Η πλήρης κάλυψη περιλαμβάνει ρυμούλκηση και ενοικίαση Η

Η πλήρης κάλυψη περιλαμβάνει ρυμούλκηση και ενοικίαση Η

πλήρης κάλυψη δεν είναι ένας συγκεκριμένος τύπος κάλυψης, αλλά αναφέρεται σε μια ομαδοποιημένη επιλογή όπου περιλαμβάνονται πολλαπλοί τύποι κάλυψης. Μπορεί να ερμηνευτεί με διαφορετικούς τρόπους, αλλά οι περισσότερες εταιρείες χρησιμοποιούν τον όρο για να αναφερθούν στις ελάχιστες απαιτήσεις ευθύνης από το κράτος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι ελάχιστες απαιτήσεις μπορεί να διαφέρουν από πολιτεία σε πολιτεία, επομένως η “πλήρης κάλυψη” δεν σημαίνει απαραίτητα ότι “καλύπτονται τα πάντα” συμπεριλαμβανομένης της ρυμούλκησης και της επιστροφής ενοικίου. Και τα δύο είναι απλά πρόσθετα ή προαιρετική κάλυψη παρόμοια με τον ανασφάλιστο αυτοκινητιστή, έκπτωση που εξαφανίζεται, ζημιά γυαλιού κ.λπ. Οποιαδήποτε προαιρετική κάλυψη έχει επιπλέον κόστος.

 Το ρεκόρ οδήγησης παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο στον καθορισμό των τιμών

Αν και είναι αλήθεια ότι το ιστορικό οδήγησης παίζει το ρόλο του ως μεταβλητή στον καθορισμό της αμοιβής πριμοδότησης, αυτό δεν είναι απαραίτητα το πιο σημαντικό. Υπάρχουν άλλοι παράγοντες που εμπλέκονται στον υπολογισμό, όπως προσωπικά στοιχεία (σε αυτά μπορεί να περιλαμβάνονται η ηλικία, η διεύθυνση, το επάγγελμα, η οικογενειακή κατάσταση κ.λπ.), τα χιλιόμετρα και τα μοντέλα αυτοκινήτων. Εάν είστε φοιτητής, οι βαθμοί σας είναι επίσης σημαντικές μεταβλητές, που σημαίνει ότι οι καλοί βαθμοί μπορούν να μειώσουν την αμοιβή πριμοδότησης. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εμπλέκεται και το πιστωτικό αποτέλεσμα. Το καλό πιστωτικό σκορ σημαίνει φθηνότερο ασφάλιστρο, καθώς η εταιρεία πρέπει να βεβαιωθεί ότι έχετε καλή οικονομική σταθερότητα.

Πλήρης κάλυψη Όλα όσα δεν προκαλεί η σύγκρουση

Γενικά, η ολοκληρωμένη κάλυψη αφορά κάθε ζημιά που δεν προκαλείται από ατύχημα. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες και αιτίες βλάβης του αυτοκινήτου. Εάν οι ζημιές που προκαλούνται από ένα ατύχημα καλύπτονται από Σύγκρουση, κάποιοι πιστεύουν ότι όλες οι άλλες αιτίες ζημιών καλύπτονται από το Περιεκτικός. Αυτό είναι εντελώς λάθος, δεδομένου ότι η ασφαλιστική εταιρεία ενημερώνει ξεκάθαρα τι ολοκληρωμένη κάλυψη καλύπτει, συμπεριλαμβανομένου του βανδαλισμού. φυσικές καταστροφές (πλημμύρα, σεισμός κ.λπ.), πυρκαγιά, κλοπές και χαλάζι. Έτσι, όταν το κιβώτιο ταχυτήτων ή η πολλαπλή του αυτοκινήτου σας είναι σπασμένο, θα πρέπει να πληρώσετε μόνοι σας την επισκευή.

Η ασφαλής οδήγηση σίγουρα μειώνει την προμήθεια πριμοδότησης

Οι καλοί οδηγοί τυγχάνουν καλής μεταχείρισης και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η εταιρεία να μειώσει την τιμή σας. Εάν λάβετε εισιτήρια κυκλοφορίας ή εμπλακείτε σε ατύχημα, η ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να ζητήσει τα δεδομένα από την DMV. Ανάλογα με τους τύπους παραβίασης, ο ασφαλιστής μπορεί εύκολα να αυξήσει το ποσοστό σας ή απλά να ακυρώσει το συμβόλαιό σας. Είναι πράγματι καλό να οδηγείτε με ασφάλεια και να τηρείτε τους κανονισμούς οδικής κυκλοφορίας, αλλά δεν μπορείτε να περιμένετε ότι οι τιμές πριμοδότησης θα μειωθούν ανάλογα.

Επιπλέον, δεν μπορείτε να κατηγορήσετε την εταιρεία σε περίπτωση που η τιμή σας παραμένει η ίδια ούτως ή άλλως. Για άλλη μια φορά, εμπλέκονται και άλλες μεταβλητές, όπως η αύξηση του κόστους επισκευής, περισσότερες αγωγές, ακόμη και οι τάσεις των περιφερειακών επιτοκίων ασφάλισης. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να σας αποθαρρύνει να παραμείνετε ασφαλείς στο δρόμο. Εάν η ασφαλής οδήγηση δεν μπορεί να μειώσει την τιμή, τουλάχιστον βοηθά στην αποτροπή της αύξησης της χρέωσης της εταιρείας.

Νεότερα αυτοκίνητα σημαίνουν πιο ακριβή ασφάλιση

Νεότερο δεν σημαίνει πάντα καλύτερη ή ακριβότερη αγορά και ασφάλιση. Κάθε αυτοκίνητο βγαίνει από τα εργοστάσια με τις προδιαγραφές του σχετικά με την ταχύτητα, την αξιοπιστία, τα χαρακτηριστικά ασφαλείας, τον πολυτελή εξοπλισμό κ.λπ. Μερικοί άνθρωποι εγκαθιστούν επίσης πρόσθετες αναβαθμίσεις στο αυτοκίνητό τους, για παράδειγμα ηχοσύστημα, δορυφορική πλοήγηση, αερόσακους, αντικλεπτικά και άλλα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου και η ασφάλισή του μπορεί να είναι πολύ ακριβή, ειδικά εάν πρόκειται για σπορ αυτοκίνητο, κλασικό αυτοκίνητο ή οποιοδήποτε πολυτελές μοντέλο. Τα νεότερα αυτοκίνητα μπορεί να είναι μικρότερα, ευκολότερα στην οδήγηση, ασφαλέστερα ή με κατανάλωση καυσίμου. είναι καλά χαρακτηριστικά για να σας βοηθήσουν να μειώσετε την τιμή ασφάλιστρο.

Τα μικρότερα αυτοκίνητα σημαίνουν φθηνότερη ασφάλιση

Τα σύγχρονα αυτοκίνητα που έχουν σχεδιαστεί για να είναι οικονομικά αποδοτικά, φιλικά προς το περιβάλλον και να χρησιμοποιούνται στη μητροπολιτική περιοχή για εξοικονόμηση χώρου, είναι συνήθως μικρά. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά βοηθούν στη μείωση του ποσοστού ασφάλισης, αλλά η ασφαλιστική εταιρεία θεωρεί επίσης ότι το αυτοκίνητο είναι επιρρεπές σε “συνολισμό” σε ένα ατύχημα ή σύγκρουση. Εάν το μικρό αυτοκίνητο είναι επίσης εξελιγμένο, το premium μπορεί να είναι πολύ υψηλό ή ακόμα πιο ακριβό από τα μεγαλύτερα αυτοκίνητα.

Η αγορά μέσω Διαδικτύου είναι η καλύτερη Η

αγορά ασφάλισης στο διαδίκτυο είναι βολική στα καλύτερά της. Εάν κάνετε αγορές μέσω Διαδικτύου, το κάνετε κυρίως επειδή μπορείτε να κάνετε τα πάντα σωστά στο σπίτι σας. Μπορείτε να ζητήσετε προσφορές δωρεάν, να κάνετε μια επιμελή σύγκριση και να αφιερώσετε χρόνο πριν κάνετε τελικά μια αγορά. όλα γίνονται χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείτε από την καρέκλα σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι υπολογιστής και σύνδεση στο Διαδίκτυο. Όταν πρόκειται για ασφάλιση αυτοκινήτου, η καλύτερη συμφωνία που μπορείτε να πάρετε είναι όταν συνεργάζεστε με έναν ανεξάρτητο πράκτορα, ο οποίος καταλαβαίνει τα πάντα καλύτερα. Ο ανεξάρτητος αντιπρόσωπος εργάζεται για εσάς και κάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για λογαριασμό σας.

Ακόμα καλύτερα, ο πράκτορας μπορεί να περιγράψει τα πάντα με λεπτομέρειες απευθείας πρόσωπο με πρόσωπο μαζί σας. Υπάρχουν περισσότερα δεδομένα και πληροφορίες που μπορείτε να λάβετε από τη συνομιλία με έναν πράκτορα από το να κάνετε μια διαδικτυακή έρευνα μόνοι σας. Θα χρειαστεί να γνωρίζετε όλες τις εκπτώσεις που προσφέρονται από συγκεκριμένη εταιρεία και πώς να πληροίτε τις προϋποθέσεις, πώς να ομαδοποιείτε το αυτοκίνητο και το σπίτι και να πληρώνετε χαμηλότερη τιμή και όλα τα νόμιμα δικαιώματά σας αφού κάνετε τελικά μια αγορά. Είναι όλα σημαντικά ζητήματα, αλλά συχνά παραβλέπονται κατά την αγορά στο διαδίκτυο.

Η ασφάλιση χωρίς υπαιτιότητα είναι μόνο για εκείνους που δεν ευθύνονται

Ορισμένες πολιτείες έχουν κανονισμό ασφάλισης χωρίς υπαιτιότητα. Δεν σημαίνει ότι ο ασφαλιστής θα πληρώσει για ζημιές, ιατρικό λογαριασμό και κάθε κόστος που σχετίζεται με ένα ατύχημα μόνο για τον οδηγό που δεν φταίει. Σημαίνει ότι ο ασφαλιστής αυτοκινήτων θα πληρώσει για ζημιές που σχετίζονται με ατύχημα, ανεξάρτητα από το ποιος ευθύνεται σε ένα ατύχημα.

Συνολικά σημαίνει συνολική ζημιά

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορούν να καταλάβουν εάν τα αυτοκίνητά τους έχουν αθροιστεί μετά από ένα ατύχημα, αλλά κάνουν λάθος. Κάθε εταιρεία έχει τη δική της μέθοδο για να προσδιορίσει την περίπτωση. Βασικά, ένα όχημα θεωρείται αθροισμένο όταν το κόστος επισκευής για την υπάρχουσα ζημιά υπερβαίνει την πραγματική αξία του ίδιου του αυτοκινήτου. Ανάλογα με την εταιρεία, η πραγματική αξία του οχήματος κυμαίνεται μεταξύ 50 και 70 τοις εκατό του κόστους αγοράς όταν ήταν καινούργιο.

 Συνολικό αυτοκίνητο σημαίνει επίσης πληρωμένο δάνειο

Εάν χρηματοδοτείτε το αυτοκίνητό σας, πληρώνετε και για το δάνειο που οφείλετε και το επιτόκιο. Σε περίπτωση που το όχημα αθροιστεί σε ατύχημα, η ασφαλιστική εταιρεία δεν θα εξοφλήσει την τιμή αυτού του αυτοκινήτου. Πρέπει ακόμα να πληρώσετε το υπόλοιπο δάνειο στο δανειστικό ίδρυμα. Μπορείτε να καλύψετε το κενό μεταξύ της πραγματικής αξίας του αυτοκινήτου και της τιμής αγοράς χρησιμοποιώντας την ασφάλεια κενού. καλύπτει τις αποσβέσεις.

Ένας καλός αντιπρόσωπος συνήθως προσφέρει αυτού του είδους την κάλυψη όταν ο πελάτης αγόρασε το αυτοκίνητο με παρατεταμένα δάνεια, για παράδειγμα 5 ετών ή περισσότερο. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για μερικούς ανθρώπους, αλλά μπορεί να είναι μια απλή σπατάλη χρημάτων για άλλους. Βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε τι είναι η ασφάλεια κενού προτού αγοράσετε.

Μόλις ασφαλιστεί το αυτοκίνητο, καλύπτονται οι βανδαλισμοί και η κλοπή

Είναι μια βασική παρανόηση ότι οι άνθρωποι θεωρούν ότι η ασφάλιση καλύπτει πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένων των κλοπών και των βανδαλισμών. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η πλήρης κάλυψη δεν περιλαμβάνει επιπλέον ή προαιρετική κάλυψη, για παράδειγμα Περιεκτικός. Πρέπει να αγοράσετε ολοκληρωμένη κάλυψη για να βοηθήσετε την εταιρεία να πληρώσει για την οικονομική σας ζημία σε περίπτωση βανδαλισμού ή κλοπής του αυτοκινήτου.

Τα νέα αυτοκίνητα στοχοποιούνται περισσότερο από κλέφτες Σε

όλους αρέσει ένα καινούργιο αυτοκίνητο και αυτός είναι ο λόγος που πιστεύουν ότι οι κλέφτες έχουν την ίδια οπτική. Οι κλέφτες έχουν διαφορετική άποψη. δεν κλέβουν τα αυτοκίνητα και τα οδηγούν ως καθημερινά οχήματα. Πρέπει να βγάλουν χρήματα από τα κλεμμένα εμπορεύματα το συντομότερο δυνατό. Αυτό τους οδηγεί να προτιμούν παλαιότερα αυτοκίνητα επειδή τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων πωλούνται ευκολότερα και πιθανώς και πιο ακριβά. Επιπλέον, σε ορισμένα μέρη όπου η οικονομία δεν είναι πολύ φιλική προς τους ανθρώπους, τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα πωλούνται σαν ζεστά κέικ.

Ας μην ξεχνάμε ότι τα παλιά αυτοκίνητα είναι συνήθως πιο εύκολο να κλέψουν επίσης. Έχουν παλιό σύστημα ασφαλείας και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι κλέφτες να γνωρίζουν ήδη το βρώμικο κόλπο να ξεκλειδώσουν τις πόρτες των παλιών αυτοκινήτων και να ξεκινήσουν τον κινητήρα χωρίς κλειδί. Τα νεότερα και πιο σύγχρονα αυτοκίνητα με εξελιγμένα αντικλεπτικά συστήματα είναι φυσικά πιο δύσκολο να κλέψουν.

Η ασφαλιστική εταιρεία πληρώνει για τον φορητό σας υπολογιστή που λείπει

Εάν το αυτοκίνητό σας κλαπεί ή εμπλακεί σε ατύχημα και διαπιστώσετε ότι τα αντικείμενά σας όπως το κινητό τηλέφωνο, τα CD ή ο φορητός υπολογιστής είναι κατεστραμμένα ή λείπουν, η ασφαλιστική σας εταιρεία δεν θα πληρώσει για την απώλεια σας. Οι εταιρείες καλύπτουν το όχημα, τους ιατρικούς λογαριασμούς σε περίπτωση που τραυματιστούν οι οδηγοί και οι επιβάτες και οι ζημιές που προκαλείτε σε άλλα αυτοκίνητα. Όλα τα αντικείμενα που έχετε αποθηκεύσει στο όχημα δεν καλύπτονται, αλλά μπορείτε να υποβάλετε αξιώσεις στην ασφαλιστική εταιρεία κατοικίας.

Οι ιδιοκτήτες σπορ αυτοκινήτων πληρώνουν υψηλότερο ασφάλιστρο. Αυτό μπορεί να ισχύει εάν η μεταβλητή που χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό του ποσοστού είναι μόνο αυτόματο μοντέλο. Το σπορ αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί για να είναι γρήγορο, επομένως η ασφάλεια αυτοκινήτου το θεωρεί όχημα υψηλού κινδύνου. Αυτό το μοντέλο είναι επίσης συνήθως πιο ακριβό λόγω του κινητήρα υψηλής απόδοσης και της όμορφης εμφάνισης. Λάβετε υπόψη ότι σε ορισμένους ιδιοκτήτες σπορ αυτοκινήτων δεν αρέσει η ταχύτητα. Τους καθιστά αρκετά ασφαλείς από τα εισιτήρια κυκλοφορίας.

Έτσι, έχουν καθαρό ιστορικό οδήγησης. Ορισμένα αυτοκίνητα επιδόσεων είναι εξοπλισμένα με πολλά συστήματα ασφαλείας, όπως αντιμπλοκάρισμα φρένων, ζώνη ασφαλείας 5 σημείων, καλύτερο έλεγχο πρόσφυσης, cruise control και πολλά άλλα. Το σπορ αυτοκίνητο είναι πράγματι ικανό να κινείται πολύ γρήγορα, αλλά τα χαρακτηριστικά ασφαλείας το καθιστούν επιλέξιμο για ορισμένες εκπτώσεις.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *