Δεδομένα που οδηγούνται Το μέλλον είναι τώρα για τις αυτόματες αξιώσεις

Δεδομένα που οδηγούνται Το μέλλον είναι τώρα για τις αυτόματες αξιώσεις

Εάν παρακολουθείτε τις ειδήσεις τον τελευταίο καιρό, είναι προφανές ότι η δίψα για δεδομένα και η ικανότητα ανάλυσης και ανάλυσης τους πηγαίνει κατευθείαν στα υψηλότερα επίπεδα της κυβέρνησής μας. Ενώ εμείς στη βιομηχανία αξιώσεων δεν εμπλεκόμαστε σε διεθνείς ίντριγκες ή προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα πλέγμα κατασκοπείας, μπορούμε ωστόσο να αξιοποιήσουμε δεδομένα για να επηρεάσουμε αποτελεσματικά τη λήψη των αποφάσεών μας.

Καθώς η τεχνολογία συνεχίζει να εξελίσσεται εκθετικά, μπορούν να γίνουν πολλά για να βελτιωθεί ριζικά η διαδικασία αυτόματων αξιώσεων. Για πολλά χρόνια, η παραδοσιακή σκέψη και οι μέθοδοι διαχείρισης του status quo κατέστρεφαν την καινοτομία υπέρ των κουρασμένων μέτρων μείωσης του κόστους και των τάσεων ζημιών από ανακυκλωμένα υλικά που εναλλάσσονται από DRP σε ανεξάρτητους εκτιμητές σε εκτιμητές προσωπικού και μετά ξανά.

Ταυτόχρονα, δημοφιλείς μετρήσεις εμφανίζονται επίσης σε κυκλική βάση με τους συνήθεις ύποπτους χρόνου κύκλου, μέσης αξίας εκτίμησης, χρήσης εξαρτημάτων και σωστής τεκμηρίωσης των επιλογών συνολικής απώλειας να στρογγυλεύουν συχνά τη λίστα. Αλλά όλα αυτά είναι «γεύσεις του μήνα» και δεν αντιμετωπίζουν ή αποκαλύπτουν πλήρως τις βασικές αιτίες. Πρέπει να σκάψουμε λίγο πιο βαθιά.

Σήμερα, υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορούν να γίνουν εάν τα δεδομένα αναλυθούν αποτελεσματικά. Ένας διαχειριστής αξιώσεων θα μπορούσε σχεδόν να προβλέψει τα αποτελέσματα και να διοχετεύσει τους πόρους για τα καλύτερα αποτελέσματα με βάση μια συγκέντρωση δεδομένων και τη χρήση τους για πρόβλεψη.

Χρειάζεστε περισσότερο προσωπικό στον τομέα; Ποιο είναι το ιστορικό κόστος επισκευής ενός συγκεκριμένου έτους, μάρκας και μοντέλου με αντίστοιχη τοποθεσία αντίκτυπου; Πού θα οδηγήσουν τα υψηλότερα ποσοστά εργασίας σε περισσότερες συνολικές απώλειες; Ποιες εταιρείες επιτρέπουν στους αντισυμβαλλομένους τους υπερβολική ενοικίαση για αιτήματα υποκατάστασης;

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα για το πώς η τεχνολογία αυτόματων αξιώσεων και τα δεδομένα που προκύπτουν μπορούν να διοχετευθούν για τη βελτίωση των ροών εργασίας, την εξάλειψη των περιττών σημείων επαφής και τη δημιουργία μιας πιο αποτελεσματικής διαδικασίας.

Έξυπνη αποστολή. Φανταστείτε να βάζετε τις σωστές αξιώσεις στα σωστά χέρια κάθε φορά. Μια ισχυρή λύση αποστολής θα μπορούσε να προσδιορίσει έναν αντιπρόσωπο πεδίου με βάση την πλησιέστερη τοποθεσία, την προηγούμενη απόδοση, τα επίπεδα εμπειρίας, τα αποτελέσματα του ιστορικού κύκλου, τις αξιολογήσεις CSI, τη γλώσσα εάν χρειάζεται μετάφραση, την πλατφόρμα λογισμικού εκτίμησης, τον όγκο φόρτου εργασίας, τον τρέχοντα όγκο για την ημέρα και συγκρίσεις άλλων αντιπροσώπους που καταλήγουν σε έναν αλγόριθμο που δίνει αμέσως το αρχείο στο άτομο που είναι πιο πιθανό να παράσχει το πιο επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Ανάλυση διακανονισμού υποκατάστασης. Πώς θα ήταν να αναλύσουμε τη διαδικασία υποκατάστασης πέρα ​​από τη συγκεκριμένη ζήτηση;

Μάθετε ποιες εταιρείες τείνουν να τοποθετούν ανταλλακτικά OEM σε κάθε εκτίμηση, ακόμα κι αν τα εναλλακτικά ανταλλακτικά θα ήταν απολύτως αποδεκτά. Ποιες εταιρείες πληρώνουν υπερβολικά τους ασφαλισμένους τους για ενοικίαση όταν η επισκευή είναι μικρή; Ένας μεγάλος αριθμός αρχείων σας καταλήγει σε διαιτησία; Εάν ναι, ποια είναι τα ερεθίσματα που μπορούν να εντοπιστούν πριν από αυτό; Με την πάροδο του χρόνου, ένας ειδικός υποκατάστασης μπορεί να επικεντρωθεί σε ορισμένες τάσεις όταν αναλύει και εξετάζει αρχεία ζήτησης από διάφορες εταιρείες.

Δεδομένα φωτογραφίας EXIF. Πού και πότε?

Εδώ και αρκετό καιρό, οι περισσότερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές είχαν ενσωματωμένες πληροφορίες σε κάθε φωτογραφία. Με την έλευση των έξυπνων τηλεφώνων και tablet που χρησιμοποιούνται ευρέως, μπορούν επίσης να συμπεριληφθούν δεδομένα τοποθεσίας γεωκώδικα. Τι σημαίνει αυτό? Η εποχή της ημερομηνίας που σφραγίζει μια φωτογραφία στο μπροστινό μέρος έχει φύγει. Εάν οι λεπτομερείς πληροφορίες πρέπει να χρησιμοποιηθούν για δικαστική διαμάχη, τα δεδομένα EXIF ​​μπορούν να τεκμηριώσουν ποια κάμερα τράβηξε τη φωτογραφία, την ώρα που τραβήχτηκε και συχνά τις ακριβείς συντεταγμένες.

Αυτό σημαίνει ότι η ημέρα ενός αντιπροσώπου πεδίου μπορεί να ανακατασκευαστεί ή μπορεί να επιβεβαιωθεί μια ημερομηνία εκ νέου επιθεώρησης για να διασφαλιστεί η κατάσταση ενός οχήματος σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Αυτό είναι πολύ πιο ακριβές από μια ανακριβή σήμανση ημερομηνίας που απαιτεί προγραμματισμό από τον χρήστη σε μια κάμερα.

Ανάλυση καθυστέρησης αξίωσης. Κάθε διαχειριστής αξιώσεων θέλει έναν μέσο χρόνο κύκλου 48 ωρών για μια αξίωση αξιολόγησης ζημιών αυτοκινήτου. Αυτό μπορεί πάντα να επιτευχθεί; Εάν κάθε βήμα της διαδικασίας αξιολόγησης τεκμηριώθηκε από την ανάθεση έως την ολοκλήρωση, τυχόν προβλήματα και προκύπτοντα σημεία δεδομένων στην πορεία οδηγούν σε έναν θησαυρό πληροφοριών.

Μπορεί να ανακαλύψετε ότι ένας λανθασμένος αριθμός τηλεφώνου ή τοποθεσία οχήματος οδηγεί στο 25% όλων των καθυστερημένων αρχείων. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πολύτιμο εργαλείο εκπαίδευσης για να συζητήσετε με τους ρυθμιστές και να τονίσετε τη σημασία της εισαγωγής ακριβών πληροφοριών πριν από μια αποστολή. Από την άλλη πλευρά, τα δεδομένα μπορεί να δείχνουν ότι ένα ορισμένο ποσοστό αρχείων καθυστερεί λόγω υπερφόρτωσης ενός εκτιμητή. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε άμεση εστίαση στην καλύτερη κατανομή των πόρων πεδίου.

Ανάλυση όγκου θέσης. Χρειάζεται να αυξήσετε το προσωπικό σας; Τι θα λέγατε να προσθέσετε περισσότερα DRP στο δίκτυό σας; Απλώς σκεφτείτε αν θα μπορούσατε να τραβήξετε έναν χάρτη αμέσως και να παρακολουθήσετε τον όγκο σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Θα μπορούσατε να παρακολουθείτε τις μέσες τιμές αξιολόγησης σε διάφορους ταχυδρομικούς κώδικες, πόλεις και πολιτείες και να αναλύετε τις πληροφορίες σε ένα ακόμη πιο αναλυτικό επίπεδο.

Λεπτομερή δεδομένα μπορούν να εκτελεστούν σε μια χρονική περίοδο και να συγκριθούν με νέες πολιτικές για την πρόβλεψη των αναγκών σε προσωπικό σε ορισμένους τομείς πριν καν προκύψουν οι απώλειες. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην πρόβλεψη και τον προϋπολογισμό για τα επόμενα χρόνια.

Τα δεδομένα, όταν απλοποιούνται και γίνονται χρησιμοποιήσιμα, είναι απίστευτα ισχυρά. Ο Nary, ένας από εμάς που φεύγει από το σπίτι σήμερα χωρίς έξυπνο τηλέφωνο, είναι η τσέπη του γεμάτη με πολύτιμα δεδομένα. Για ορισμένους, αυτό μπορεί να αντιπροσωπεύει σημαντικές επαφές τηλεφώνου, οδηγίες χαρτογράφησης ή οικογενειακές φωτογραφίες. Παρόλα αυτά, είμαστε συνεχώς περικυκλωμένοι από δεδομένα. Στον κλάδο των απαιτήσεων πρέπει να καινοτομούμε και να αναπτυχθούμε με τον ίδιο τρόπο που θα επιτρέψει τελικά στους ηγέτες αξιώσεων να διαχειρίζονται από μετρήσιμα δεδομένα αντί για την καθημερινή επιβίωση.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *