Φθηνότερη Ασφάλιση Αυτοκινήτου Σε σύνδεση

Φθηνότερη Ασφάλιση Αυτοκινήτου Σε σύνδεση

Εάν είστε αρκετά τυχεροί που μπορείτε να αποκτήσετε ένα νέο αυτοκίνητο, τότε θα χρειαστεί να το καλύψετε με ένα καλό ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Τα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτου έχουν ανέβει τα τελευταία χρόνια και φαίνεται ότι αυτή η τάση δεν θα επιβραδυνθεί.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πράγματα κοινής λογικής που μπορείτε να ελέγξετε για να αποκτήσετε φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου στο διαδίκτυο. Το Διαδίκτυο είναι ίσως η πιο απίστευτη ανθρώπινη εφεύρεση όλων των εποχών και έχει μειώσει τις τιμές σε τόσα πολλά πράγματα, από ταξιδιωτικές κρατήσεις μέχρι άμεση ασφαλιστική κάλυψη. Το πρώτο βήμα για την καταπολέμηση του πληθωρισμού και την αύξηση των αυξήσεων των τιμών της ασφάλισης αυτοκινήτων είναι να ψωνίζετε συχνά για προσφορές στον Ιστό. Οποιοσδήποτε έχει σύνδεση στο Διαδίκτυο μπορεί να λάβει προσφορά μέσα σε περίπου 10 λεπτά και να συγκρίνει τις πολιτικές από άμεσους παρόχους, όπως η ασφάλεια αυτοκινήτου go και άλλους κορυφαίους μεταφορείς.

Οι άμεσες τιμές είναι φθηνότερες επειδή οι πολιτικές που προσφέρονται δεν έχουν τα έξοδα του μεσάζοντα όπως ένας μεσίτης ή ένας ασφαλιστικός οργανισμός. Αρκετές κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων διαθέτουν μόνο μοντέλα άμεσης πρόσβασης και δεν διαθέτουν παραδοσιακά γραφεία ή κανάλια πωλήσεων μέσω μεσιτών. Αυτό μειώνει σημαντικά το κόστος και, στη συνέχεια, αυτές οι οικονομίες μεταβιβάζονται στον καταναλωτή με χαμηλότερες τιμές.

Αυτός ο επιθετικός ανταγωνιστής πουλάει φθηνή ασφάλιση αυτοκινήτου για περισσότερα από 20 χρόνια και έχει ανταγωνιστικές διαδικτυακές τιμές που λίγες ασφαλιστικές εταιρείες μπορούν να ανταποκριθούν. Λάβετε την προσφορά σας on-line σήμερα και δικαιούστε άμεσες εκπτώσεις που μπορούν να σας εξοικονομήσουν ακόμα περισσότερα.

Παράγοντες τιμολόγησης ασφάλισης αυτοκινήτου

Υπάρχουν αρκετοί βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν περισσότερο τα ασφάλιστρα αυτοκινήτου. Αυτά περιλαμβάνουν:

Το αυτοκίνητο που οδηγείτε

Εάν είστε στην αγορά είτε για καινούργιο είτε για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, τότε απλά μην σκέφτεστε την απόδοση του κινητήρα ή το χρώμα που θέλετε. Πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στα μέσα ποσοστά ασφάλισης για το αυτοκίνητο που σκέφτεστε να αποκτήσετε. Αυτό είναι τόσο σημαντικό γιατί θα μπορούσατε να καταλήξετε με έναν λογαριασμό ασφάλισης αυτοκινήτου που δεν ταιριάζει στον μηνιαίο προϋπολογισμό σας. Γενικά, τα νεότερα ακριβότερα αυτοκίνητα κοστίζουν περισσότερο η ασφάλιση. Αυτό είναι λογικό γιατί αν συνολικά ένα νέο όχημα, ο ασφαλιστής θα πρέπει να αντικαταστήσει την αξία του, κάτι που θα είναι πολύ περισσότερο από ένα φθηνότερο μεταχειρισμένο όχημα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να είναι μεγαλύτερη από 90% απόκλιση τιμής. Για παράδειγμα, ένα μεταχειρισμένο Ford Escort του 1998 αξίας 1.200 $ θα κοστίσει πολύ λιγότερο για να καλυφθεί από ένα νέο Jaguar 75.000 $ λόγω της τεράστιας διαφοράς τιμής αντικατάστασης. Εάν έχετε προϋπολογισμό και μισείτε να πληρώνετε τεράστια ασφάλιστρα, τότε πάρτε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με κινητήρα 4 κυλίνδρων και παρακολουθήστε το κόστος ασφάλισής σας να μειώνεται. Από την άλλη πλευρά, εάν έχετε χρήματα στον προϋπολογισμό για ένα καινούργιο αυτοκίνητο και είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε περισσότερα για κάλυψη, σκεφτείτε να αυξήσετε την έκπτωση σας και θα εξοικονομήσετε 10% ή περισσότερο στον λογαριασμό εισιτηρίων σας.

Η ηλικία σας

Για όλους τους νέους millennials εκεί έξω, μπορεί να ακούγεται σαν διάκριση λόγω ηλικίας, αλλά πρόκειται να πληρώσετε ένα τεράστιο ποσό για ασφάλιση αυτοκινήτου εάν είστε μεταξύ 16 και 25 ετών. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας τρόπος να το ξεφύγετε, ακόμα κι αν είστε εξαιρετικά προσεκτικός οδηγός. Η πραγματικότητα είναι ότι οι σημερινοί έφηβοι και οι νεαροί ενήλικες οδηγοί παίρνουν μεγάλους κινδύνους κατά την οδήγηση, όπως στέλνοντας μηνύματα και «facebook» πίσω από το τιμόνι.

Αυξάνονται τα ατυχήματα με την οδήγηση με διάσπαση προσοχής, όπως και τα ποσοστά ασφάλισης. Εάν από την άλλη είστε άνω των 25 ετών και έχετε καλό ιστορικό οδήγησης, μπορείτε να λάβετε κάλυψη σε χαμηλές τιμές εάν ψωνίζετε γύρω. Μπορείτε πάντα να παρακολουθήσετε ένα μάθημα αμυντικής οδήγησης, ανεξάρτητα από την ηλικία σας και να λάβετε μια μικρή έκπτωση περίπου 5% από τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων.

Το ρεκόρ

οδήγησής σας Σε αντίθεση με την ηλικία σας, μπορείτε να ελέγξετε τον τρόπο οδήγησης. Το ιστορικό οδήγησης ατόμων παίζει τεράστιο ρόλο στο κόστος της ασφαλιστικής κάλυψης. Οι ασφαλιστές δίνουν μεγάλες εκπτώσεις σε οδηγούς που δεν έχουν παραβάσεις στο αρχείο τους ή ατυχήματα. Αυτό είναι ένα μεγάλο κίνητρο για να οδηγείτε προσεκτικά και υπεύθυνα. Όχι μόνο θα μειώσει τον ασφαλιστικό σας λογαριασμό, αλλά θα μειώσει και την πιθανότητα να εμπλακείτε σε ατυχήματα. Εάν έχετε εισιτήρια στο αρχείο DMV σας, διευθετήστε τα το συντομότερο δυνατό, ώστε να πληροίτε τις προϋποθέσεις για φθηνότερη ασφάλιση.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *