Τι μοιράζονται οι πιστωτικές κάρτες και η ασφάλιση ενοικίασης αυτοκινήτων

Τι μοιράζονται οι πιστωτικές κάρτες και η ασφάλιση ενοικίασης αυτοκινήτων

Ευτυχώς για τους ταξιδιώτες που νοικιάζουν αυτοκίνητα, οι περισσότερες εταιρείες πιστωτικών καρτών προσφέρουν ασφάλιση ενοικίασης αυτοκινήτου ως κίνητρο. Γιατί, λοιπόν, περίπου το είκοσι τοις εκατό των χρηστών επιλέγει σταθερά να αγοράσει επιπλέον κάλυψη κατά την ενοικίαση ενός οχήματος, ενώ ένα άλλο είκοσι τοις εκατό το κάνει κατά διαστήματα; Σύμφωνα με μελέτες, το εξήντα δύο τοις εκατό των ενοικιαστών αυτοκινήτων προσδιορίζουν ότι η προσωπική τους πολιτική αυτοκινήτων δεν προστατεύει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και ένα άλλο είκοσι τέσσερα τοις εκατό δεν είναι απολύτως βέβαιο εάν οι πιστωτικές τους κάρτες προστατεύουν ή όχι.

Θέλετε να μάθετε τι καλύπτουν οι κύριες κάρτες όσον αφορά τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων; Μια λεπτομερής αναφορά έκανε τον απολογισμό των τεσσάρων πιστωτικών καρτών που χρησιμοποιούνται περισσότερο και αυτό κατέληξε.

Ασφάλιση ενοικιαστών αυτοκινήτων CC

 • Κάθε μία από τις 4 μεγάλες εταιρείες cc παρέχει κάποιου είδους κάλυψη ενοικίασης.
 • Κάθε μία από τις 4 μεγάλες εταιρείες cc παρείχε κάλυψη υπό τον όρο ότι ο ενοικιαστής θα χρεώσει ολόκληρο το ποσό ενοικίασης αυτοκινήτου στην κάρτα του και θα αρνηθεί οποιαδήποτε μορφή συμπληρωματικής ασφάλισης που πρόσφερε η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων.
 • Όλες αυτές οι εταιρείες πιστωτικών καρτών έχουν την ίδια πολιτική: δεν παρέχουν προστασία σε εξωτικά, ακριβά ή αντίκες αυτοκίνητα. φορτηγά? οχήματα ανοιχτού κρεβατιού. και οχήματα ATV.
 • Τέσσερις από τις εταιρείες cc παρέχουν κάλυψη για ατυχήματα που συμβαίνουν σε χωματόδρομους/χωματόδρομους. Ωστόσο, ένα από τα τέσσερα περιορίζει αυτή την κάλυψη σε αυτοκίνητα που συντηρούνται σε τακτική βάση.
 • Κάθε μία από τις τέσσερις μεγάλες εταιρείες πιστωτικών cc εξαιρεί την ενοικίαση οχημάτων που υπερβαίνουν τις αναφερόμενες χρονικές παραμέτρους, ενώ οι περισσότερες ασφαλίζουν ανάλογα με τα όρια της χώρας.

Δεδομένων των στατιστικών, πώς πρέπει να προχωρήσει ένας ενοικιαστής αυτοκινήτων;

 • Επικοινωνήστε με τον ασφαλιστικό σας φορέα. Μια έμπειρη ανεξάρτητη εταιρεία δεν θα πρέπει να έχει κανένα πρόβλημα να ελέγξει την τυπική πολιτική σας για να διαπιστώσει εάν έχετε την απαραίτητη κάλυψη.
 • Ενημερωθείτε από την εταιρεία cc εάν υπάρχουν περιορισμοί στην ασφάλιση ενοικίασης αυτοκινήτων που παρέχεται.
 • Να είστε προσεκτικοί με τις μακροχρόνιες ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Η κάλυψή σας μπορεί να μην επεκταθεί σε μια τέτοια κατάσταση.
 • Εξοικειωθείτε με τους όρους κάλυψης. Αν και το προσωπικό σας σχέδιο αυτοκινήτου μπορεί να καλύπτει την ενοικίαση, μπορεί να μην ισχύει για χρήση επαγγελματικών ταξιδιών.
 • Όταν επιλέγετε τον τύπο του αυτοκινήτου που θέλετε να νοικιάσετε, επιλέξτε ένα που να είναι συγκρίσιμης αξίας με το προσωπικό σας όχημα. Αυτό θα εξασφαλίσει πιθανότητες να καλυφθεί.
 • Εάν το υπάρχον πρόγραμμά σας δεν καλύπτει ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο που θέλετε να νοικιάσετε, εξερευνήστε τη δυνατότητα να προσθέσετε έναν αναβάτη που να περιλαμβάνει την κάλυψη.
 • Σε περίπτωση που δεν έχετε δικό σας αυτοκίνητο, σκεφτείτε να αγοράσετε ασφαλιστική κάλυψη αυτοκινήτου χωρίς ιδιοκτήτη.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *