Η ταξιδιωτική μου ασφάλιση καλύπτει φυσικές καταστροφές

Η ταξιδιωτική μου ασφάλιση καλύπτει φυσικές καταστροφές

Η ταξιδιωτική μου ασφάλιση καλύπτει φυσικές καταστροφές Εάν σχεδιάζετε να πάτε σε μια περιπέτεια που αναζητά συγκίνηση ή να περάσετε τις διακοπές σας στο εξωτερικό, καλύτερα να προγραμματίσετε το ταξίδι σας με σύνεση για να βεβαιωθείτε ότι θα εξελιχθεί όπως το περιμένατε. Εκτός από τη δημιουργία μιας λίστας με τα τουριστικά σημεία που πρέπει να δείτε στον ταξιδιωτικό σας προορισμό, την προετοιμασία ενός δρομολογίου και τη δοκιμή του τοπικού φαγητού, φροντίστε να λάβετε μια ταξιδιωτική ασφάλιση για να εξασφαλίσετε ένα αξέχαστο ταξίδι χωρίς άγχος. Η λήψη μιας πολιτικής θα διασφαλίσει την ασφάλειά σας. Μπορεί επίσης να καλύψει τα μέλη της οικογένειάς σας, τον σύντροφο ταξιδιού ή τον επιχειρηματικό σας συνεργάτη.

Και σε περίπτωση που το ταξίδι σας δεν ήταν τόσο υπέροχο όσο σχεδιάσατε, τότε μην ανησυχείτε γιατί η ασφάλειά σας σας πήρε πίσω. Φυσικά, είναι δύσκολο να σε πιάσουν μέσα σε μια φυσική καταστροφή, αλλά δεν υπάρχει τίποτα πολύ στον έλεγχό σου. Αλλά είναι καλύτερο να είστε προετοιμασμένοι και δεν μπορείτε ποτέ να είστε πιο προετοιμασμένοι από την ταξιδιωτική ασφάλιση.

Ενημερώνοντας εν μέσω φυσικών καταστροφών,vv οι

ταξιδιωτικές ασφαλίσεις συνήθως προσφέρουν κάλυψη σε περίπτωση φυσικών καταστροφών. Ο ταξιδιώτης μπορεί να εισπράξει ορισμένα ποσά από τις αντίστοιχες ασφαλιστικές του εταιρείες σε περίπτωση ορισμένων γεγονότων, όπως απώλεια προσωπικών σας αντικειμένων, ασθένεια, εμπλοκή σε ατύχημα ή ακόμη και εκδήλωση φυσικής καταστροφής. Έτσι, σε περίπτωση που βρίσκεστε στη μέση ενός υποτιθέμενου συναρπαστικού ταξιδιού, αλλά σας περικόπηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών ή ατυχούς κατολίσθησης, η ταξιδιωτική ασφάλιση θα σας δώσει το δικαίωμα είσπραξης αποζημιώσεων.

Η ανωτέρα βία, η οποία μπορεί επίσης να αναφέρεται ως «πράξεις του Θεού», είναι τυπικές ρήτρες στις συμβάσεις. Τα συμβόλαια ταξιδιωτικής ασφάλισης προβλέπουν επίσης ότι ο ταξιδιώτης καλύπτεται σε περίπτωση εμφάνισης φυσικών καταστροφών.

Φυσικές καταστροφές που καλύπτονται από ταξιδιωτική ασφάλιση

Υπάρχουν μερικές ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά που διασφαλίζουν την ασφάλειά σας καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Είναι ένας ιδανικός ταξιδιωτικός φίλος καθώς θα σας εξασφαλίσει σε περίπτωση ατυχούς ταξιδιού.

Καλύπτουν φυσικές καταστροφές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Παρέχουν τους ταξιδιώτες σε περίπτωση χιονοστιβάδας ή κατολίσθησης. Σύμφωνα με την εν λόγω ενότητα, ο ασφαλισμένος ταξιδιώτης μπορεί να διεκδικήσει το ποσό που αντιστοιχεί στα έξοδα που πραγματοποιήθηκαν σε περίπτωση χιονοστιβάδας ή κατολίσθησης, που προκάλεσε καθυστέρηση 12 ωρών. Στο κόστος περιλαμβάνονται επιπλέον καταλύματα στα δωμάτια.

Ο ασφαλιστής θα καλύψει τον ταξιδιώτη που αντιμετώπισε διακοπή ταξιδιού ή ανωτέρα βία. Θα καλύπτουν μη ανακτήσιμα ποσά πριν από την αναχώρηση που έχουν καταβληθεί προκαταβολικά σε περίπτωση ακύρωσης του ταξιδιού λόγω καθυστέρησης για περισσότερες από 24 ώρες λόγω ανωτέρας βίας.

Η εταιρεία θα καλύψει επίσης πρόσθετα έξοδα διαμονής και ταξιδιού, εάν το ταξίδι για το σπίτι καθυστέρησε περισσότερο από 24 ώρες και προκλήθηκε από ανωτέρα βία. Ο ασφαλιστής θα πληρώσει στον ταξιδιώτη που είναι ασφαλισμένος σύμφωνα με το ταξιδιωτικό συμβόλαιο για τα έξοδα διαμονής με βάση £100 την ημέρα για έως και 3 ημέρες. Το επίδομα φαγητού και ποτού συμπεριλαμβάνεται επίσης στο ποσό που θα καλύψει η ασφαλιστική εταιρεία έως και 20 £ την ημέρα.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *