλότερα ποσοστά οπουδήποτε για το ενεργό στρατιωτικό προσωπικό και τις οικογένειές τους. Σύμφωνα με διάφορες δοκιμές δειγματοληψίας ποσοστών, η USAA παρήγαγε τα φθηνότερα ασφάλιστρα του Λας Βέγκας για εν ενεργεία στρατιωτικούς.

Η Geico δίνει επίσης μεγάλα διαλείμματα σε οποιονδήποτε στην υπηρεσία, ακόμη και σε βετεράνους. Ο διάσημος ιστότοπος της Geico όχι μόνο σάς επιτρέπει να λαμβάνετε δωρεάν προσφορές, αλλά μπορείτε να αγοράσετε και να διαχειριστείτε μια πολιτική όλα ηλεκτρονικά. Εάν δεν είστε στην υπηρεσία μην ανησυχείτε. Υπάρχουν πολλές άλλες εκπτώσεις για τις οποίες πιθανότατα μπορείτε να δικαιούστε.

Τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου για εφήβους στη Νεβάδα

Όπως ίσως υποψιάζεστε, οι έφηβοι χρεώνονται πολύ για την ασφαλιστική κάλυψη στη Νεβάδα και ακόμη περισσότερο στο Λας Βέγκας. Τα στατιστικά απλά δεν λένε ψέματα και πολλοί έφηβοι επιδίδονται σε επικίνδυνες συμπεριφορές όπως η αποστολή μηνυμάτων κατά την οδήγηση, ακόμη και η περιήγηση στο Twitter ή το Facebook. Αυτό οδήγησε σε αύξηση των ατυχημάτων και οι ασφαλιστές αναγκάστηκαν να αυξήσουν τις τιμές για την ασφάλιση εφήβων στη Νεβάδα. Αυτό είναι άδικο για όλους τους υπεύθυνους έφηβους εκεί έξω που είναι προσεκτικοί οδηγοί, αλλά παρόλα αυτά η πραγματικότητα είναι ότι οι νεότεροι οδηγοί θα πληρώνουν περίπου διπλάσια για ασφάλιση αυτοκινήτου μέχρι να φτάσουν τα 25.

Απάτη στην ασφάλιση αυτοκινήτου της Νεβάδα

Ένας μεγάλος λόγος για τον οποίο η ασφάλιση αυτοκινήτου κοστίζει τόσο πολύ στη Νεβάδα είναι ο υψηλό ποσοστό ασφαλιστικής απάτης στο κράτος. Κάθε χρόνο, οι ασφαλιστές χάνουν δισεκατομμύρια δολάρια σε αυτά τα ανήθικα συστήματα. Η απάτη περιλαμβάνει μεσίτες που δεν έχουν καν άδεια να πωλούν πλαστά συμβόλαια, πλαστά ή οργανωμένα τροχαία ατυχήματα και ψευδείς αξιώσεις τραυματισμών.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις πολλές μεθόδους που χρησιμοποιούν οι εγκληματίες για να διαιωνίσουν την ασφαλιστική απάτη. Εάν υποψιάζεστε οποιαδήποτε απάτη, καλέστε τον επίτροπο κρατικών ασφαλίσεων και αναφέρετέ το αμέσως. Όχι μόνο θα κάνετε το σωστό, αλλά θα βοηθήσετε επίσης να διατηρήσετε τα ποσοστά χαμηλότερα για όλους τους οδηγούς.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο και να συγκρίνετε προσφορές από κορυφαίους ιστότοπους όπως η ασφάλεια καλής μετάβασης. Μπορείτε να λάβετε χρεώσεις για βασικές ασφάλειες αστικής ευθύνης ή ολοκληρωμένη ασφάλιση σε λίγα λεπτά και ακόμη και να αγοράσετε ένα συμβόλαιο απευθείας στο διαδίκτυο. Στην ασφάλεια good2go, μπορείτε να βρείτε όλες τις κορυφαίες εταιρείες με τις καλύτερες τιμές online σε 5 λεπτά ή λιγότερο. Ξεκινήστε σήμερα και μειώστε το κόστος ασφάλισης αυτοκινήτου NV στο διαδίκτυο.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *