Μπορεί ένα πρόγραμμα οδήγησης εφήβων σε πραγματικό χρόνο να προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα στην οδήγηση;

Μπορεί ένα πρόγραμμα οδήγησης εφήβων σε πραγματικό χρόνο να προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα στην οδήγηση;

Οι κίνδυνοι οδήγησης που ενέχουν οι έφηβοι προκαλούν ανησυχία για τους γονείς στις ΗΠΑ Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), τα τροχαία ατυχήματα είναι οι κύριες αιτίες θανάτου μεταξύ των εφήβων μεταξύ 16 και 19 ετών. Στην πραγματικότητα , τα περισσότερα από τα τροχαία ατυχήματα είναι αυτά που μπορούν να αποφευχθούν, και ως εκ τούτου απαιτεί ένα σχέδιο δράσης για την αποφυγή ατυχημάτων. Ποιος θα αναλάβει την πρωτοβουλία για αυτό απέναντι σε αυτήν την πρόκληση; Η απάντηση βρίσκεται σε αυτόν που αναλαμβάνει τον κίνδυνο, πράγμα που σημαίνει ότι η ευθύνη βαρύνει τους ασφαλιστές.

Οι ασφαλιστές προωθούν την τηλεματική σε εφαρμογές για κινητά για να προωθήσουν την ασφαλή οδήγηση και να βελτιώσουν την οδηγική συμπεριφορά. Αυτές οι εφαρμογές μπορούν να προσφέρουν προσθήκες αξίας όσον αφορά τα σχόλια σε πραγματικό χρόνο, εντός του οχήματος στους εφήβους οδηγούς. Οι εφαρμογές για κινητά που βασίζονται σε smartphone ερευνώνται και αναπτύσσονται κυρίως από προμηθευτές IT.

Σήμερα, οι συσκευές τηλεματικής είναι διαθέσιμες για τους γονείς για να παρακολουθούν την οδηγική συμπεριφορά των παιδιών τους. Χάρη στη συσκευή με δυνατότητα τηλεματικής, η συλλογή δεδομένων για την τοποθεσία, πληροφορίες σχετικά με την ταχύτητα, το φρενάρισμα κ.λπ. είναι πράγματι δυνατή η απόκτηση πιο πολύτιμων πληροφοριών.

Οι πολυμήχανοι προμηθευτές IT προσφέρουν εφαρμογές για κινητές συσκευές που βασίζονται σε SMAC για να βοηθήσουν αυτή τη διαδικασία να σημειώσει αποτελεσματική πρόοδο. Ίσως, για αυτό το θέμα και μόνο, ίσως χρειαστεί να κάνουμε πιο λεπτομερείς συζητήσεις και οι απόψεις για τεχνολογίες που βασίζονται σε εφαρμογές για κινητά είναι ευπρόσδεκτες.

Γιατί είναι απαραίτητο ένα πρόγραμμα οδήγησης για εφήβους;

Όπως τα προγράμματα ασφάλισης βάσει χρήσης (UBI), το πρόγραμμα οδήγησης εφήβων συνοδεύεται από εργαλεία παρακολούθησης οδηγού και συμβουλές για ασφαλή οδήγηση. Με τη βοήθεια της εφαρμογής τηλεματικής, οι γονείς ειδοποιούνται συνεχώς για ταχύτητα οδήγησης, επιτάχυνση, αποφυγή επικίνδυνων διαδρομών κ.λπ. στη φορητή συσκευή Smartphone τους.

Οι έφηβοι είναι επιρρεπείς σε ατυχήματα που οφείλονται σε αυθαίρετη οδήγηση ή επικίνδυνη οδήγηση. Για τον καθορισμό ακριβών ασφαλίστρων για τέτοιους νέους οδηγούς, οι ασφαλιστικές εταιρείες εξαρτώνται από τη μείωση των κινδύνων οδήγησης, την πρόληψη ατυχημάτων, τις επιδόσεις στο δρόμο, τα ατυχήματα, το πού βρίσκονται και σε ακραίες περιπτώσεις τους θανάτους. Είναι μια κατάσταση όπου όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη ωφελούνται. Κοιτάξτε το σενάριο, οι έφηβοι ή οι νεαροί οδηγοί προστατεύονται από ατυχήματα που μπορούν να αποφευχθούν και οι ασφαλιστές γλιτώνουν από την αποζημίωση των ζημιών που προκύπτουν από ατυχήματα που μπορούν να αποφευχθούν.

Γνωρίζουμε ότι οι έφηβοι συχνά κάνουν λάθος να κρίνουν σε σύγκριση με άλλες ηλικιακές ομάδες. Ελλείψει γονικής παρακολούθησης, επιδίδονται σε κίνδυνο οδήγησης. Οι επαναλαμβανόμενες περιπτώσεις ριψοκίνδυνης οδήγησης περιλαμβάνουν παραβίαση των κόκκινων και κίτρινων φώτων, τη μη χρήση ζωνών ασφαλείας, τη γρήγορη οδήγηση σε αιχμηρές στροφές, την εσφαλμένη εκτίμηση των κενών στην κυκλοφορία και τόσες άλλες παραβιάσεις. Εκτός από αυτό, είναι επιρρεπείς σε ατυχήματα κατά τη διάρκεια της νύχτας λόγω της οδήγησης με υψηλές ταχύτητες.

Παρακίνηση εφήβων για διαχείριση αλλαγής

Έτσι, η πρόληψη μέσω της παρακολούθησης, της συμμετοχής και της παρακολούθησης είναι καλύτερη από τη συντριβή. Η οδήγηση εφήβων πρέπει να συνοδεύεται από καινοτόμα προγράμματα οδήγησης ασφαλείας. Διαθέστε διαθέσιμη τεχνολογία για να το κάνετε αυτό. Ένα τέτοιο πράγμα μπορεί να είναι η προσφορά εκπτώσεων εάν οι έφηβοι οδηγοί συμμορφώνονται με το πρόγραμμα. Θα πρέπει επίσης να υπάρχουν προϋποθέσεις στο ίδιο το στάδιο έκδοσης του συμβολαίου ώστε οι γονείς να ακολουθούν το πρόγραμμα ασφάλειας για τα παιδιά τους. Σε αυτήν τη ρύθμιση, η ασφαλιστική εταιρεία παρακολουθεί επίσης την οδήγηση, στέλνει ακριβείς αναφορές σχετικά με την οδήγηση στους γονείς, κάτι που τελικά θα βοηθήσει στη βελτίωση της απόδοσης της οδήγησης.

Το να παρακινήσετε ή να δεσμεύσετε τους εφήβους να εγγραφούν σε ένα πρόγραμμα οδήγησης εφήβων είναι πρόκληση. Οι ερευνητές έχουν αποδείξει την επιτυχία των προγραμμάτων κινήτρων στη βελτίωση της οδηγικής συμπεριφοράς των εφήβων. Γιατί λοιπόν να μην επιλέξετε ένα πρόγραμμα οδήγησης για εφήβους; Αυτή η στρατηγική θα πρέπει να συνδυαστεί με γονική παρακολούθηση για να διασφαλιστεί ότι οι έφηβοι ακολουθούν τους περιορισμούς όταν βρίσκονται πίσω από τους τροχούς.

Επιπλέον, οι σχολικές πολιτικές πρέπει να καθιστούν υποχρεωτική τη χρήση ζωνών ασφαλείας κατά την οδήγηση. Τελικά, το επιτυχημένο πρόγραμμα οδήγησης εφήβων είναι μια διαχείριση αλλαγής όπου η γνώση, οι στάσεις και οι συμπεριφορές πρέπει να συμβαδίζουν με το πρόγραμμα.

Οι ασφαλιστές και οι γονείς θα πρέπει να συνεργαστούν για καλύτερα αποτελέσματα στην οδήγηση

Σύμφωνα με το teendriversource.org, έξι έφηβοι πεθαίνουν σε τροχαίο ατύχημα κάθε μέρα. Η πρόληψη ατυχημάτων δεν είναι ευθύνη μόνο των ασφαλιστών, αλλά θα πρέπει να είναι μια συντονισμένη προσπάθεια γονέων/κηδεμόνων και ασφαλιστικών εταιρειών. Για τους γονείς είναι η απώλεια του παιδιού τους. Για τους ασφαλιστές, όλα έχουν να κάνουν με τη διατήρηση της επιχείρησης με μειωμένους κινδύνους. Χωρίς αμφιβολία, τα προγράμματα οδήγησης εφήβων είναι σημαντικά και για τους δύο και θα πρέπει να στοχεύουν στην παραγωγή καλύτερων οδηγικών αποτελεσμάτων.

Οι ασφάλειες είναι ένας τομέας που δείχνει μεγάλη ενσυναίσθηση στις ανησυχίες των ανθρώπων σχετικά με τους κινδύνους. Αυτό είναι επίσης ζωτικής σημασίας για να επιβιώσουν στην ανταγωνιστική αγορά. Μόνο η αλληλεπίδραση ένας προς έναν με τους πελάτες με τη βοήθεια αντιπροσώπων δεν θα έχει καλύτερα αποτελέσματα. Αντίθετα, εάν αξιοποιούν μεγάλα δεδομένα και αναλυτικά στοιχεία, μπορούν να συλλέγουν, να αποθηκεύουν, να διαχειρίζονται και να αναλύουν τεράστιες ποσότητες μεταβλητών δεδομένων και να μοιράζονται βασικά δεδομένα με τη μορφή ειδοποιήσεων τόσο στους εφήβους όσο και στους γονείς τους.

Αυτό σε συνδυασμό με την ενσωμάτωση ενός προγράμματος οδήγησης εφήβων με μια γονική πύλη θα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα. Είναι καιρός οι ασφαλιστές και οι γονείς να συνεργαστούν για να μειώσουν τους θανάτους εφήβων. Αυτό είναι μια υψηλή προτεραιότητα, έτσι δεν είναι;

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *