Οι φθηνότερες ασφάλειες αυτοκινήτου και κατοικίας σε πακέτο

Οι φθηνότερες ασφάλειες αυτοκινήτου και κατοικίας σε πακέτο

Εάν διαθέτετε σπίτι και αυτοκίνητο, μπορείτε να συνδυάσετε αυτές τις δύο πολιτικές μαζί και να λάβετε μια καλή έκπτωση. Ας δούμε τις πολιτείες με τη φθηνότερη ομαδική ασφάλιση αυτοκινήτου και σπιτιού και ας δούμε μερικές συμβουλές για το πώς να εξοικονομήσετε περισσότερα από τα χρήματά σας.

Εάν πιστεύετε ότι έχετε εξαντλήσει όλες τις πιθανές οικονομίες για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου σας, ξανασκεφτείτε το. Υπάρχει τουλάχιστον ένα επιπλέον πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να εξοικονομήσετε το συμβόλαιό σας. Μερικοί την αποκαλούν έκπτωση πολλαπλών πολιτικών και άλλοι ομαδική, αλλά αν θέλετε να μειώσετε το συνολικό κόστος κάλυψης, τότε συνδυάστε τις πολιτικές του οχήματος και των ιδιοκτητών σπιτιού μαζί. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει περισσότερο από 20% και να κάνει τη ζωή σας λίγο πιο αποτελεσματική με πιο βολική συνδυασμένη χρέωση.

Γιατί οι εταιρείες δίνουν ομαδικές προσφορές;

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι αρκετά απλή: τους βγάζει χρήματα. Η απόκτηση νέων πελατών είναι μια δαπανηρή πρόταση για τους ασφαλιστές και η δυνατότητα να προσθέσουν αποτελεσματικά μια νέα γραμμή σε ένα υπάρχον συμβόλαιο προσθέτει έσοδα και κερδοφορία. Επειδή ο ασφαλιστής πραγματοποιεί τώρα δύο ροές εσόδων από έναν πελάτη, είναι σε θέση να μεταφέρει περισσότερες οικονομίες και να κάνει τη συμφωνία ελκυστική για τον πελάτη. Επίσης, τα άτομα που λαμβάνουν καλή τιμή στο πακέτο είναι λιγότερο πιθανό να ψωνίσουν για κάλυψη χαμηλότερης τιμής και τείνουν να παραμείνουν στην ίδια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας περισσότερο.

Οι ασφαλιστές θεωρούν τους ιδιοκτήτες κατοικιών πιο υπεύθυνους και λιγότερο πιθανό να εμπλακούν σε επικίνδυνη συμπεριφορά και έτσι υποβάλλουν λιγότερες αξιώσεις. Ένας άλλος βασικός λόγος για τον οποίο οι εταιρείες προσφέρουν αυτές τις ειδικές προσφορές είναι ότι τα άτομα που καλύπτονται με δύο είδη ασφάλισης είναι πολύ πιθανό να πάνε με τον ίδιο ασφαλιστή για έναν τρίτο. Για παράδειγμα, εάν κάποιος έχει κάλυψη οχήματος και σπιτιού με έναν ασφαλιστή, είναι πιο πιθανό να πάρει ασφάλεια ζωής με τον ίδιο ασφαλιστή. Οι αντιπρόσωποι πωλήσεων το γνωρίζουν επίσης αυτό και βρίσκουν πελάτες που έχουν υπάρχοντα ομαδικά προϊόντα πολύ πιο εύκολο να πουλήσουν.

Οι τιμές για τις δεσμευμένες πολιτικές διαφέρουν ανάλογα με την πολιτεία

Ενώ σχεδόν κάθε εταιρεία παρέχει αυτό το πακέτο με έκπτωση αυτοκινήτου και κατοικίας, η εξοικονόμηση πόρων ποικίλλει πολύ ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή. Η Quadrant κυκλοφόρησε πρόσφατα μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά που δείχνουν συσκευασμένες προσφορές ανά πολιτεία. Ο συνολικός εθνικός μέσος όρος για μια πολιτική πολλαπλών αυτοκινήτων είναι περίπου 16%. Αυτό μπορεί να προσθέσει έως και 100 $ ετησίως, οπότε αν είστε ιδιοκτήτης σπιτιού, σίγουρα αξίζει τον κόπο να λάβετε τουλάχιστον μια προσφορά.

Σύμφωνα με το τεταρτημόριο, υπάρχουν τέσσερις πολιτείες που έχουν τις υψηλότερες εκπτώσεις για συνδυασμούς εισιτηρίων αυτοκινήτων και ιδιοκτητών σπιτιού. Αυτές είναι το Αρκάνσας, η Τζόρτζια, η Οκλαχόμα και το Κάνσας, με μέση εξοικονόμηση 22%. Η Νεμπράσκα βρίσκεται πολύ πίσω με μείωση επιτοκίου 21%. Για να δείξουμε την πιθανή εξοικονόμηση κόστους, εάν έχετε δύο ξεχωριστές πολιτικές οχήματος/οικίας που σας κοστίζουν συνολικά 2.000 $ ετησίως, τότε σε αυτές τις πολιτείες θα εξετάζατε τη μείωση του λογαριασμού σας κατά 440 $. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφιερώσετε λίγα λεπτά συγκρίνοντας τιμές και στη συνέχεια να κάνετε την αλλαγή.

Οι πολιτείες με τα χαμηλότερα διαλείμματα τιμών είναι η Φλόριντα με 8%, στη συνέχεια η W Virginia, η Νέα Υόρκη και η Χαβάη με 11%. Αυτό θα σας εξοικονομήσει περίπου 200 $ ετησίως εάν δεσμεύσετε εδώ, οπότε ακόμα και σε αυτές τις πολιτείες είναι λογικό. Εάν ασφαλίζετε ένα διαμέρισμα, τότε το Ιλινόις είναι το ιδανικό μέρος με έκπτωση 16% για αυτοκίνητα/διαμερίσματα, με το Μιζούρι και το Ουισκόνσιν να είναι ακριβώς πίσω στο 15%.

Λάβετε όλες τις εκπτώσεις που σας αξίζουν.

Είστε βετεράνος του στρατού ή δάσκαλος; Εάν ναι, ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα από την κανονική συμφωνία πακέτου. Επίσης, εάν έχετε εγκατεστημένο σύστημα παρακολούθησης ασφαλείας, μπορείτε να λάβετε καλύτερη τιμή. Βεβαιωθείτε ωστόσο ότι έχετε την πολιτική που σας καλύπτει επαρκώς και μην τσιγκουνεύεστε την κάλυψη. Εξάλλου, το σπίτι σας είναι το κάστρο σας και μια μεγάλη επένδυση που πρέπει να προστατεύσετε σωστά.

Συγκρίνετε Τιμές Online

Το Διαδίκτυο όχι μόνο έχει κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη κάνοντας κρατήσεις σε δευτερόλεπτα και χιλιάδες άλλα πράγματα, αλλά είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο για εξοικονόμηση χρημάτων. Αγοράστε τη φθηνότερη ομαδοποιημένη ασφάλιση αυτοκινήτου και σπιτιού online μέσα σε λίγα λεπτά.

Ιστότοποι όπως το Ασφάλιση ιδιοκτητών κατοικιών για τους πολίτες θα σας παρέχουν έως και 10 προσφορές για το πρόγραμμα που θέλετε και θα σας βοηθήσουν να λάβετε επιπλέον εκπτώσεις. Ξεκινήστε σήμερα και μειώστε το κόστος ασφάλισής σας στο διαδίκτυο με μια προσαρμοσμένη προσφορά. Μείωση της ασφαλιστικής κάλυψης των ιδιοκτητών σπιτιού σας σήμερα με την Ασφάλιση Πολιτών Σε σύνδεση. Εξοικονομήστε σήμερα με μια άμεση προσφορά από την ασφάλεια κατοικίας πολιτών.

Ο Mike Heuer είναι ένας έμπειρος συγγραφέας και ειδικός στις ασφαλίσεις που ειδικεύεται στην ασφάλιση αυτοκινήτου, στην ασφάλιση κατοικίας καθώς και σε άλλα είδη ασφάλισης.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *