Συμβουλές για το πώς να κατανοήσετε όλα όσα καλύπτονται από την ταξιδιωτική σας ασφάλιση

Συμβουλές για το πώς να κατανοήσετε όλα όσα καλύπτονται από την ταξιδιωτική σας ασφάλιση

Ο συνηθισμένος τρόπος να ταξιδεύεις στο εξωτερικό ή σε κάποιο μακρινό μέρος είναι αεροπορικώς, με αεροπλάνο. Είτε ταξιδεύετε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό, θα είστε προστατευμένοι εάν έχετε ταξιδιωτική ασφάλιση. Ποτέ δεν θα μάθετε τι πρόκειται να συμβεί στις διακοπές ή το ταξίδι σας, επομένως θα ήταν καλύτερο να έχετε τον εαυτό σας ασφαλισμένο.

Εξασφαλίζοντας αεροπορική ασφάλεια ταξιδιού, μπορείτε να παραλείψετε μερικές από τις συνηθισμένες ταλαιπωρίες του ταξιδιού. Για παράδειγμα, συνήθως καλύπτονται καθυστερήσεις ταξιδιού, ακύρωση πτήσης, χαμένες αποσκευές, ακύρωση ενοικίασης αυτοκινήτου, ακύρωση ξενοδοχείου, έκτακτες ανάγκες, ιατρικές ανάγκες και θάνατος. Άλλοι τύποι ασφαλιστηρίων συμβολαίων έχουν απαίτηση ηλικίας, αλλά με αυτό το είδος συμβολαίου, δεν υπάρχει καμία. Πώς μπορείτε λοιπόν να εξασφαλίσετε ένα;

Μπορείτε είτε να επικοινωνήσετε με έναν πράκτορα είτε να συνδεθείτε στους διαδικτυακούς ιστότοπους των διαφόρων ασφαλιστικών φορέων και να κάνετε αίτηση ηλεκτρονικά. Πρέπει να παρέχετε ορισμένες σχετικές προσωπικές πληροφορίες και μπορείτε ήδη να λαμβάνετε άμεσες προσφορές στο διαδίκτυο. Ανάμεσα στις δύο επιλογές της αίτησης για ταξιδιωτική ασφάλιση, η ηλεκτρονική αίτηση είναι ευκολότερη και πολύ πιο γρήγορη. Μπορείτε να επιλέξετε όποιο είναι πιο κατάλληλο για εσάς γιατί με οποιονδήποτε τρόπο, μπορείτε να αγοράσετε την ασφάλεια αεροπορικού ταξιδιού.

Πρέπει να κατανοήσετε διεξοδικά την κάλυψη της ασφάλισης αεροπορικών ταξιδιών. Όπως υποδηλώνει η λέξη, καλύπτει μόνο την πτήση. Αν λοιπόν συναντήσετε κάποιο ατύχημα ενώ βρίσκεστε ήδη στις διακοπές σας, δεν μπορείτε να καλύπτεστε από την ασφάλεια. Εάν χρειάζεστε ιατρική φροντίδα ή βρίσκεστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πριν και κατά τη διάρκεια της πτήσης, η ασφάλειά σας θα το καλύψει, αλλά οτιδήποτε συμβεί μετά την πτήση, είναι δικό σας. Αυτός μπορεί να είναι ένας λόγος για τον οποίο σε μερικούς ανθρώπους δεν αρέσει να αγοράζουν ασφάλιση αεροπορικού ταξιδιού. Ωστόσο, εάν έχετε ήδη ένα υπάρχον ασφαλιστήριο συμβόλαιο που καλύπτει το ταξίδι σας στο εξωτερικό, η πρόσθετη αεροπορική ασφάλιση είναι μια σοφή απόφαση.

Υπάρχουν ορισμένα πλεονεκτήματα της αεροπορικής ασφάλισης ταξιδιού. Βλέπετε, το συμβόλαιο θεωρείται μια μικρής απόστασης ασφάλιση θανάτου και ζωής από ατύχημα. Εάν συμβεί ένα αεροπορικό δυστύχημα και ακρωτηριαστείτε ή σκοτωθείτε σε αυτό, η οικογένειά σας θα αποζημιωθεί για αυτό. Συνήθως, η κάλυψη είναι περίπου 100.000 $.

Στη συνέχεια, το συμβόλαιο τερματίζεται μόλις βγείτε από το αεροπλάνο. Να θυμάστε ότι το ασφαλιστήριο συμβόλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε εμπορικές πτήσεις και όχι σε ιδιωτικά αεροπορικά ταξίδια. Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο πρέπει να αγοραστεί πριν επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο. Το φθηνότερο συμβόλαιο μπορεί να αγοραστεί με 12 $ για κάθε άτομο, αλλά υπάρχουν επίσης διαθέσιμες οικογενειακές τιμές.

Όταν αγοράζετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο αεροπορικών ταξιδιών, δεν πρέπει να ξεχάσετε να διαβάσετε τα ψιλά γράμματα. Πρέπει να το κατανοήσετε πλήρως, ώστε σε περίπτωση ατυχήματος, να μην υπάρξουν ανεπιθύμητα περιστατικά μόλις διεκδικήσετε την κάλυψη. Τα αεροπορικά ταξίδια θα είναι πιο ασφαλή και ξεκούραστα με το ασφαλιστήριό σας, οπότε αποκτήστε ένα τώρα.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *