Καλύπτεστε από ασφάλιση σε περιστατικό οδικής οργής;

Καλύπτεστε από ασφάλιση σε περιστατικό οδικής οργής;

Σε έναν τέλειο κόσμο, κάθε οδηγός αυτοκινήτου θα χειριζόταν το όχημά του με υπευθυνότητα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχεί για την ακατάλληλη ή επικίνδυνη οδήγηση του επόμενου αυτοκινήτου. Δυστυχώς, η ζωή απέχει πολύ από το να είναι τέλεια και οι δρόμοι μπορεί να είναι ένα εξαιρετικά επικίνδυνο μέρος για όλους όσους τη μοιράζονται. Ευτυχώς, υπάρχει ασφάλιση που μας προστατεύει από την πολύ πραγματική πιθανότητα να συμβεί ατύχημα.

Η οργή του δρόμου είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από το τιμόνι όταν είναι θυμωμένοι ή αναστατωμένοι και οδηγούν με επιθετικό τρόπο, εκτονώνοντας τις απογοητεύσεις τους εκεί που δεν πρέπει να εκτονωθούν, προκαλώντας χάος, αναταραχή, φόβο και ζημιές.

Για τον οδηγό που ανήκει σε αυτή την κατηγορία, η ασφάλιση δεν θα τον προστατεύσει από μια επακόλουθη αξίωση ή αγωγή. Οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν σχεδιάσει τα συμβόλαιά τους έτσι ώστε να υπάρχει κάλυψη για την ευθύνη σε περίπτωση που συμβεί ένα ακούσιο ατύχημα. Στην περίπτωση της οργής στο δρόμο, η έλλειψη σωστής οδικής εθιμοτυπίας είναι μια σκόπιμη πράξη και η βιομηχανία δεν θα αντισταθμίσει τις απώλειες.

Η λογική φυσικά είναι υπέρ αυτού. Τι γίνεται όμως με το θύμα της οδικής οργής; Η ασφάλεια αυτοκινήτου ή φορτηγού καλύπτει το θύμα;

Ενώ ο «τρελός οδηγός» είναι νομικά υπεύθυνος για όλες τις ζημιές, υπάρχουν μέθοδοι που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να διασφαλίσετε ότι θα καλύπτεστε όπως θα έπρεπε. Ο κλάδος παρέχει τις ακόλουθες επιλογές σε όλα τα σχέδια που σας παρέχουν την πρόσθετη προστασία που μπορεί να χρειάζεστε από τους κινδύνους οδικής οργής.

Η ασφάλιση αυτοκινήτου με περιλαμβανόμενη ολοκληρωμένη κάλυψη, καθώς και κάλυψη σύγκρουσης θα ωφελήσει το αθώο θύμα από ζημιά οχήματος ή σωματική βλάβη, τραυματισμό ή ακόμα και θάνατο.

Όταν όλα λέγονται και γίνονται, όμως, κάθε υπεύθυνος οδηγός -όση κάλυψη κι αν έχει- δεν θέλει να εμπλακεί σε μια εκδήλωση οργής δρόμου. Πώς, λοιπόν, ο «μέσος Τζο/Τζέιν» τον προστατεύει από το να πέσει θύματα; Τα ακόλουθα θα παρέχουν καθοδήγηση:

  1. Μην απαντάτε σε καμία πρόκληση. Το να δίνετε γάντι για tat μπορεί να χρησιμεύσει μόνο για να αυξήσει την επιθετικότητα του διαιωνιστή.
  2. Αφήστε το άλλο δωμάτιο οδηγού να περάσει.
  3. Κλείστε και κλειδώστε όλα τα παράθυρα του αυτοκινήτου. κλειδώστε τις πόρτες.
  4. Προσπαθήστε να απομακρυνθείτε με ταχύτητα.
  5. Δώστε τον αριθμό άδειας του road rager στη μνήμη και αναφέρετέ τον στις αρχές όταν επιστρέψετε στο σπίτι ή φύγετε από το δρόμο του επιβατηγού σας.

Το να είσαι προετοιμασμένος είναι ο καλύτερος τρόπος για να βγεις από μια άσχημη κατάσταση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κάλυψη και την πρόληψη της οδικής οργής, μιλήστε με έναν έμπειρο, ανεξάρτητο πράκτορα που εξυπηρετεί την ευρύτερη κοινότητα με όλες τις μορφές ασφάλισης αυτοκινήτου, σπιτιού, επιχείρησης, ζωής και άλλα.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *