Ταξιδιωτικό εξώφυλλο

Ταξιδιωτικό εξώφυλλο – Συμβουλές για άνω των 60 ετών

Είναι μια ατυχής αλήθεια ότι τα άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών αντιμετωπίζουν μια σειρά από μειονεκτήματα – συμπεριλαμβανομένης της σωματικής εξασΤαξιδιωτικό εξώφυλλοθένησης και της ανησυχίας της επικείμενης συνταξιοδότησης. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για τον οποίο αυτό το δημογραφικό στοιχείο θα υποφέρει και οικονομικά, όσον αφορά την πληρωμή περισσότερων για ολοκληρωμένη ταξιδιωτική κάλυψη. Υπήρξαν αναφορές στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τα αδικαιολόγητα υψηλά ποσά που χρεώνουν ορισμένοι ειδικοί ταξιδιωτικής ασφάλισης για άνω των 60 ετών, αλλά είναι δυνατό να περιοριστεί η δαπάνη εάν προσέξετε τις λεπτομέρειες.

Πολιτική Ειλικρίνειας

Μερικοί ηλικιωμένοι φοβούνται να αποκαλύψουν ιατρικές πληροφορίες λόγω του κινδύνου να χρειαστεί να πληρώσουν υπερβολικά ασφάλιστρα ταξιδιωτικής ασφάλισης – ακόμη και αν σκεφτούν να ξεκινήσουν χωρίς την εξασφάλιση οικονομικής προστασίας. Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική δεδομένης της πιθανότητας επιβολής σημαντικών ιατρικών λογαριασμών. Όσοι ταξιδιώτες υποφέρουν από τραυματισμούς και ασθένειες ενώ βρίσκονται στο εξωτερικό μπορεί να χρειαστεί να πληρώσουν χιλιάδες λίρες για ποιοτική ιατρική βοήθεια. Αντιμετωπίζουν επίσης την προοπτική να υποχρεωθούν να πληρώσουν το λογαριασμό για τον επαναπατρισμό ή τις βασικές επεμβάσεις ως αποτέλεσμα της αποτυχίας να αγοράσουν ταξιδιωτική κάλυψη.

Ειδική κάλυψη

Ορισμένοι ασφαλιστές ενδέχεται να αρνηθούν να καλύψουν ηλικιωμένους ταξιδιώτες με προϋπάρχουσες ιατρικές παθήσεις. Ωστόσο, άλλες εταιρείες ειδικεύονται στην παροχή πολιτικών για άτομα αυτής της κατηγορίας. Αξίζει να πραγματοποιήσετε κάποια διαδικτυακή έρευνα και να θέσετε ερωτήσεις σχετικά με την καταλληλότητα διαφορετικών πολιτικών μέσω ταξιδιωτικών φόρουμ πριν αποφασίσετε για μία.

Οι υποψήφιοι ταξιδιώτες που ανησυχούν για την υγεία τους θα πρέπει επίσης να λάβουν τις προφυλάξεις κατά την υποβολή αίτησης για τη δωρεάν ευρωπαϊκή κάρτα ασφάλισης υγείας. Μια κάρτα EHIC μπορεί να προσκομιστεί για δωρεάν ή με σημαντική έκπτωση ιατρική περίθαλψη σε ευρωπαϊκές χώρες – αλλά με περιορισμούς και κατευθυντήριες γραμμές.

Επενδύστε σε κατάλληλη κάλυψη

Ορισμένοι ασφαλιστές μπορεί να επιχειρήσουν να προσελκύσουν πελάτες με προσφορές δωρεάν δώρων και ανταμοιβές αφοσίωσης, αλλά οι υποψήφιοι ταξιδιώτες θα πρέπει να φροντίζουν να αγοράζουν μόνο την απολύτως κατάλληλη ταξιδιωτική κάλυψη. Μπορεί να είναι δυνατό να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε την απόλυτη ηρεμία χωρίς ακριβά πρόσθετα πολιτικής, επομένως είναι καλή ιδέα να κάνετε μια λίστα με βασικές απαιτήσεις. Τα χειμερινά σπορ ή η ασφάλιση gadget μπορεί να θεωρηθούν πρόσθετα σε ορισμένες περιπτώσεις, επομένως να γνωρίζετε τι καλύπτει και τι όχι ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Το ζήτημα της τιμής

Υπάρχει σημαντική διακύμανση στην τιμή της ταξιδιωτικής κάλυψης για τα άνω των 60 ετών, ωστόσο είναι σημαντικό να αντισταθείτε σε πολιτικές που φαινομενικά είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές. Πολλοί είναι απίθανο να εγγυηθούν επαρκή οικονομική προστασία σε περίπτωση επείγουσας ιατρικής ή νομικής βοήθειας στο εξωτερικό και ορισμένα μπορεί να περιλαμβάνουν πολύ υψηλή υπέρβαση.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να έχει καλύτερο οικονομικό νόημα η αγορά ετήσιας ταξιδιωτικής κάλυψης – ανάλογα με το ποσό του ταξιδιού που θα πραγματοποιηθεί μέσα σε μια περίοδο δώδεκα μηνών. Υπάρχει πληθώρα πολύτιμων πληροφοριών σχετικά με τέτοια θέματα στους κορυφαίους ιστότοπους οικονομικών συμβουλών.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *