Ετήσια ασφάλιση πολλαπλών ταξιδιών για ταξιδιώτες με προϋπάρχουσες ιατρικές καταστάσεις

Ετήσια ασφάλιση πολλαπλών ταξιδιών για ταξιδιώτες με προϋπάρχουσες ιατρικές καταστάσεις

 

Εάν είστε όπως πολλοί άλλοι που έχουν μια τρέχουσα, προϋπάρχουσα ιατρική κατάσταση, τότε δεν θα έχετε αυταπάτες για το πόσο δύσκολο και επίπονο μπορεί να είναι να αποκτήσετε ένα καλό και προσιτό ασφαλιστήριο συμβόλαιο όταν ψάχνετε να αποκτήσετε ταξιδιωτική ασφάλιση.

Με την τρέχουσα τιμή της ασφάλισης και δεδομένου του πόσο επιλεκτικές μπορεί να είναι οι ασφαλιστικές εταιρείες, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο για εσάς να λάβετε παγκόσμια ετήσια κάλυψη πολλαπλών ταξιδιών εάν έχετε προηγούμενη πάθηση.

Ο λόγος για τέτοιες ακραίες οικονομικές δαπάνες αυτές τις μέρες είναι ότι οι εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης πρέπει να πληρώνουν τεράστια χρηματικά ποσά κάθε χρόνο σε ιατρικούς και επείγοντες ασθενείς με ταξιδιωτική ασφάλιση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν τεράστια χρηματικά ποσά για ασφαλιστική κάλυψη σε όλο τον κόσμο για να πληρώσουν πράγματα όπως νοσοκομειακή περίθαλψη και έξοδα ταξιδιού, εάν αρρωστήσετε στο εξωτερικό και χρειαστεί να μείνετε εκεί για πρόσθετη ιατρική κάλυψη.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όταν έχετε ήδη ιατρικό κίνδυνο, μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε επιπλέον ασφάλιστρα από την ασφαλιστική σας εταιρεία. Είτε χρειάστηκε να ξεπεράσετε μια σοβαρή ασθένεια όπως ο καρκίνος, είτε κάτι μικρό που απαιτούσε πολύ λίγη ιατρική φροντίδα, θα σας ζητήσουν να αποκαλύψετε αυτά τα περιστατικά όταν πρόκειται να συνάψετε ταξιδιωτική ασφάλιση.

Ακόμα κι αν έχετε κάνει πλήρη ανάρρωση από την ασθένεια, θα πρέπει να προσέχετε τα επιπλέον ασφάλιστρα που θα σας ζητηθεί να πληρώσετε, επειδή είχατε ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν καθώς υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψετε.

Τα καλά νέα είναι ότι ορισμένοι πράκτορες ταξιδιωτικής ασφάλισης προσφέρουν πραγματικά ευρύ φάσμα προϋπαρχουσών ιατρικών παθήσεων που καλύπτονται δωρεάν. Μπορείτε να καλύψετε όλες τις προϋποθέσεις σας χωρίς επιπλέον χρέωση εάν επιλέξετε τη σωστή εταιρεία.

Όταν μιλάτε σε μια ασφαλιστική εταιρεία, θα πρέπει να περάσετε από μια ειδική διαδικασία όπου σας κάνουν μια σειρά από ερωτήσεις και να αποκαλύψετε μερικές πολύ εμπεριστατωμένες λεπτομέρειες, εάν το κρίνουν απαραίτητο. Αν και αυτή μπορεί να είναι μια ενοχλητική και μερικές φορές ενοχλητική διαδικασία, πρέπει να το κάνουν έτσι ώστε να σας προσφέρουν τη σωστή συμφωνία όταν πρόκειται για τα προηγούμενα αρχεία υγείας σας. Η απόκρυψη της αλήθειας μπορεί να οδηγήσει σε αξιολύπητη εμπειρία και τεράστιες οικονομικές απώλειες.

Βεβαιωθείτε ότι δηλώνετε τα πάντα, όσο μικρά κι αν είναι, έτσι εάν τυχόν παλιοί τραυματισμοί ή ασθένειες επιστρέψουν όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό, τους έχετε ενημερώσει προηγουμένως για ένα συνεχιζόμενο πρόβλημα – διαφορετικά μπορεί να μην πληρώσουν. Οποιοσδήποτε γιατρός μπορεί να διακρίνει μια προϋπάρχουσα κατάσταση από το πρώτο ατύχημα. Ποιον προσπαθείς να κοροϊδέψεις;

Ο προορισμός των διακοπών σας έχει επίσης σημασία, για παράδειγμα, ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες έχουν την πιο ακριβή υγειονομική περίθαλψη μαζί με τις Ηνωμένες Πολιτείες, και αυτό μπορεί να υπαγορεύσει την επιτυχία σας ή το κόστος της ασφάλισής σας. Εάν προσπαθήσετε να πετύχετε μια συμφωνία με παγκόσμια ετήσια κάλυψη πολλαπλών ταξιδιών, τότε θα μπορείτε να πάτε οπουδήποτε στον κόσμο και να είστε προστατευμένοι.

Αν και η ταξιδιωτική ασφάλιση προσφέρει ηρεμία όταν ταξιδεύετε, σαν να αρρωσταίνετε στο εξωτερικό και να μην μπορείτε να μεταφερθείτε στο σπίτι για θεραπεία, γνωρίζετε ότι τα έξοδά σας πληρώνονται από την ασφαλιστική σας εταιρεία, επομένως γνωρίζετε ότι η θεραπεία σας καλύπτεται.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *