Ασφάλειες αυτοκινήτου στην Ινδία

Ασφάλειες αυτοκινήτου στην Ινδία

Αφού αγοράσετε ένα αυτοκίνητο με τα χρήματα που κερδίσατε με κόπο, το να χρειαστεί να πληρώσετε και για επισκευές με τα χρήματα που κερδίσατε με κόπο μπορεί να είναι πολύ αποκαρδιωτικό. Μπορεί επίσης να έχει αρκετά αρνητικές επιπτώσεις στο πορτοφόλι και τις αποταμιεύσεις σας. Στην Ινδία, ωστόσο, είναι υποχρεωτικό να έχετε ασφαλιστήριο συμβόλαιο τρίτων για το όχημά σας. Αυτό σημαίνει ότι το ασφαλιστήριο συμβόλαιο θα φροντίσει για τυχόν ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο από τρίτους και δεν θα καλύψει οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη.

Αν και αυτή είναι η υποχρεωτική ασφάλιση που απαιτείται, πολλοί άνθρωποι προτιμούν να λάβουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για το αυτοκίνητό τους, καθώς αυτό τους παρέχει καλύτερη κάλυψη ασφάλισης αυτοκινήτου. Ανεξάρτητα από το είδος της πολιτικής που επιλέγετε, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια πολιτική εργασίας στο όχημα ανά πάσα στιγμή, κάτι που είναι αναγκαίο από τον νόμο περί οχημάτων.

Μόλις δημιουργήσετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο, θα πρέπει να πληρώσετε ένα ασφάλιστρο αυτοκινήτου και θα είστε ασφαλισμένοι για ένα συγκεκριμένο ποσό. Το ποσό της κάλυψης που λαμβάνετε από την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Το πρώτο πράγμα που εξετάζεται είναι η μάρκα του αυτοκινήτου και το μοντέλο.

Το είδος της πολιτικής που αναζητάτε καθώς και οι αντικλεπτικές συσκευές που ήδη χρησιμοποιείτε θα ληφθούν επίσης υπόψη ενώ συζητείται η κάλυψη. Το ιστορικό οδήγησης, η ηλικία και το φύλο των αιτούντων είναι επίσης σημαντικοί παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη.

Επειδή είναι υποχρεωτικό, ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν μεγάλο αριθμό διαφορετικών ειδών συμβόλαια για να σας βοηθήσουν να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας. Αυτές οι εταιρείες έχουν επίσης διευκολύνει τα πράγματα δημιουργώντας εξαιρετικούς ιστότοπους που επιτρέπουν στους ανθρώπους να ελέγχουν οι ίδιοι τις πολιτικές τους στο διαδίκτυο.

Οι άνθρωποι που θέλουν να ασφαλίσουν το αυτοκίνητό τους μπορούν απλώς να καλέσουν μια ασφαλιστική εταιρεία και στη συνέχεια θα στείλουν έναν υπάλληλο στο σπίτι των αιτούντων για να κοιτάξει το αυτοκίνητο και να τραβήξει φωτογραφίες, μετά από το οποίο θα φτάσουν ένα συγκεκριμένο ποσό ασφαλίστρου και ποσό ασφάλισης.

Μόλις γίνει αυτό, μπορείτε ακόμη και να πληρώσετε ηλεκτρονικά για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας και αυτό σας γλιτώνει από τον κόπο να χρειαστεί να πάτε φυσικά στο γραφείο της ασφαλιστικής εταιρείας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής ή χρεωστικών και πιστωτικών καρτών και μόλις πραγματοποιηθεί η πληρωμή, σας αποστέλλεται με email ένα αντίγραφο της πολιτικής που πρέπει να εκτυπώνετε και να διατηρείτε στο αυτοκίνητο ανά πάσα στιγμή. Είναι σημαντικό να θυμάστε να ανανεώνετε την πολιτική κάθε χρόνο, και αυτό μπορεί επίσης να γίνει μέσω Διαδικτύου με το πάτημα μερικών κουμπιών.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *