Σχεδιάζετε διακοπές στο εξωτερικό; Τι γίνεται με την ταξιδιωτική ασφάλιση;

Σχεδιάζετε διακοπές στο εξωτερικό; Τι γίνεται με την ταξιδιωτική ασφάλιση;

Η περίοδος των διακοπών είναι στα χαρτιά. Λοιπόν, θα ταξιδέψετε στο εξωτερικό αυτή τη φορά; Αν ναι, τότε σε καμία περίπτωση μην παραλείψετε την ταξιδιωτική ασφάλιση. Οι τιμές έχουν πέσει πολύ φτηνές και μπορείτε εύκολα να έχετε ένα καλό επίπεδο κάλυψης με την πληρωμή μερικών εκατοντάδων ρουπιών. Ναι αυτό είναι αλήθεια.

Δείγμα αυτό: Ένα πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης 50.000 USD για ένα ταξίδι στην Αυστραλία, το Βέλγιο ή τη Μαλαισία μπορεί να ληφθεί σε μόλις 397 Rs. Η Royal Sundaram, η κορυφαία εταιρεία γενικών ασφαλίσεων της Ινδίας, παρέχει αυτήν τη διευκόλυνση με τόσο χαμηλό κόστος.

Τα ποσοστά των ασφαλίστρων ταξιδιωτικής ασφάλισης είναι λίγο πολύ τα ίδια για πολλές χώρες εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες (ΗΠΑ) και τον Καναδά. Αλλά ακόμη και για τις ΗΠΑ και τον Καναδά, μπορείτε να λάβετε ένα πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης 50.000 USD σε μόλις 600 Rs. Εάν διπλασιάσετε την κάλυψη σε 1.00.000 USD, θα πρέπει απλώς να πληρώσετε επιπλέον 150 Rs. Αυτό είναι το είδος του οφέλους που σας παρέχουν οι γενικές ασφαλιστικές εταιρείες αυτές τις μέρες.

Χάρη στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό αλλά υγιές περιβάλλον που δημιουργήθηκε από τη Ρυθμιστική και Αναπτυξιακή Αρχή Ασφαλίσεων της Ινδίας (IRDAI), τα προγράμματα γενικής ασφάλισης στην Ινδία έχουν γίνει τόσο προσιτά.

Υπήρχε μια εποχή που τα ταξίδια σε ξένες χώρες ήταν τόσο συγκλονιστικά. Πολλές χώρες είναι διαβόητες για κλοπές και λεηλασίες. Οι άνθρωποι χάνουν τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και καταλήγουν να αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα.

Αλλά με την ταξιδιωτική ασφάλιση, μπορείτε εύκολα να ασφαλίσετε τον εαυτό σας και τα υπάρχοντά σας. Η ψυχική ηρεμία έχει ένα κόστος και αυτό το κόστος έχει πάει αμελητέο. Λοιπόν, γιατί να το αγνοήσετε και να ταξιδέψετε χωρίς ασφάλεια;

Υπάρχουν περιστατικά όπου άνθρωποι έχουν χάσει τους φορητούς υπολογιστές τους από την πλευρά τους. Πρόσφατα, ένας διευθυντής πωλήσεων μιας εταιρείας συμβούλων ταξίδευε στην Ελβετία έχασε την τσάντα του που μετέφερε ακριβή κάμερα, μετρητά κ.λπ. από το αεροδρόμιο. Αυτό ήταν πραγματικά σοκαριστικό γι ‘αυτόν. Η τσάντα δεν μπορούσε να εντοπιστεί από τις αεροπορικές εταιρείες και την αστυνομία και χρειάστηκε να υποστεί μια απώλεια ύψους 1 lakh Rs. Αλίμονο, αυτή τη φορά δεν αγόρασε ταξιδιωτική ασφάλιση.

Κάθε φορά, αγόραζε ταξιδιωτική ασφάλιση και αφού δεν συνέβη τίποτα ατυχές, αυτή τη φορά αποφάσισε να εξοικονομήσει χρήματα και να ξεχάσει την ασφάλιση.

Αυτό μπορεί να είναι δελεαστικό για πολλούς ανθρώπους. Αλλά να θυμάστε ότι τα ατυχή περιστατικά δεν έρχονται καλώντας. Πρέπει να παραμείνετε σε εγρήγορση και συνείδηση. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν είναι υπό τον έλεγχό σας. Η απώλεια αποσκευών είναι ένας από αυτούς τους κινδύνους. Έτσι, καλό είναι να κάνετε γενική ασφάλιση κάθε φορά και κάθε φορά. Δεν πρέπει να υπάρξει δεύτερη σκέψη γι’ αυτό.

Ειδικά, κατά την περίοδο των διακοπών από τον Μάρτιο έως τον Σεπτέμβριο, τα αεροδρόμια αντιμετωπίζουν υπερβολικό αριθμό ατόμων και τα πράγματα τείνουν να πάνε στραβά. Μπορεί να είστε τυχεροί μερικές φορές, αλλά ακόμα κι αν συμβεί κάτι έστω και μία φορά, πολλές φορές από αυτά που εξοικονομήσατε με το να μην αγοράσετε ταξιδιωτική ασφάλιση μπορεί να χαθούν μέσα σε λίγα λεπτά.

Είναι προτιμότερο να είσαι σοφός και ανόητος, παρά το αντίστροφο. Δεν είναι;

Αυτές τις μέρες, όλες οι διαδικτυακές πύλες ταξιδιών σας προσφέρουν σχέδια ταξιδιωτικής ασφάλισης για την αγορά εισιτηρίων από αυτές. Αλλά μην ανησυχείτε, σε περίπτωση που παραλείψετε να το αγοράσετε από αυτούς ή αγοράσετε μέσω οποιουδήποτε άλλου τρόπου.

Μπορείτε να αγοράσετε προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης online, μέσα σε λίγα λεπτά. Είναι πολύ εύκολο και γρήγορο. Μπορείτε να το αγοράσετε ακόμη και την τελευταία στιγμή – στο αεροδρόμιο ή μέσα από την καμπίνα ενώ ταξιδεύετε στο αεροδρόμιο.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *