Υποχρεωτικά ασφαλιστήρια συμβόλαια για όλους

Υποχρεωτικά ασφαλιστήρια συμβόλαια για όλους

Υπάρχουν τόσα πολλά ασφαλιστήρια συμβόλαια, τα ασφαλιστήρια συμβόλαια διατίθενται σε διαφορετικές τιμές, χαρακτηριστικά και οφέλη. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε κάθε ασφαλιστήριο συμβόλαιο, θα πρέπει να εξορθολογίσετε τις επιλογές σας σε υποχρεωτικά ασφαλιστήρια συμβόλαια.

Είναι πολύ εύκολο να γνωρίζουμε ποια ασφαλιστική κάλυψη είναι υποχρεωτική. το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε στον εαυτό σας αυτή τη σημαντική ερώτηση. “Ποιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα;” Αυτό είναι ένα σημαντικό σημείο που πρέπει να λάβετε υπόψη, δεν υπάρχει λόγος να ασφαλίσετε κάτι που δεν έχει σημασία για εσάς. Η προστασία των περιουσιακών στοιχείων που έχουν σημασία για εσάς είναι σκόπιμη για τη δημιουργία ενός σταθερού οικονομικού εφεδρικού σχεδίου.

Υπάρχουν πολλά ασφαλιστήρια συμβόλαια που μπορούν να σας βοηθήσουν να προστατεύσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία και την ικανότητα κερδών σας. Ωστόσο, πριν από την αγορά οποιουδήποτε είδους ασφάλισης, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους όρους της κάλυψης που αναγράφονται ρητά στο συμβόλαιο. Μπορείτε να επιλέξετε να επιστρατεύσετε τις υπηρεσίες του δικηγόρου σας για να διαβάσετε το περιεχόμενο της ασφάλισής σας πριν επισυνάψετε την υπογραφή σας για να σφραγίσετε τη συμφωνία. Αυτή η καταγραφή υπογραμμίζει τις υποχρεωτικές πολιτικές που πρέπει να έχει ο καθένας, οι οποίες περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Ασφάλιση αυτοκινήτου:

υπάρχουν υποχρεωτικοί νόμοι για την ασφάλιση αυτοκινήτου σε ορισμένα μέρη του κόσμου. Η ασφάλιση αυτοκινήτου είναι ένα από τα υποχρεωτικά ασφαλιστήρια συμβόλαια που πρέπει να αγοράσουν όλοι. Η σημασία της αγοράς μιας ασφάλισης αυτοκινήτου δεν μπορεί να υπερτονιστεί, ανεξάρτητα από το εάν οδηγείτε ένα τζάμπα ή ένα αυτοκίνητο που έχει αγοραστεί εδώ και χρόνια. Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι μια σταθερή εφεδρική στρατηγική εάν εμπλακείτε σε τροχαίο ατύχημα που έχει ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ή/και τη ζημιά της περιουσίας ενός άλλου ατόμου.

Ένα τέτοιο ατυχές περιστατικό θα μπορούσε στη συνέχεια να σας υποβάλει σε μήνυση που μπορεί να σας κοστίσει ό,τι έχετε εργαστεί. Το τραγικό αποτέλεσμα ενός ατυχήματος είναι επαχθές, κανείς δεν θέλει να βρεθεί σε μια τέτοια διόρθωση. Χωρίς ασφάλιση αυτοκινήτου, κινδυνεύετε να χάσετε όλα όσα έχετε. Στην πραγματικότητα, εάν αγοράσετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο με κάλυψη που σας βοηθά με πενιχρές αποταμιεύσεις, δεν είστε σε καλύτερη θέση από ένα άτομο χωρίς ασφαλιστική κάλυψη αυτοκινήτου. Βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε μια ασφάλεια αυτοκινήτου που μπορεί να καλύψει οποιοδήποτε απίθανο ή απρόβλεπτο αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Ασφάλιση ζωής:

ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής σάς δίνει τη δυνατότητα να προστατεύετε άτομα που εξαρτώνται οικονομικά από εσάς. Τέτοια άτομα περιλαμβάνουν τα παιδιά σας, τον σύζυγο, τους συγγενείς ή άλλα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εάν πιστεύετε ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί να αντιμετωπίσουν οικονομικές δυσκολίες εάν χάσετε τη ζωή σας, τότε αυτό το είδος ασφάλισης θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των υποχρεωτικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων σας.

Μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής που θα χρησιμεύσει ως υποκατάστατο του ετήσιου εισοδήματός σας κατά τη διάρκεια των ετών κατά τα οποία σκοπεύετε να παραμείνετε απασχολούμενοι. Η επιλογή της ασφάλισης ζωής σας μπορεί επίσης να επιφέρει έξοδα ταφής, κάτι που θα απαλλάξει την οικογένειά σας από κάθε απροσδόκητη οικονομική επιβάρυνση.

Μακροχρόνια ασφάλιση αναπηρίας:

ο φόβος της εξέτασης της μελλοντικής πιθανότητας μακροχρόνιας αναπηρίας είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι αγνοούν τα μακροχρόνια ασφαλιστήρια συμβόλαια αναπηρίας. Όλοι ελπίζουν ότι δεν θα τους συμβεί τίποτα κακό, αυτή δεν είναι μια σοφή απόφαση. Μην με παρεξηγείτε, ενώ είναι πάντα καλό να παραμένετε θετικοί, είναι ακόμα καλύτερο να έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο.

Είναι υποχρεωτικό να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε μια πολιτική αναπηρίας που να παρέχει σε εσάς και την οικογένειά σας την απαιτούμενη κάλυψη για να διατηρήσετε το τρέχον βιοτικό σας επίπεδο, ακόμη και μετά την απώλεια της κερδοφορίας σας. Η πολιτική αναπηρίας σάς βοηθά να προστατεύσετε την κερδοσκοπική σας δύναμη εάν τύχει να υποφέρετε από οποιαδήποτε μορφή αναπηρίας αργότερα στο μέλλον.

Ασφάλιση υγείας:

το υψηλό κόστος λήψης της απαιτούμενης ιατρικής περίθαλψης είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο η αγορά ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου υγείας είναι αναγκαιότητα. Οι απλές διαβουλεύσεις οδηγούν σε υψηλούς λογαριασμούς αυτές τις μέρες, για να μην μιλήσουμε για λογαριασμούς νοσοκομείων που πρέπει να πληρώσετε ως αποτέλεσμα σοβαρών τραυματισμών που σας άφησαν καθηλωμένους στο κρεβάτι του νοσοκομείου για μέρες, εβδομάδες ή και μήνες.

Οι λογαριασμοί νοσοκομείων για μια χειρουργική επέμβαση μπορεί να είναι συνολικά 5 έως 6 ψηφία, χωρίς ασφάλιση υγείας μπορεί να καταλήξετε να ξοδέψετε ό,τι έχετε για μια σοβαρή κατάσταση υγείας σε εβδομάδες. Η οικονομική επιβάρυνση του αυξημένου κόστους των ασφαλιστηρίων συμβολαίων υγείας δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με το κόστος της ιατρικής περίθαλψης χωρίς ασφάλιση υγείας.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *