Εισαγωγή στην Ασφάλιση Αυτοκινήτου Νέων Γυναικών

Εισαγωγή στην Ασφάλιση Αυτοκινήτου Νέων Γυναικών

Γενικά, οι γυναίκες είναι πιο προσεκτικές όσον αφορά την οδήγηση, λαμβάνοντας υπόψη τις λιγότερες διεκδικήσεις τιμών που υποβάλλουν, σε σύγκριση με τους άνδρες. Για το λόγο αυτό, είναι δυνατό να αποκτήσουν πιο προσιτές ασφαλιστικές καλύψεις αυτοκινήτου. Ωστόσο, υπάρχουν ενδείξεις ότι οι γυναίκες έχουν γίνει πιο επιθετικές στον τρόπο οδήγησης, καθιστώντας τις πιο επιρρεπείς σε ανταγωνιστική οδήγηση και τροχαία ατυχήματα. Επιπλέον, οδηγούν μεγαλύτερες αποστάσεις, αλλά εκτός εάν αυτές οι πληροφορίες γίνουν επίσημες ως μέρος των κρατικών στατιστικών, μπορούν να συνεχίσουν να λαμβάνουν ασφαλιστική κάλυψη αυτοκινήτου με χαμηλότερη τιμή. Είναι λυπηρό, ωστόσο, ότι δεν υπάρχει η ίδια φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου για τους άνδρες.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι τρόποι με τους οποίους οι άνδρες μπορούν να επωφεληθούν από την ευνοϊκή μεταχείριση που παρέχουν οι ασφαλιστικές εταιρείες στις γυναίκες τους. Αντί να έχετε τη δική σας ασφαλιστική κάλυψη, θα ήταν πιο λογικό να ονομαστείτε ως οδηγός στην ασφαλιστική κάλυψη μιας γυναίκας. Επομένως, θα ήταν καλύτερο να το δούμε από αυτή τη γωνία. Εάν έχετε ποτέ ασφαλιστική κάλυψη, θα βοηθούσε να κάνετε μια γυναίκα σύντροφο να παρουσιαστεί ως επιπλέον οδηγός. Αυτό μπορεί να μειώσει τα ασφάλιστρά σας.

Υπάρχουν 3 βασικοί λόγοι για τους οποίους οι ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων προσφέρουν κάλυψη αυτοκινήτου χαμηλού κόστους για γυναίκες. Αυτά είναι τα ακόλουθα: Οι

φροντίδας

στατιστικέςΕίναι φυσιολογικό οι γυναίκες οδηγοί αυτοκινήτων να έχουν τον ίδιο αριθμό ατυχημάτων με τους άνδρες συναδέλφους τους. Ωστόσο, οι αξιώσεις τους είναι συνήθως μικρότερες.

Χαμηλότερη ζημιά

Είναι πιο συνηθισμένο για τις γυναίκες να παθαίνουν μικρά βαθουλώματα και γρατσουνιές στο αυτοκίνητό τους λόγω της οδήγησής τους. Από την άλλη πλευρά, οι στατιστικές δείχνουν ότι οι άνδρες οδηγούν πιο γρήγορα και αυτό τους καθιστά επιρρεπείς σε τροχαία ατυχήματα με υψηλότερο αντίκτυπο. Αυτές οι καταστάσεις προκαλούν σημαντική ζημιά, η οποία αυξάνει το κόστος ασφάλισης.

Τήρηση της νομοθεσίας

Ο τελευταίος λόγος για τον οποίο οι γυναίκες μπορούν να λάβουν ασφαλιστική κάλυψη χαμηλού κόστους είναι ότι οι παραβάσεις οδικής κυκλοφορίας και κυκλοφορίας είναι πιο πιθανό να προκαλούνται από άνδρες. Τα περισσότερα πρόστιμα και εισιτήρια μεταφράζονται σε υψηλότερα ασφάλιστρα αυτοκινήτου. Επιπλέον, δεδομένου ότι οι γυναίκες τείνουν να οδηγούν λιγότερο συχνά από τους άνδρες, η πιθανότητα να διαπράξουν παράβαση ή να συναντήσουν ένα ατύχημα είναι πολύ μικρότερη.

Πάντα συμφέρει να ψωνίζεις για ασφαλιστικά προϊόντα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου. Συνήθως, η κάλυψη αυτοκινήτου για τις γυναίκες κοστίζει λιγότερο από ορισμένες από τις άλλες δημογραφικές ομάδες, ιδίως για γυναίκες κάτω των 25 ετών. Ο κύριος παράγοντας που εξετάζεται εδώ είναι ότι υπάρχει μικρότερη πιθανότητα για τις γυναίκες να συμμετάσχουν σε ατύχημα σε σύγκριση με τους άνδρες οδηγούς.

Δεδομένου ότι οι τάσεις δείχνουν ότι οι γυναίκες τείνουν να αγοράζουν μικρότερα και λιγότερο ακριβά αυτοκίνητα από τους άνδρες, οι ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων συνεχίζουν να τους παρέχουν ασφαλιστική κάλυψη με χαμηλότερο κόστος. Αυτό σημαίνει ότι ξοδεύουν λιγότερα έξοδα επισκευής. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα χαμηλότερες αποζημιώσεις, συν μια ασφαλιστική κάλυψη που είναι πιο οικονομική.

Υπάρχουν μερικά στοιχεία για τις γυναίκες οδηγούς και αυτό δεν είναι αστείο! Η ασφαλιστική κάλυψη για τις γυναίκες είναι 30% χαμηλότερη από αυτή των ανδρών, καθώς οι γυναίκες οδηγοί είναι λιγότερο επιρρεπείς σε κινδύνους από τους αντίστοιχους άνδρες. Οι κυβερνητικές πληροφορίες αποκαλύπτουν ότι το 92% των μηνύσεων που υποβάλλονται για αδικήματα οδήγησης αφορούν άνδρες. Αυτό σημαίνει ότι οι γυναίκες οδηγοί είναι νομοταγείς πολίτες.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες θεωρούν τις γυναίκες λιγότερο επικίνδυνες, καθώς έχουν εντελώς διαφορετικές συνήθειες στην οδήγηση σε σύγκριση με τους άνδρες. Τέλος, οι γυναίκες οδηγοί είναι πιο πιθανό να αλλάξουν την εστίασή τους για να αντιμετωπίσουν απροσδόκητες καταστάσεις. Λοιπόν, δεν είσαι περήφανη που είσαι κυρία;

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *