Το μπερδεμένο ζήτημα ποια ταξιδιωτική ασφάλιση να αγοράσετε

Το μπερδεμένο ζήτημα ποια ταξιδιωτική ασφάλιση να αγοράσετε

Οι περισσότεροι άνθρωποι που θέλουν ταξιδιωτική ασφάλιση συγκρίνουν μια ποικιλία πολιτικών πριν λάβουν την τελική τους απόφαση για το ποια θα λάβουν. Αυτό είναι λογικό και μπορεί να σημαίνει ότι ξοδεύετε πολύ λιγότερα από ό,τι θα κάνατε διαφορετικά.

Ας επικεντρωθούμε σε τρεις από τις πιο δημοφιλείς πολιτικές που θα βρείτε, ώστε να μπορείτε να δείτε ποια θα ήταν η καταλληλότερη για τις ανάγκες σας.

Μονό ταξίδι

Αυτό, όπως υποδηλώνει το όνομα, καλύπτει μόνο ένα ταξίδι. Εάν χρειάζεστε αυτό το είδος ταξιδιωτικής ασφάλισης, συγκρίνετε πολλούς παρόχους για να δείτε πόσο φθηνό μπορεί να είναι το συμβόλαιο. Θα πρέπει να ανακαλύψετε ότι μπορείτε να αποκτήσετε το εξώφυλλο που χρειάζεστε αρκετά φθηνά, αλλά μην μπείτε στον πειρασμό να πάτε πολύ χαμηλά στην τιμή πριν ελέγξετε τα μικρά γράμματα. Κοιτάξτε, συγκεκριμένα, τις υπερβολές που συνδέονται με κάθε πολιτική, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πόσο καλή είναι η κάλυψη.

Πολλαπλό ταξίδι

Εάν σας αρέσουν τα ταξίδια και γνωρίζετε ότι θα πάτε ξανά στο εξωτερικό πριν τελειώσει η χρονιά, αναμφίβολα θα είναι καλύτερα να αναζητήσετε ταξιδιωτική ασφάλιση πολλαπλών ταξιδιών. Συγκρίνετε διάφορους παρόχους όπως ακριβώς κάνατε για την παραπάνω επιλογή και βεβαιωθείτε ότι προσφέρουν το επίπεδο κάλυψης που χρειάζεστε. Ορισμένα μπορεί να περιλαμβάνουν διάφορα προνόμια ως βασικά, ενώ άλλα όχι. Και πάλι, ελέγξτε τις υπερβολές και αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε τα πάντα, ώστε να μπορείτε να κάνετε μια σωστή σύγκριση για να βρείτε την καλύτερη προσφορά. Οι πολιτικές πολλαπλών ταξιδιών είναι αναμφίβολα φθηνότερες εάν κάνετε δύο ή περισσότερα διαλείμματα ετησίως – και μην ξεχνάτε ότι θα περιλαμβάνουν σαββατοκύριακα εκτός έδρας καθώς και αργίες.

Οικογένεια

Αυτός είναι ένας άλλος τύπος κάλυψης που μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμος εάν έχετε οικογένεια. Αντί να ασφαλίζετε όλους σε ξεχωριστή μορφή ταξιδιωτικής ασφάλισης, συγκρίνετε πολιτικές που μπορούν να καλύψουν όλους τους συμμετέχοντες στο πάρτι σας. Αυτός είναι ένας έξυπνος τρόπος για να αποκτήσετε περισσότερη κάλυψη με λιγότερα χρήματα. Πράγματι, ορισμένοι ασφαλιστές θα καλύπτουν τα παιδιά δωρεάν ως μέρος ενός συμβολαίου που χρεώνει μόνο μια αμοιβή για τους γονείς.

Αξίζει να γνωρίζετε ότι η αγορά του πρώτου πράγματος που βλέπετε δεν είναι πάντα η πιο σοφή απόφαση. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε περισσότερα μετρητά και να πάρετε μια πολύ καλύτερη πολιτική, αφιερώνοντας χρόνο για να βρείτε τη σωστή συμφωνία. Τα περισσότερα συμβόλαια έχουν ανταγωνιστική τιμή και θα σας παρέχουν την κάλυψη που χρειάζεστε εάν γνωρίζετε πού και πώς να τα αναζητήσετε. Εάν ξεκινήσετε την αναζήτηση χωρίς να έχετε πραγματική ιδέα για το τι χρειάζεστε, η όλη διαδικασία θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Μια τελευταία συμβουλή – μην υποθέσετε ότι θα χρειάζεστε πάντα την ίδια ακριβώς πολιτική που κάνατε την προηγούμενη φορά. Εξαρτάται από τις διακοπές που κάνετε, πόσο καιρό θα πάτε και αν χρειάζεται να καλύψετε και άλλα άτομα. Έχε όλα αυτά στο μυαλό σου και θα είσαι σε καλό δρόμο προς την επιτυχία.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *