Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στην ασφάλιση αυτοκινήτου σήμερα

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στην ασφάλιση αυτοκινήτου σήμερα

 • Όλοι χρειαζόμαστε ασφάλεια αυτοκινήτου και με το κόστος να αυξάνεται ετησίως, όλοι μπορούμε να επωφεληθούμε από αυτές τις συμβουλές. Υπάρχουν επιλογές και ευκαιρίες για εσάς, απλώς αφιερώστε χρόνο για να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας.
 • Η πρώτη συμβουλή είναι να συγκρίνετε τις πολλές διαφορετικές εταιρείες που κυκλοφορούν σήμερα. Επισκεφτείτε πολλούς ιστότοπους, οι τιμές θα ποικίλλουν και μπορείτε ακόμη και να συγκρίνετε πολλές ταυτόχρονα σε μεγαλύτερες εταιρείες όπως η Progressive.
 • Κοιτάξτε τη φήμη μιας εταιρείας, πώς αξιολογούν με τους υπάρχοντες πελάτες. Κάντε ερωτήσεις, διαβάστε τις πιο πρόσφατες κριτικές και, τέλος, δείτε τις αξιολογήσεις 5 αστέρων των πελατών.
 • Κοιτάξτε την τρέχουσα έκπτωση που έχετε αυτήν τη στιγμή. Δοκιμάστε μια υψηλότερη έκπτωση εάν είναι δυνατόν εντός του προϋπολογισμού σας.
 • Βρείτε εταιρείες που προσφέρουν έκπτωση, αν συνδυάσετε ένα πακέτο μαζί τους. Αυτός είναι ένας πολύ γρήγορος και εύκολος τρόπος για να κερδίσετε την εξοικονόμηση που χρειάζεστε στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου σας. Μπορεί να εκπλαγείτε με τα πακέτα δέσμης που σας προσφέρουν και στο τέλος να εξοικονομήσετε χρήματα που χρειάζεστε.
 • Ελέγξτε αν υπάρχουν ξεχωριστές εκπτώσεις. Βρείτε προωθητικές εκπτώσεις για τις οποίες θα δικαιούσατε. Αυτός είναι ένας άλλος εύκολος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα στο μηνιαίο ασφάλιστρο.
 • Το πιο πρόσφατο και πιο έξυπνο είναι η τάση στην τεχνολογία «Sat Nave» ή τεχνολογία «GPS». Απλώς απαιτεί από τον οδηγό να εγκαταστήσει το gadget «GPS» στο όχημα. Παρακολουθεί τον τρόπο οδήγησης του οχήματος. Παρακολουθεί το ιστορικό οδήγησης και το στέλνει στην ασφαλιστική σας εταιρεία. Presto, οι αποταμιεύσεις σας χωρίς να κάνετε τίποτα παρά μόνο να συνδέσετε τη συσκευή και να οδηγείτε προσεκτικά.
 • Επωφεληθείτε εάν είστε «Απόφοιτος» ή «Επαγγελματικός Οργανισμός», υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να αποκτήσετε ομαδικά σχέδια που μπορεί να μην γνωρίζετε καν. Εξετάστε αυτές τις ομάδες. μπορεί να εκπλαγείτε με το πόσες εκπτώσεις πληροίτε τις προϋποθέσεις χωρίς καν να το γνωρίζετε.
 • Εκπτώσεις χαμηλών χιλιομέτρων, άλλη μια εξαιρετική συμβουλή εξοικονόμησης που πρέπει να εξετάσετε. Εάν η οδήγηση προς τη δουλειά σας είναι σύντομη και δεν ξοδεύετε πολύ χρόνο στο δρόμο, τότε εξετάστε τις εκπτώσεις για τα χαμηλά χιλιόμετρα.
 • Σκεφτείτε να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο αντί για ένα καινούργιο. Μπορείτε να μειώσετε το μηνιαίο ασφάλιστρο κοντά στο 20% κάνοντας αυτό. Αξίζει τον χρόνο σας για να κάνετε παραδίδω αποσκευές.
 • Διατηρήστε καλά αρχεία οδήγησης, μείνετε απαλλαγμένοι από ατυχήματα και μην παίρνετε εισιτήρια. Αυτά τα τρία θα προσθέσουν κάποια εξοικονόμηση και για εσάς.
 • Όλα αυτά τα εύκολα βήματα είναι γρήγοροι και βολικοί τρόποι για να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα στην ασφάλιση αυτοκινήτου. Μην καθυστερείτε να εξετάσετε τη μείωση των ασφαλίστρων σας σήμερα.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *