Ασφάλειες Αυτοκινήτων για Ηλικιωμένους

Ασφάλειες Αυτοκινήτων για Ηλικιωμένους

Με μεγάλη απογοήτευση, τίποτα δεν λειτουργεί. Στη συνέχεια, περιηγείστε το αργά κινούμενο όχημα και παρατηρείτε ότι ο οδηγός είναι ηλικιωμένος και μετά οδηγείτε ακριβώς δίπλα και κουνάτε το κεφάλι σας. Η πραγματικότητα είναι ότι οι ηλικιωμένοι πολίτες είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο ασφαλείς στους δρόμους από τους περισσότερους έφηβους οδηγούς και λαμβάνουν καλύτερες τιμές. Ας δούμε μερικούς απλούς τρόπους με τους οποίους οι ηλικιωμένοι μπορούν να εξοικονομήσουν ακόμη περισσότερα στην ασφάλιση αυτοκινήτου.

Υπάρχουν περισσότεροι ηλικιωμένοι που οδηγούν

Σύμφωνα με πρόσφατες στατιστικές απογραφής, υπάρχουν περίπου 45 εκατομμύρια Αμερικανοί πολίτες ηλικίας 65 ετών και άνω. Αυτό αντιπροσωπεύει πάνω από το 14% του συνολικού πληθυσμού των ΗΠΑ. Λόγω της προόδου στην υγειονομική περίθαλψη και την ιατρική, οι ηλικιωμένοι ζουν πλέον περισσότερο από ποτέ και ο αριθμός τους θα συνεχίσει να αυξάνεται. Μέχρι το 2060, αυτός ο πληθυσμός των ηλικιωμένων αναμένεται να φτάσει σχεδόν τα 100 εκατομμύρια. Οι ηλικιωμένοι αντιπροσωπεύουν μια τεράστια, αναπτυσσόμενη αγορά για τις επιχειρήσεις και ορισμένες εταιρείες εστιάζουν αυστηρά σε αυτό το τμήμα της αγοράς. Οι ηλικιωμένοι είναι επίσης πιο ανεξάρτητοι τώρα από ποτέ και οι περισσότεροι οδηγούν τα δικά τους οχήματα μέχρι τα 80 τους.

Πολλοί ηλικιωμένοι έχουν αυστηρούς προϋπολογισμούς και η ασφάλιση αυτοκινήτου είναι μια πάγια δαπάνη που πρέπει να πληρώνουν κάθε μήνα. Τα καλά νέα είναι ότι πολλοί ασφαλιστές αυτοκινήτων προσφέρουν εξαιρετικές εκπτώσεις ασφάλισης αυτοκινήτων ηλικιωμένων. Οι μεταφορείς προσφέρουν αυτές τις εκπτώσεις επειδή τα στατιστικά δεν λένε ψέματα και αποδεικνύουν ότι οι ηλικιωμένοι έχουν χαμηλότερα ποσοστά ατυχημάτων από πολλές άλλες ηλικιακές ομάδες οδηγών.

Σκεφτείτε εάν για ένα λεπτό, θα νιώθατε πιο ασφαλής στη θέση του συνοδηγού ενός 17χρονου έφηβου ή ενός 67χρονου έμπειρου οδηγού που είναι πολύ προσεκτικός πίσω από το τιμόνι; Οι περισσότεροι ηλικιωμένοι οδηγοί έχουν εμπειρία δεκαετιών και υπακούουν στους νόμους οδικής κυκλοφορίας, όπως να μην στέλνουν μηνύματα κατά την οδήγηση.

Οι ανώτεροι οδηγοί υποβάλλουν λιγότερες αξιώσεις

Μερικοί από τους καλύτερους οδηγούς που υποβάλλουν τις λιγότερες αξιώσεις ατυχημάτων είναι εκείνοι στα 60 τους. Αυτή η ομάδα εξακολουθεί να διαθέτει τις κινητικές δεξιότητες και τα γρήγορα αντανακλαστικά για την αποφυγή περιστατικών στο δρόμο και έχει επίσης εμπειρία δεκαετιών, η οποία τους επιτρέπει να αποφεύγουν επικίνδυνες καταστάσεις. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι αερομεταφορείς προσφέρουν χαμηλότερες τιμές είναι ότι οι ηλικιωμένοι οδηγούν πολύ λιγότερα μίλια από τους νεότερους.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι περισσότεροι είναι συνταξιούχοι και δεν χρειάζεται να εκτίθενται σε επικίνδυνες μετακινήσεις στις ώρες αιχμής. Οι ηλικιωμένοι αυτοκινητιστές επίσης δεν τείνουν να βγαίνουν για πάρτι τόσο πολύ μεταξύ 10 μ.μ. και 2 π.μ., που είναι μερικές από τις πιο επικίνδυνες ώρες για να είναι στο δρόμο λόγω μεθυσμένων οδηγών. Αυτό μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο και οι ασφαλιστές τους ανταμείβουν με φθηνότερα ασφάλιστρα.

Το γλυκό σημείο για τους μεγαλύτερους οδηγούς είναι 55 έως περίπου 75 ετών. Εάν ένας ηλικιωμένος οδηγός δεν έχει εισιτήρια στο αρχείο του και δεν έχει ατυχήματα τα τελευταία 3 χρόνια, μπορεί να έχει πολύ φθηνή κάλυψη αυτοκινήτου. Στην πραγματικότητα, είναι εύλογο για τους ηλικιωμένους σε αυτήν την ηλικιακή κατηγορία να δίνονται τιμές με ποσοστά που είναι 15% χαμηλότερα από τους νεότερους αυτοκινητιστές μεταξύ 25 και 60 ετών και ένα κλάσμα αυτού που πληρώνουν οι έφηβοι για να καλύπτονται.

Εκπτώσεις ασφάλισης αυτοκινήτου για ηλικιωμένους

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους οι ηλικιωμένοι μπορούν να λάβουν φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου. Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς τρόπους περιλαμβάνουν:

* Πιστοποιημένες τάξεις ασφάλειας οδηγού: Η

ολοκλήρωση μιας κατηγορίας ασφαλούς οδηγού που αναγνωρίζεται από τους ασφαλιστές μπορεί να σας εξοικονομήσει 10% ή περισσότερο στην κάλυψη. Αυτά τα μαθήματα διαρκούν μόνο 2 ή 3 συνεδρίες και ακόμη και έμπειροι μεγαλύτεροι οδηγοί θα μάθουν πολλά.

* Εκπτώσεις χαμηλών χιλιομέτρων:

Εάν οδηγείτε λιγότερα από 1.000 μηνιαία μίλια, μπορείτε να πληροίτε τις προϋποθέσεις για έκπτωση σε χαμηλά χιλιόμετρα που μπορεί να σας εξοικονομήσει περίπου 15%. Εάν είστε ήδη συνταξιούχοι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην οδηγείτε πολύ.

* Λάβετε υψηλότερη

έκπτωση Μια έξυπνη κίνηση για τους ηλικιωμένους είναι να λάβουν ένα ασφαλιστήριο για αυτοκίνητα με έκπτωση 1.000 $ ή υψηλότερη. Αυτό είναι λογικό γιατί πιθανότατα είστε ήδη ένας πολύ ασφαλής οδηγός που δεν οδηγεί πάρα πολύ. Μια υψηλή έκπτωση θα σας εξοικονομήσει περίπου 10% ή περισσότερο.

* Κάντε γκαράζ στο αυτοκίνητό σας

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι οι ασφαλιστές θα κάνουν έκπτωση εάν κάνετε γκαράζ στο αυτοκίνητό σας τη νύχτα. Αυτό μειώνει σημαντικά την πιθανότητα κλοπής ή ζημιάς από ασυνήθιστα καιρικά φαινόμενα όπως πλημμύρες. Με το γκαράζ του αυτοκινήτου σας μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 5% έκπτωση στον ασφαλιστικό σας λογαριασμό.

Τώρα που γνωρίζετε μερικές βασικές στρατηγικές για το πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στην ασφάλιση αυτοκινήτων ηλικιωμένων, ήρθε η ώρα να λάβετε προσφορά. Το καλύτερο μέρος για να ψωνίσετε για φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου για ηλικιωμένους είναι το διαδίκτυο. Ελέγξτε καλά για να πάτε ασφάλιση και συγκρίνετε έως και 10 χρεώσεις σε 5 λεπτά ή λιγότερο. Ξεκινήστε τώρα και εξοικονομήστε εκατοντάδες με άμεση τιμολόγηση.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *