Επιλέγοντας την Καλύτερη Υπηρεσία Προστασίας

Επιλέγοντας την Καλύτερη Υπηρεσία Προστασίας

Υπάρχουν πολλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε ασφάλεια αυτοκινήτου που σας αντιμετωπίζει καλύτερα και σας κοστίζει λιγότερο. Δεδομένου ότι όλοι χρειάζονται ασφάλιση αυτοκινήτου, είναι ένα μυστήριο ότι δεν εκπαιδεύονται όλοι για το πώς να έχουν την καλύτερη κάλυψη. Ακόμη και λίγη μάθηση μπορεί να αποδώσει με σημαντικές οικονομίες και πολύ βελτιωμένη ασφάλιση. Αφού διαβάσετε τις συμβουλές σε αυτό το άρθρο, είστε καθ’ οδόν για να βελτιώσετε την κατάσταση της ασφάλισης του αυτοκινήτου σας. Το Insurance step συνεργάζεται με τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες σε όλη τη χώρα.

Ανεξάρτητα από τον τύπο αυτοκινήτου που οδηγείτε, το βήμα ασφάλισης θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε εκατοντάδες δολάρια ετησίως.

Η σωστή πολιτική για τις χαμηλότερες τιμές

Κατά την απόκτηση ασφάλισης, σας συνιστούμε πάντα να μιλάτε με έναν εξουσιοδοτημένο ασφαλιστικό πράκτορα. Αυτή είναι πάντα η πιο σημαντική συμβουλή. Κάθε ασφαλιστική εταιρεία έχει τους αλγόριθμους τιμολόγησης της που λαμβάνουν υπόψη μια μεγάλη ποικιλία παραγόντων όπως η ηλικία, η πίστωση και το ιστορικό οδήγησης. Καμία εταιρεία δεν είναι η φθηνότερη ή η πιο ακριβή για όλους τους οδηγούς. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να γνωρίζετε με βεβαιότητα ποια είναι η τιμή μιας εταιρείας για την κατάστασή σας είναι να λάβετε μια προσφορά από αυτήν την εταιρεία ή έναν από τους διορισμένους αντιπροσώπους της.

Σκεφτείτε προσεκτικά τις εκπτώσεις σας

Εάν οδηγείτε προσεκτικά και δεν είναι πιθανό να έχετε ατύχημα, μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε υψηλότερη έκπτωση και να εξοικονομήσετε χρήματα για τα μηνιαία ασφάλιστρά σας. Από την άλλη πλευρά, εάν πρέπει να έχετε το αυτοκίνητό σας για δουλειά και δεν μπορείτε να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα για να εξοφλήσετε μια υψηλή έκπτωση, ίσως είναι καλύτερα να πληρώσετε υψηλότερα ασφάλιστρα για χαμηλότερη έκπτωση. Σκεφτείτε τα σενάρια για να βεβαιωθείτε ότι η ασφάλεια που αγοράζετε θα λειτουργήσει για την κατάστασή σας.

Αποφασίστε ποια κάλυψη χρειάζεστε

Για παράδειγμα, θα χρειαστείτε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο εάν πάθει ατύχημα ή το τοπικό σας φανοποιείο παρέχει ένα δωρεάν; Θέλετε ολοκληρωμένη κάλυψη για το παλαιότερο όχημά σας; Έχετε σημαντικά περιουσιακά στοιχεία για να τα προστατεύσετε που απαιτούν υψηλά όρια ευθύνης;

Εάν ο ασφαλιστικός φορέας του αυτοκινήτου σας δεν μειώνει τις τιμές σας μετά από λίγα χρόνια μαζί του, μπορείτε να τον πιέσετε επικοινωνώντας μαζί του και λέγοντάς τους ότι σκέφτεστε να μετακομίσετε αλλού. Θα εκπλαγείτε με το τι μπορεί να κάνει η απειλή της απώλειας ενός πελάτη. Η μπάλα είναι στο γήπεδο σας εδώ. πες τους ότι φεύγεις και δες το premium να πέφτει.

Η αποστολή της εταιρείας είναι να ασφαλίσει τα αυτοκίνητα των ανθρώπων για όσο το δυνατόν λιγότερο. Αυτό συνήθως σημαίνει κάλυψη ευθύνης. Αυτή είναι η φθηνότερη διαθέσιμη νομική μορφή προστασίας αυτοκινήτου. Οι γραμμές αξιώσεων και εξυπηρέτησης πελατών τους είναι ανοιχτές επτά ημέρες την εβδομάδα ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το 20ωρο αυτοματοποιημένο σύστημα ή την ηλεκτρονική τους πύλη για να κάνετε μια πληρωμή.

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες ασφάλισης διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο. Κάθε χώρα έχει τη σημασία και τον ορισμό της για κάθε ασφαλιστική κατηγορία.

Ασφάλιση Περιουσίας / Ασφάλιση

Πυρός Η ασφάλιση πυρκαγιάς είναι μια ασφάλιση που προστατεύει την περιουσία του ασφαλισμένου από οποιαδήποτε καταστροφή ή ατυχία ακόμα και λόγω ή προκληθείσας από βασική πυρκαγιά και κεραυνό.

Ασφάλιση ιδιοκτήτη σπιτιού / νοικοκυριού

Παρόμοια με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο πυρκαγιάς, η ασφάλιση ιδιοκτητών σπιτιού/νοικοκυριού καλύπτει κυρίως το ακίνητο που έχετε έναντι κλοπής, πυρκαγιάς και πλημμύρας (εξαρτάται από τους εκτεταμένους κινδύνους που μπορείτε να προσθέσετε).

Ασφάλιση

αυτοκινήτου Το συμβόλαιο ασφάλισης αυτοκινήτου (ορισμένες πολιτείες το ονόμασαν ασφαλιστική κάλυψη οχήματος) είναι ζωτικής σημασίας και πρέπει να υπάρχει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο για τον ιδιοκτήτη αυτοκινήτου/οχήματος. Η ασφάλιση αυτοκινήτου καλύπτει όλα τα κινητά αντικείμενα που κυμαίνονται από τον κυβισμό, το μοντέλο, τον τύπο και τη χρήση για κάθε όχημα.

Είναι γνωστό ότι η ύπαρξη ποιοτικών ασφαλιστικών οδηγών θα οδηγούσε σε μια επιτυχημένη ασφαλιστική επιχείρηση. Και όταν λέω ποιότητα, εννοώ δυνητικούς πελάτες που έχουν υψηλά ποσοστά μετατροπών. Δεν είναι εύκολο να βρει κανείς δυνητικούς πελάτες αυτές τις μέρες, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι υπάρχουν χιλιάδες ασφαλιστικοί πράκτορες εκεί έξω. Μερικά από τα οφέλη που μπορείτε να έχετε με έναν οδηγό ασφαλιστικών πελατών στα χέρια σας.

  • Μεγιστοποιεί την ικανότητά σας να συγκεντρώσετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες. Ένας εξαιρετικός οδηγός θα σας έδινε τεχνικές και στρατηγικές για το πώς να δημιουργήσουμε δυνητικούς πελάτες μόνοι μας.
  • Αυξάνει τα ποσοστά μετατροπής. Όταν έχετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες, θα έχετε περισσότερες πωλήσεις για μετατροπή.
  • Ενισχύει τις δεξιότητές σας και την ικανότητά σας να μετατρέψετε.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *