Εργασία με αντιπρόσωπο και επιλογή ασφάλισης αθέμιτων πρακτικών

Εργασία με αντιπρόσωπο και επιλογή ασφάλισης αθέμιτων πρακτικών

Η απόφαση για ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο αθέμιτων πρακτικών δεν είναι κάτι που πρέπει να γίνει βιαστικά. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά συμβόλαια και ακόμη περισσότεροι πάροχοι ασφάλισης για να διαλέξετε. Ποια πολιτική είναι κατάλληλη για εσάς; Το πιο σημαντικό, είναι η σωστή πολιτική που παρέχει την καλύτερη προστασία έναντι μιας αξίωσης κακής πρακτικής;

Υπάρχει μια κοινή λανθασμένη αντίληψη ότι η απευθείας αγορά από έναν ασφαλιστικό πάροχο θα σας εξοικονομήσει χρήματα, αλλά στην πραγματικότητα συνήθως θα διαπιστώσετε ότι τα ασφάλιστρα είναι τα ίδια είτε πηγαίνετε μέσω μεσίτη/πράκτορα είτε αγοράζετε απευθείας.

Οι πράκτορες μπορούν να χρησιμεύσουν ως πολύτιμος πόρος, καθώς έχουν πρόσβαση σε διάφορες ασφαλιστικές εταιρείες για αθέμιτες πρακτικές και μπορούν να ψωνίσουν για να εξασφαλίσουν την καλύτερη προσφορά για εσάς.

Θεωρήστε έναν πράκτορα ως το κατάστημά σας “1-stop” που μπορεί να σας εξοικονομήσει τόσο πολύ χρόνο, χρήματα και ταλαιπωρία μακροπρόθεσμα. Επιπλέον, ένας πράκτορας παραμένει ενημερωμένος για τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς και θα μπορεί να γνωρίζει εάν τα ασφάλιστρα έχουν μειωθεί ή αυξηθεί.

Η πλειονότητα των πολιτειών στις Η.Π.Α. απαιτεί από τους επαγγελματίες υγείας να έχουν ασφάλιση κακής πρακτικής. Ακόμη και οι φοιτητές ιατρικής και οι διεθνείς φοιτητές που λαμβάνουν μαθήματα επιλογής στις ΗΠΑ πρέπει να έχουν μια πολιτική. Τα ασφάλιστρα κυμαίνονται ανάλογα με την πολιτεία, την πόλη και τον τομέα της ιατρικής στον οποίο ειδικεύεστε. Διαφέρουν επίσης ανάλογα με τον τύπο πολιτικής που σας ενδιαφέρει.

Μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά ενός συμβολαίου περιλαμβάνουν:

  • Διαφορές στην κάλυψη (αξιώσεις έναντι εμφάνιση)
  • Μπορώ να πάρω μαζί μου το συμβόλαιο εάν μετακομίσω σε άλλη πολιτεία;
  • Θα καλύψει οποιαδήποτε εθελοντική εργασία που κάνω;

Αγορά από μια εταιρεία αλληλασφάλισης έναντι μετοχών

Ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο αποζημίωσης είναι ένα συμβόλαιο που σας καλύπτει για τυχόν αξιώσεις που υποβάλλονται ενώ το συμβόλαιο είναι ενεργό. Εάν η πολιτική ακυρωθεί ή αλλάξετε εταιρεία, δεν θα καλύπτεστε πλέον από μελλοντικές αξιώσεις. Μια πολιτική περιστατικών είναι αυτή που κοστίζει περισσότερο από την κάλυψη που προέρχεται από αξιώσεις, αλλά θα σας καλύψει για πάντα ακόμα κι αν η πολιτική έχει λήξει ή ακυρωθεί.

Όταν συναλλάσσεστε με μια εταιρεία ασφάλισης ιατρικών αδικημάτων μετοχών, να έχετε κατά νου ότι πρέπει να απαντούν σε μετόχους που συχνά δεν είναι ασφαλισμένοι.

Αυτοί οι τύποι εταιρειών συγκεντρώνουν χρήματα από την αγορά και η αγορά ενός συμβολαίου μέσω αυτών μπορεί μερικές φορές να είναι φθηνότερη από την αγορά μιας αμοιβαίας εταιρείας. Από την άλλη πλευρά, οι ιδιοκτήτες μιας εταιρείας αμοιβαίας ασφάλισης είναι ουσιαστικά οι ασφαλισμένοι και τυχόν υπερβάλλοντα κέρδη επιστρέφονται ως μερίσματα ή επιστροφές ασφαλίστρων.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *