Συμβουλές ασφάλισης εμπόρων πετρελαιοειδών και καταστημάτων ψιλικών

Συμβουλές ασφάλισης εμπόρων πετρελαιοειδών και καταστημάτων ψιλικών – 5 αναδυόμενες απειλές για προστασία από

  1. Απάτη υπολογιστών και απάτη μεταφοράς κεφαλαίων.

Ο Willie Sutton ρωτήθηκε κάποτε γιατί λήστεψε τράπεζες, εκείνος απάντησε “κλέβω τράπεζες γιατί εκεί είναι τα χρήματα”. Με εκατομμύρια δολάρια να εισέρχονται και να εξέρχονται από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Διανομέα Πετρελαίου κάθε εβδομάδα, τα Παραβιασμένα Τραπεζικά Διαπιστευτήρια έχουν αναδειχθεί γρήγορα ως μια συνεχής απειλή για τους Πωλητές Πετρελαίου.

Παράδειγμα: Η ακόλουθη απάτη προήλθε από τη Σοβιετική Αυτοκρατορία. Ξεκινά όταν ο υπάλληλος του Έμπορος πετρελαίου κατεβάζει κατά λάθος κακόβουλο λογισμικό σε έναν υπολογιστή της εταιρείας. Στη συνέχεια, τα ευαίσθητα τραπεζικά δεδομένα και τα δεδομένα μισθοδοσίας υποκλαπούν με το κακόβουλο λογισμικό “καταγραφής πληκτρολογίου”.

Στη συνέχεια, οι αρμόδιοι προσλαμβάνουν “Mules” τοποθετώντας ψεύτικες αγγελίες εργασίας για αγορές στο διαδίκτυο, οι οποίες στη συνέχεια προστίθενται στη μισθοδοσία. Σύμφωνα με το FBI, αυτοί οι εγκληματίες των κυττάρων έχουν κλέψει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια από επιχειρηματικούς λογαριασμούς των ΗΠΑ.

 1. Εμπορικός πιστωτικός κίνδυνος. Ένας πελάτης μου είπε κάποτε:

 2. «Δεν θέλω ποτέ να μπω ανάμεσα σε έναν άντρα που αντιμετωπίζει τη δύσκολη επιλογή είτε να ταΐσει την οικογένειά του είτε να πληρώσει τον λογαριασμό του λαδιού του. Η επέκταση της πίστωσης στους αντιπροσώπους είναι μια αναγκαιότητα για να ανταγωνιστεί κανείς στον τομέα του χονδρικού μάρκετινγκ πετρελαίου.
 3. Αν και πολλοί έμποροι απαιτούν από τους αντιπροσώπους τους να παρέχουν μέσα χρηματοοικονομικής εγγύησης, όπως (καταθέσεις μετρητών, πιστωτικές επιστολές, εξασφαλίσεις ή προσωπικές εγγυήσεις), ο κλάδος αντιμετωπίζει μια αύξηση στη σοβαρότητα των αθετήσεων.

Πώς θα επηρέαζε την εταιρεία σας μια μεμονωμένη διαγραφή εισπρακτέων λογαριασμών (AR), στην περιοχή των $50-$100K; Υποθέτοντας 3 $ ανά γαλόνι σε ένα τυπικό φορτίο 8.900 γαλονιών, κάθε φορτίο αντιπροσωπεύει 26.700 $ AR. 3 φορτία από έναν αντιπρόσωπο θα ανέρχονται σε $80.100. Με περιθώριο κέρδους 0,05 $ ανά γαλόνι, ένας έμπορος θα πρέπει να πουλήσει επιπλέον 1.602.000 γαλόνια για να αναπληρώσει μια πιστωτική απώλεια 80.100 $.

Εάν εσείς ή ο δανειστής σας δεν αισθάνεστε άνετα με τα τρέχοντα επίπεδα εκκρεμούς AR ή εάν θέλετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας χωρίς τον πρόσθετο πιστωτικό κίνδυνο, μια προσιτή λύση είναι να αγοράσετε Ασφάλιση AR. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναθέσετε σε εξωτερικούς συνεργάτες και να ασφαλίσετε τις πιστωτικές σας αποφάσεις.

 1. Ευθύνη Ρύπανσης.

Πριν από τα μέσα της δεκαετίας του 1980, η κάλυψη για την ευθύνη για τη ρύπανση περιλαμβανόταν στις πολιτικές γενικής ευθύνης. Μετά την ψήφιση των νόμων (RCRA) και (CERCLA) το 1976 και το 1980, οι ασφαλιστικοί μεταφορείς άρχισαν να εξαιρούν την κάλυψη ρύπανσης από τις πολιτικές ιδιοκτησίας, γενικής ευθύνης, ευθύνης αυτοκινήτου και ομπρέλας.

Αν και κάποια κάλυψη μπορεί να εγκριθεί ξανά στις πολιτικές ιδιοκτησίας, αυτοκινήτου και GL, οι σημερινοί έμποροι πετρελαίου εξακολουθούν να έχουν σημαντικές ακάλυπτες περιβαλλοντικές εκθέσεις και κινδύνους που θα απαιτούσαν μια πολιτική ευθύνης περιβαλλοντικής απομείωσης.

Ενώ όλοι οι έμποροι πετρελαιοειδών εκτίθενται σε διάφορους βαθμούς ευθύνης για τη ρύπανση, οι εργασίες με αυξημένα επίπεδα κινδύνου θα περιλαμβάνουν αυτές με AST, συμβατικές υποχρεώσεις από μισθωμένα ακίνητα, εργολαβικές εργασίες όπως εγκατάσταση ή επισκευή δεξαμενών, εκείνες που αποκτούν ιδιοκτησία, μισθωμένες και δανεισμένες δεξαμενές, ανακυκλωτές , Service & Repair Αυτοκινήτων, Λειτουργίες HVAC, Property Managers και Transportation.

Ακόμη και οι εκλύσεις από εξοπλισμό HVAC, Μαγειρική και Αναψυκτικά έχουν οδηγήσει σε ευθύνες λόγω ρύπανσης. ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΡΕΥΤΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΘΥΝΗ ΡΥΠΑΝΣΗΣ.

Πολλές από τις σημερινές λύσεις περιβαλλοντικής κάλυψης είναι αρκετά ελκυστικές σε κάλυψη και κόστος.

 1. Ευθύνη στον κυβερνοχώρο. Ο όρος Cyber ​​Liability περιλαμβάνει Ευθύνη Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (προσωπικές πληροφορίες για πελάτες και υπαλλήλους), Ευθύνη Ασφάλειας (αποτυχία αποτροπής εξάπλωσης ή εισόδου επίθεσης hack), Κυβερνοεκβιασμός από πρώτου μέρους (έξοδα για απάντηση σε απειλές και πληρωμές λύτρων εάν είναι απαραίτητο),
 2. Πρώτο πάρτι Έξοδα παραβίασης απορρήτου (ειδοποίηση πελάτη, έξοδα παρακολούθησης πίστωσης, έξοδα ηλεκτρονικών υπολογιστών και νομικών ιατροδικαστικών), Δαπάνες διακοπής επιχειρήσεων και ανάκτησης δεδομένων πρώτου μέρους, Ρυθμιστική Άμυνα και Ποινή.
 3. Η ευθύνη στον κυβερνοχώρο περιλαμβάνει επίσης συκοφαντία, συκοφαντία, άλλες μορφές απαξίωσης, καθώς αφορά τον ιστότοπό σας, καθώς και παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων υλικού στον ιστότοπό σας.

Οι τυπικές γενικές πολιτικές ευθύνης αποκλείουν αυτά τα ανοίγματα αστικής ευθύνης στον κυβερνοχώρο, απαιτώντας έτσι την ανάγκη διερεύνησης της αγοράς κάλυψης ευθύνης στον κυβερνοχώρο. Μερικά παραδείγματα αξιώσεων αστικής ευθύνης στον κυβερνοχώρο περιλαμβάνουν:

Παραβιάστηκαν δεδομένα πιστωτικής κάρτας πελατών από τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου ενός εμπόρου, κλάπηκε αρχείο HR που περιείχε 250 SS# εργαζομένων, ο ιστότοπός σας μεταδίδει έναν ιό σε έναν πελάτη, απατεώνας υπάλληλος κλέβει πνευματικά δικαιώματα ή εμπορικά σήματα από προηγούμενο εργοδότη και ένθετα στον ιστότοπό σας, δεδομένα που έχουν κλαπεί από φορητό υπολογιστή, παραβίαση της συμφωνίας περί μη αποκάλυψης και τραυματισμός μέσω διαδικτυακής διαφήμισης.

 • Αυστηροποίηση των κατευθυντήριων γραμμών αναδοχής για επαγγελματίες μάρκετινγκ με έκθεση σε αέριο LP. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, οι υπεύθυνοι που αναλαμβάνουν κινδύνους ή οι ασφαλιστικοί φορείς θέλουν να επαληθεύσουν ότι ακολουθούνται οι ακόλουθες οδηγίες NFPA 58:
 • Πιστοποιημένοι υπάλληλοι CETP, Ετήσιο καθήκον ειδοποίησης, έλεγχοι αερίων στο 100% των πελατών και γραπτή διαδικασία για την ολοκλήρωση Έλεγχοι πίεσης σε ΚΑΘΕ κλήση εκτός αερίου.
 • Για τους εμπόρους αερίου LP που υπολείπονται των παραπάνω πρακτικών διαχείρισης κινδύνου, η απόκτηση κάλυψης αντικατάστασης θα μπορούσε να είναι πιο δύσκολη από ό,τι στο παρελθόν. Η πραγματικότητα είναι ότι οι έμποροι LP Gas, λόγω της αστάθειας του προϊόντος που πωλούν, τηρούνται σε υψηλότερο επίπεδο στο δικαστήριο.
 • Εκτός από την έκθεση των εργαζομένων και των πελατών σε καταστροφικές απώλειες, η μη συμμόρφωση με αυτά τα πρότυπα NFPA 58 είχε ως αποτέλεσμα οι ασφαλιστικοί φορείς να μην ανανεώνουν την κάλυψη.

ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ: Συνιστάται να ολοκληρώσετε μια διεξοδική αξιολόγηση κινδύνου με έναν ικανό μεσίτη που κατανοεί τον κλάδο του μάρκετινγκ πετρελαίου και των καταστημάτων ψιλικών.

Υ.Γ. Για να προστατέψετε την εταιρεία σας από αυτές τις 5 Αναδυόμενες Απειλές, ο Rick C. Craig ετοίμασε μια δωρεάν “Αναφορά βέλτιστων πρακτικών” για να βοηθήσει τον οργανισμό σας να μετριάσει την απειλή αυτών των 5 κινδύνων. Ο Rick C. Craig έχει συνεργαστεί με δεκάδες εμπόρους πετρελαίου για περισσότερα από 23 χρόνια και έχει εμπειρία στην αξιολόγηση και τη συμβουλευτική πελατών σχετικά με τις τάσεις που επηρεάζουν τους μάρκετινγκ πετρελαίου.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *