Μαύρα κουτιά

Μετακινηθείτε πάνω από Dongles και Μαύρα κουτιά

Κάντε χώρο για δέσμευση μέσω κινητού

Η χρήση των dongles μαύρου κουτιού για την επιλογή ασφαλιστικού κινδύνου ήταν, παραδοσιακά, ο κύριος μοχλός των λύσεων τηλεματικής ασφάλισης αυτοκινήτων. Ωστόσο, οι νέες εξελίξεις απαιτούν στρατηγικό προβληματισμό σχετικά με τον τρόπο αξιοποίησης νέων και καινοτόμων τηλεματικών προσεγγίσεων για τη βελτίωση της αλυσίδας αξίας των ασφαλίσεων.

Μια λύση αφοσίωσης μελών που βασίζεται σε κινητά έχει αναδειχθεί ως ο βασικός παράγοντας λήψης αποφάσεων για τις αγορές, τη στιγμή που οι προσδοκίες των καταναλωτών για υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας κλιμακώνονται. Ωστόσο, το ερώτημα παραμένει: είναι οι ασφαλιστικοί φορείς έτοιμοι να αναλάβουν τη βαριά δέσμευση που απαιτείται για την παραγωγή συναρπαστικών λύσεων αφοσίωσης για κινητά για τις επιχειρήσεις τους; Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ.

Ζήτηση για κινητά Σύμπλεξη

Με τα ασφαλιστικά οικοσυστήματα να ενεργοποιούνται και να εξελίσσονται μέσω του «διαδικτύου των πραγμάτων» (IoT) και των απαιτούμενων ψηφιακών δυνατοτήτων του, η κινητή τηλεματική παρουσιάζει τεράστιες δυνατότητες σε όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους. Και η ασφάλεια αυτοκινήτου δεν διαφέρει. Το κλειδί για την ενσωμάτωση των έξυπνων δυνατοτήτων ενός οχήματος με το σύστημα διαχείρισης του ασφαλιστή σας είναι, απλώς, η εφαρμογή λύσεων τηλεματικής – ένας μηχανισμός δέσμευσης που θα ενισχύσει και θα επεκτείνει την άνεση, την ποιότητα ζωής και τα μέτρα ασφάλειας των καταναλωτών σε καθημερινή βάση.

Σε μια εποχή όπου τα dongles και τα μαύρα κουτιά που τοποθετούνται στο αυτοκίνητό σας γίνονται περασμένα, οι λύσεις τηλεματικής κινητής τηλεφωνίας επιτρέπουν στους ασφαλιστικούς φορείς να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες εξυπηρέτησης τους για να συνδεθούν με πελάτες σε όλα τα σημεία επαφής, παρέχοντας μια απρόσκοπτη διαδραστική εμπειρία.

Η ώθηση για την υιοθέτηση της τεχνολογίας κινητής τηλεφωνίας γίνεται γρήγορα ο κυρίαρχος μηχανισμός πρόσβασης σε πληροφορίες στην ασφάλιση αυτοκινήτων. Οι πάροχοι διερευνούν νέες δυνατότητες κινητής τηλεφωνίας για καταναλωτές, πράκτορες και μεσίτες. Στην πραγματικότητα, οι ασφαλιστές θα πρέπει να βλέπουν τη στρατηγική κινητής τηλεφωνίας από την οπτική γωνία του πελάτη με γνώσεις τεχνολογίας, προκειμένου να παραμένουν ενημερωμένοι για τις τάσεις που προτιμούν οι ασφαλισμένοι τους.

Μέσω ενημερωμένης λήψης αποφάσεων σχετικά με τις πολιτικές τους για συγκεκριμένα σχέδια, προτάσεις οδήγησης, συνθήκες κυκλοφορίας/ειδοποιήσεις και πληροφορίες φαρμακείων σε πραγματικό χρόνο, καταστάσεις αξιώσεων και πληρωμές και ηλεκτρονικές πληρωμές, οι πελάτες μπορούν να συνεργαστούν πλήρως και ομαλά με τους ασφαλιστικούς φορείς τους.

Το μυστικό για τη δημιουργία λύσεων ασφάλισης για κινητά για το μέλλον είναι να συνδέσετε τις κουκκίδες με οριστικές μετρήσεις προστιθέμενης αξίας, συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων, των παροχών αφοσίωσης, της υποβολής αξιώσεων FNOL, της ακριβούς τιμολόγησης, των δυνατοτήτων γεωγραφικής τοποθεσίας και της κάλυψης. Αυτά συγχωνεύονται για να δημιουργήσουν ικανοποίηση πελατών που συνδυάζει την επιχείρησή σας!

Η ασφάλιση βάσει χρήσης (UBI) αφορά αποκλειστικά την προσαρμοσμένη τιμολόγηση, ενώ η τηλεματική που βασίζεται σε εφαρμογές για κινητά έχει να κάνει με τη χρήση δεδομένων που παίζει ρόλο στην προαναφερθείσα τιμολόγηση. Τα αναλυτικά σύνολα δεδομένων τηλεματικής που συλλέγονται από συνδεδεμένες πηγές (π.χ. smartphone, tablet ή άλλες εγκατεστημένες συσκευές) μπορούν όλα να χρησιμοποιηθούν για την τιμολόγηση και την αριστεία αναδοχής – ένα καταπληκτικό όφελος που προστίθεται στην αλυσίδα αξίας της ασφάλισης.

Με άλλα λόγια, οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τα συμβόλαιά τους, την επεξεργασία αντασφάλισης, τον εξορθολογισμό των απαιτήσεων και πολλά άλλα. Ακριβώς στα τηλέφωνά τους, όλα χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν φυσικά το ασφαλιστικό γραφείο.

Με τους πελάτες της UBI να επικεντρώνονται στην αξία, οι ασφαλιστές απλώς δεν μπορούν να ανταγωνιστούν μόνο στην τιμή. Οι τιμές δεν μπορούν να είναι ο μοναδικός παράγοντας διαφοροποίησης. αυτή η τακτική είναι φθαρμένη διέξοδος. Για να διατηρήσουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σήμερα, οι ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων χρησιμοποιούν τη συλλογή και ανάλυση δεδομένων στους τομείς της ποσοτικοποίησης κινδύνου, των ποσοστών διατήρησης ασφαλιστηρίων συμβολαίων και της ανίχνευσης απάτης για να βελτιώσουν τελικά το επίπεδο δέσμευσής τους με τους πελάτες.

Ο καλύτερος τρόπος για να βελτιστοποιήσετε τις εργασίες αναδοχής και διαχείρισης απαιτήσεων είναι να διασφαλίσετε ότι διαθέτετε μια ασφαλιστική εφαρμογή τηλεματικής που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις τηλεματικής και δεδομένων κινητής τηλεφωνίας για την επιχείρησή σας ώστε να παραμένει πάντα ένα βήμα μπροστά από τους άλλους.

Ως εκ τούτου, από αυτή την άποψη, μια κορυφαία δέσμευση κινητής τηλεματικής με επίγνωση του πλαισίου που παρέχει την απαραίτητη κλίμακα που απαιτείται για την ταχεία άνοδο και την κάλυψη των ασφαλιστικών απαιτήσεων του αύριο είναι η ανάγκη της ώρας.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *