Παράγοντες Τιμολόγησης Ασφάλισης Αυτοκινήτων

Παράγοντες Τιμολόγησης Ασφάλισης Αυτοκινήτων

Η αλήθεια είναι ότι η απόκτηση κάλυψης που είναι φθηνή είναι σχεδόν αδύνατο, και υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την τιμολόγηση της ασφάλισης αυτοκινήτου. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικούς από τους μεγάλους παράγοντες, ώστε να είστε πιο ενημερωμένοι και ελπίζουμε να πληρώσετε λιγότερα για την κάλυψή σας.

Λάθη κάλυψης Η

ασφάλιση αυτοκινήτου είναι νόμος σχεδόν σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ, αλλά πολλοί άνθρωποι ακυρώνουν την κάλυψή τους και δεν το σκέφτονται δύο φορές. Αυτή δεν είναι καλή κίνηση γιατί οι ασφαλιστές το θεωρούν ως πρόσθετο κίνδυνο. Τα άτομα που δεν διατηρούν συνεχή ασφάλιση οχημάτων είναι επίσης πιο πιθανό να ακυρώσουν ένα συμβόλαιο ή να μην πληρώσουν τα ασφάλιστρά τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτός ο παράγοντας που συχνά παραβλέπεται παίζει μεγάλο ρόλο στα ποσοστά. Εάν αλλάζετε έναν νέο ασφαλιστή, απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν κενά και θα μπορείτε να λάβετε ένα φθηνότερο συμβόλαιο στο μέλλον.

Το ρεκόρ οδήγησης του DMV

Σχεδόν όλοι πιστεύουν ότι είναι καλός οδηγός, ακόμη και άτομα που έχουν πολλά ατυχήματα λόγω υπαιτιότητας. Πάντα φαίνεται να φταίει κάποιος άλλος, αλλά πολλοί άνθρωποι είναι απλώς άθλιοι οδηγοί. Οι ασφαλιστές αυτοκινήτων λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τα ατυχήματα και τις τροχαίες παραβάσεις. Εάν έχετε λάβει πολλά εισιτήρια, ειδικά πιο σοβαρά, όπως αλόγιστες παραβιάσεις, τότε θα πληρώσετε πολύ περισσότερα για να καλυφθείτε. Όσοι οδηγοί δεν έχουν ατυχήματα και δεν έχουν εισιτήρια για περίοδο τριών ετών ή μεγαλύτερη θεωρούνται ασφαλείς οδηγοί.

Αυτός θα πρέπει να είναι ένας σημαντικός στόχος για όλους τους αυτοκινητιστές που εξοικονομούν χρήματα, επειδή με καλό ιστορικό οδήγησης θα εξοικονομήσετε 15% ή περισσότερο από την ασφάλιση αυτοκινήτου. Εάν έχετε περισσότερα από 3 εισιτήρια στο αρχείο σας, να τα εκκαθαρίσετε το συντομότερο δυνατό. Πηγαίνετε στο δικαστήριο και μιλήστε με τον δικαστή και επεξεργαστείτε ένα σχέδιο πληρωμής ή πηγαίνετε στο σχολείο τροχαίας. Μόλις καθαρίσετε το ρεκόρ οδήγησής σας, διατηρήστε το τηρώντας όλους τους νόμους οδικής κυκλοφορίας και οδηγήστε με ασφάλεια.

Η ηλικία σας και η εμπειρία οδήγησης

Αυτός είναι ένας πολύ μεγάλος παράγοντας που παίζει μεγάλο ρόλο στο τι θα πληρώσετε για να καλύψετε. Οι αυτοκινητιστές μεταξύ 18-25 πληρώνουν το υψηλότερο κόστος για να καλύπτονται από οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα. Ναι, αυτό σημαίνει ότι οι ηλικιωμένοι άνω των 80 ετών μπορούν να ασφαλιστούν για έναν έφηβο ηλικίας κάτω των 19 ετών. Ο λόγος για αυτό βασίζεται σε όλα τα στατιστικά στοιχεία. Οι νεαροί οδηγοί αναλαμβάνουν περισσότερους κινδύνους για την οδήγηση και επιδεικνύουν εξαιρετικά επικίνδυνη συμπεριφορά, όπως η αποστολή μηνυμάτων κατά την οδήγηση.

Κατά συνέπεια, αυτή η ομάδα οδηγών παθαίνει περισσότερα ατυχήματα από κάθε άλλη και συχνά πληρώνει διπλάσια για την κάλυψη. Το γλυκό σημείο για χαμηλές τιμές είναι μεταξύ 35 και 60. Αυτοί οι οδηγοί, εάν διατηρούν καλό ρεκόρ DMV, μπορούν να λάβουν εξαιρετικές φθηνές τιμές. Για εκείνους τους νέους 24 ετών και κάτω, παρακολουθήστε ένα πιστοποιημένο μάθημα αμυντικής οδήγησης και λάβετε καλούς βαθμούς στο σχολείο. Αυτά τα δύο πράγματα μπορούν να σας εξοικονομήσουν συνολικά 15% ή περισσότερο.

Το όχημα που οδηγείς

Οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν πολλή έρευνα για το αυτοκίνητο που θέλουν χωρίς να σκέφτονται ποτέ το κόστος της ασφάλισης αυτοκινήτου. Ο τύπος του αυτοκινήτου, το έτος και η τρέχουσα αξία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στον καθορισμό των τιμών. Μερικά αυτοκίνητα που μπορεί να πιστεύετε ότι θα ήταν ακριβό να ασφαλίσετε είναι φθηνά και άλλα που θα περιμένατε να είναι πραγματικά ακριβά δεν είναι. Για παράδειγμα, ένα πρόσφατο μοντέλο Jeep Cherokee είναι λιγότερο ακριβό να ασφαλιστεί από πολλά σεντάν όπως ένα Honda Accord. Αυτό συμβαίνει επειδή τα Honda γίνονται συχνά στόχοι κλεφτών.

Οι ασφαλιστές αυτοκινήτων μετακυλίουν αυτά τα κόστη στους καταναλωτές που κατέχουν αυτά τα συχνά κλεμμένα οχήματα. Εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, πάρτε ένα αυτοκίνητο 4 ή 5 ετών και μη σπορ, όπως ένα Toyota Camry. Αποφύγετε καινούργια ή μεταχειρισμένα σπορ αυτοκίνητα όπως μια Porsche ή μια Corvette. Επίσης, μείνετε μακριά από οχήματα που βρίσκονται πάντα στην κορυφή των 10 πιο κλεμμένων αυτοκινήτων. Κάντε την έρευνά σας για το αυτοκίνητο που θέλετε ταυτόχρονα με το κόστος ασφάλισής του και θα ξέρετε αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *