Πώς επηρεάζουν οι πόντοι τα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτου;

Πώς επηρεάζουν οι πόντοι τα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτου;

Πόσο είναι η ασφάλεια αυτοκινήτου; Συγκρίνετε τις προσφορές Άμεσης Ασφάλισης Αυτοκινήτων στο διαδίκτυο

Ωστόσο, η σύγχυση σχετικά με τους βαθμούς είναι ότι οι εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτων χρησιμοποιούν μια “ασφάλιση βαθμολογίας” για να καθορίσουν το επίπεδο κινδύνου σας και όχι μόνο τους βαθμούς που εκδίδονται από το DMV. Οι πόντοι είναι μόνο μια μεταβλητή που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το κόστος της ασφάλισης αυτοκινήτου.

Ποια είναι τα μόρια άδειας οδήγησης;

Κάθε φορά που εισπράττετε εισιτήριο για παραβίαση της νομοθεσίας οδικής κυκλοφορίας, τις περισσότερες φορές θα λαμβάνετε πόντους. Ενώ τα εισιτήρια στάθμευσης και ορισμένες μικρές παραβάσεις ενδέχεται να μην σας τιμωρήσουν με βαθμούς σχεδόν κάθε κινούμενη παράβαση θα το κάνει. Όλες οι πολιτείες έχουν διαφορετικούς νόμους σχετικά με το πόσους πόντους μπορεί να συγκεντρώσει ένας οδηγός πριν από την έναρξη των κυρώσεων, αλλά ανεξάρτητα από το πού μένετε η λήψη εισιτηρίου δεν είναι ποτέ καλή ιδέα.

Το σύστημα πόντων δημιουργήθηκε για να δημιουργήσει ένα ασφαλέστερο περιβάλλον και να τιμωρήσει τους οδηγούς υψηλού κινδύνου που παραβιάζουν επανειλημμένα τους νόμους οδικής κυκλοφορίας. Σχεδόν ποτέ δεν θα χάσετε την άδειά σας από ένα μόνο εισιτήριο, εκτός εάν συνεπάγεται σοβαρές χρεώσεις. Ωστόσο, αν συνεχίσετε να αψηφάτε το νόμο της βαρύτητας στο όχημά σας και να προσποιηθείτε ότι ο αυτοκινητόδρομος είναι μια πίστα εξάσκησης για τη φανταστική σας ομάδα Nascar, θα μείνετε με ένα ποδήλατο στη δουλειά μια μέρα.

Τι είναι οι πόντοι της ασφαλιστικής εταιρείας;

Τα σημεία ασφάλισης είναι διαφορετικά από τα σημεία DMV. Οι πόντοι που εκδίδονται από το DMV έρχονται σε αντίθεση με τα προνόμιά σας οδήγησης, ενώ οι ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων χρησιμοποιούν έναν τύπο που περιλαμβάνει πόντους DMV ως μόνο ένα μέρος του συνολικού προφίλ κινδύνου. Για παράδειγμα, όταν υποβάλλετε μια απαίτηση ή πληρώνετε καθυστερημένα, η βαθμολογία της ασφάλισής σας μπορεί να μειωθεί επιπλέον της αλλαγής βαθμολογίας όταν κερδίζονται πόντοι από ένα εισιτήριο κυκλοφορίας. Φυσικά, κανένα από αυτά τα στοιχεία δεν είναι καλό και τα ποσοστά ασφάλισης του αυτοκινήτου σας μπορούν να αλλάξουν ανεξάρτητα από το εάν έχετε βαθμούς στην άδεια οδήγησής σας ή όχι.

Πού μπορώ να βρω τον ασφαλιστικό μου βαθμό;

οι ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων χρησιμοποιούν μια βαθμολογία ασφάλισης που βασίζεται στην τυπική βαθμολογία FICO βάσει πίστωσης για να βοηθήσουν στην πρόβλεψη της ζημίας. Όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων έχουν διαφορετικούς και σύνθετους τύπους για τον υπολογισμό των τελικών ασφαλίστρων σας και η βαθμολογία ασφάλισης είναι μόνο ένας από αυτούς. Είναι ωφέλιμο να μάθετε περισσότερα για το πώς λειτουργεί η βαθμολογία ασφάλισης, αλλά ακριβώς όπως το προσωπικό σας πιστωτικό σκορ, ο τρόπος που εφαρμόζεται από ιδιωτικές εταιρείες μπορεί να είναι πολύ διαφορετικός από τον έναν πάροχο στον άλλο.

Η φοίτηση στο σχολείο τροχαίας θα διατηρήσει σημεία του αρχείου μου και θα διατηρήσει χαμηλά τα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτου;

Πολλοί άνθρωποι έχουν την επιλογή να φοιτήσουν σε σχολή οδήγησης όταν βγάλουν εισιτήριο κυκλοφορίας και αυτό μπορεί να είναι ευεργετικό για τη διατήρηση των πόντων εκτός αρχείου. Ωστόσο, ο αστικός μύθος για το πώς η φοίτηση σε σχολή τροχαίας θα κρατήσει χαμηλά τα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτου είναι ακριβώς αυτό ένας αστικός μύθος.

Οι πόντοι DMV δεν σχετίζονται άμεσα με το ποσό που πληρώνετε στην ασφάλιση αυτοκινήτου. Αν και παρέχουν ένα στιγμιότυπο του ιστορικού οδήγησής σας, οι ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων εξετάζουν επίσης το ιστορικό οδήγησής σας συνολικά και όχι μόνο τον αριθμό των πόντων που έχετε.

Ακόμη και οι οδηγοί που έχουν λάβει εισιτήρια για υπερβολική ταχύτητα, αλλά επιλέγουν το σχολείο κυκλοφορίας ως επιλογή, μπορούν ακόμα να καταλήξουν με υψηλότερα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτου κατά την ανανέωση. Ο μόνος τρόπος για να προστατευτείτε από υψηλότερη ασφάλιση αυτοκινήτου είναι απλώς να τηρείτε τους νόμους οδικής κυκλοφορίας.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *