Πώς μπορείτε να μειώσετε τα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτου;

Πώς μπορείτε να μειώσετε τα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτου;

Πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε αλλάζοντας ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων; Συγκρίνετε Τιμές Ασφάλισης Αυτοκινήτου Σε σύνδεση

Η σύγκριση ασφάλισης αυτοκινήτου είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να βρείτε τις φθηνότερες τιμές ασφάλισης, αλλά πριν κάνετε αγορές, είναι σημαντικό να κατανοήσετε ορισμένες επιλογές που πρέπει να μειώσετε το κόστος της ασφάλισης αυτοκινήτου κάθε μήνα.

Εκπτώσεις ασφάλισης αυτοκινήτου

Συχνά ακούτε πώς η αλλαγή ασφαλιστικών εταιρειών μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα και ένας από τους μεγαλύτερους λόγους που οι αριθμοί μπορεί να φαίνονται ελκυστικοί είναι ότι πολλοί οδηγοί δεν επωφελούνται από όλες τις εκπτώσεις ασφάλισης αυτοκινήτου για τις οποίες δικαιούνται. Σε έναν τέλειο κόσμο, μια ασφαλιστική εταιρεία αυτοκινήτων θα εφαρμόσει αυτόματα τυχόν επιλέξιμες εκπτώσεις, αλλά ζούμε σε έναν κόσμο του εμπορίου, επομένως μην υποθέτετε ποτέ τίποτα.

Μερικές φορές ένας πράκτορας μπορεί σκόπιμα να αποφύγει να σας κάνει μια ερώτηση που μπορεί να οδηγήσει σε χαμηλότερα ασφάλιστρα, ενώ άλλοι μπορεί απλώς να ξεχάσουν. Στο τέλος της ημέρας, η ευθύνη είναι δική σας να μάθετε και να ρωτήσετε σχετικά με την καταλληλότητα για τυχόν εκπτώσεις που προσφέρονται.

Μερικές από τις πιο συνηθισμένες εκπτώσεις ασφάλισης αυτοκινήτου περιλαμβάνουν:

• Έκπτωση Good Driver

• Έκπτωση πολλαπλών οχημάτων

• Έκπτωση πολλαπλών πολιτικών

• Έκπτωση εξοπλισμού ασφαλείας οχήματος

Μάθετε για τις εκπτώσεις ασφάλισης αυτοκινήτου εδώ και φροντίστε να εξετάσετε τις πολιτικές με απαλλαγές ατυχημάτων. Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων προσφέρουν παραιτήσεις για μεμονωμένα ατυχήματα που μπορούν να σας εξοικονομήσουν πολλά χρήματα από το πρώτο σας ατύχημα. Αυτές οι παραιτήσεις λειτουργούν με το να μην σας τιμωρούν για ένα μόνο ατύχημα μέσα σε μια ορισμένη χρονική περίοδο. Τα ατυχήματα είναι επιρρεπή να συμβούν και είναι καλό να μην τιμωρηθείτε εάν κάποιος άλλος χτυπήσει το αυτοκίνητό σας.

Μειώστε

Πολλοί άνθρωποι είναι υπερασφαλισμένοι ή πληρώνουν για ασφάλιση που δεν χρειάζονται πλέον. Η ασφάλιση GAP είναι ένα καλό παράδειγμα αυτού. Οι νέοι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων συχνά συνάπτουν ασφάλιση GAP όταν αγοράζουν ένα αυτοκίνητο, αλλά λίγα χρόνια αργότερα, όταν η αξία αντικατάστασης του οχήματος είναι μεγαλύτερη από το υπόλοιπο του δανείου αυτοκινήτου, δεν έχει νόημα να συνεχίσουν να πληρώνουν τα ασφάλιστρα GAP. Πάντα να ελέγχετε τις λεπτομέρειες της υπάρχουσας ασφάλισης του αυτοκινήτου σας και να βλέπετε αν υπάρχει περιθώριο να μειώσετε την κάλυψή σας χωρίς να αυξήσετε τον κίνδυνο.

Φυσικά, μπορείτε επίσης να παραιτηθείτε από κάθε πρόσθετη και συμπληρωματική ασφάλιση και απλώς να αγοράσετε ένα συμβόλαιο που να συμμορφώνεται με τις ελάχιστες απαιτήσεις του κράτους, ωστόσο αυτό δεν είναι ποτέ καλή ιδέα. Ένα μόνο τροχαίο ατύχημα μπορεί γρήγορα να σας κοστίσει χιλιάδες δολάρια και αυτό δεν θα βοηθήσει καμία κατάσταση όταν η κύρια προτεραιότητά σας είναι να εξοικονομήσετε χρήματα.

Αυξήστε

την έκπτωση της ασφάλισης αυτοκινήτου Οι εκπτώσεις της ασφάλισης αυτοκινήτου είναι το ποσό που συμφωνείτε να πληρώσετε πριν ξεκινήσει η ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου σας. Για παράδειγμα, εάν υποβάλετε αξίωση για αποζημίωση 5.000 $ και έχετε εκπεστέο συμβόλαιο 250 $, τότε είστε υποχρεωμένοι να πληρώσετε τα 250 $ πριν η ασφαλιστική εταιρεία αυτοκινήτου κόβει μια επιταγή για τα $4.750.

Όσον αφορά τον κίνδυνο, όσο υψηλότερη είναι η έκπτωση, τόσο χαμηλότερος είναι ο κίνδυνος υποβολής μελλοντικής απαίτησης από έναν αντισυμβαλλόμενο, επομένως οι ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων παρέχουν μεγάλες εκπτώσεις όταν επιλέγετε υψηλότερη έκπτωση. Το μειονέκτημα είναι ότι θα χρειαστείτε τα μετρητά για να πληρώσετε αυτήν την έκπτωση σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος, αλλά μερικές φορές η εξοικονόμηση πριμοδότησης μπορεί να αξίζει τον κόπο.

Υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε και ενώ μπορείτε να απολαύσετε τη φιλική εξυπηρέτηση πελατών του υπάρχοντος παρόχου σας, υπάρχει πάντα μια άλλη εταιρεία με ίδια ποιότητα υπηρεσιών σε όλο το τετράγωνο. Το κόλπο για να βρείτε τις φθηνότερες τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου είναι να συγκρίνετε τις προσφορές ασφάλισης αυτοκινήτων από πολλούς παρόχους και να επιλέξετε τον καλύτερο συνδυασμό κόστους, ποιότητας και κάλυψης.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *