Ασφάλειες αυτοκινήτου

Ασφάλειες αυτοκινήτου

Μπορείτε να πληρώσετε οπουδήποτε από 500 $ έως 2.000 $ για το ίδιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου, επομένως αξίζει να ψωνίζετε και να κάνετε τα μαθήματά σας. Ωστόσο, η εξοικονόμηση κόστους δεν πρέπει να είναι η μόνη σας ανησυχία. Όταν αγοράζετε ασφάλεια, στην πραγματικότητα αγοράζετε προστασία. και το τσίμπημα μιας δεκάρας μπορεί να επιστρέψει για να σας δαγκώσει, αν δεν είστε προσεκτικοί. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να πάρετε σωστές αποφάσεις όταν αγοράζετε ασφάλεια αυτοκινήτου.

Σε ορισμένες πολιτείες, όπως το Τέξας, το 30% των οδηγών δεν έχουν ασφάλιση ή επαρκή ασφάλιση, επομένως είναι σημαντικό να λάβετε κάλυψη ανασφάλιστων/υποασφάλιστων αυτοκινητιστών για να καλύψετε τους ιατρικούς σας λογαριασμούς, τους χαμένους μισθούς και τον πόνο και την ταλαιπωρία σας σε περίπτωση που ένας ανασφάλιστος αυτοκινητιστής σε τραυματίζει.

Σκεφτείτε πέρα ​​από το αυτοκίνητό σας. Όσο περισσότερα περιουσιακά στοιχεία και εισόδημα έχετε, τόσο περισσότερη ασφάλεια χρειάζεστε. Μια πολιτική ομπρέλας προσωπικής ευθύνης, σε συνδυασμό με την κάλυψη του ιδιοκτήτη σπιτιού δεν είναι πολύ ακριβή, αλλά μπορεί να παρέχει κρίσιμη προστασία του πλούτου σας. Εάν έχετε ήδη καλή οικογενειακή ασφάλιση υγείας, ίσως μπορέσετε να αποφύγετε να πληρώσετε περισσότερα για την προστασία προσωπικών τραυματισμών ή την ασφάλιση ιατρικής πληρωμής που σχετίζεται με την κάλυψη του αυτοκινήτου σας.

Η γειτονιά σας μετράει. Τα ποσοστά εγκληματικότητας είναι ένας παράγοντας. Εξετάστε τους τύπους αυτοκινήτων που οδηγούν οι γύρω σας. Εάν ζείτε σε μια ωραία περιοχή, γεμάτη αυτοκίνητα υψηλών προδιαγραφών, μπορεί να θέλετε να αυξήσετε την κάλυψη υλικών ζημιών. Εάν ζείτε σε αγροτική περιοχή, πιθανότατα θα απολαύσετε χαμηλότερες τιμές από εκείνους που ζουν σε αστικές περιοχές με μεγάλη κίνηση. Το να ζεις στο κέντρο του Ντάλας του Τέξας, είναι πιθανό να σου κοστίσει περισσότερο από το να ζεις σε ένα ήσυχο προάστιο στα περίχωρα του Κάνσας Σίτι του Μιζούρι.

Το πού παρκάρετε το αυτοκίνητό σας μπορεί να επηρεάσει το ασφάλιστρο. Εάν παρκάρετε μέσα σε ένα γκαράζ, είναι λιγότερο ευάλωτο σε κλοπή και ζημιές από τις καιρικές συνθήκες από το να το σταθμεύσετε σε δρόμο ή δρόμο και μπορεί να σας δώσει το δικαίωμα σε μειωμένη τιμή. Εάν εργάζεστε στο σπίτι, έχετε μια σύντομη καθημερινή μετακίνηση ή χρησιμοποιείτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ίσως μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου σας με μια χαμηλή έκπτωση σε χιλιόμετρα.

Ανάλογα με το τι κάνετε για τα προς το ζην, μπορεί να είστε σε θέση να εξοικονομήσετε το ασφάλιστρο του αυτοκινήτου σας. Ορισμένα επαγγέλματα θεωρούνται χαμηλότερου κινδύνου. Οι δάσκαλοι, οι επιστήμονες, οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες λαμβάνουν συχνά εκπτώσεις στα ασφάλιστρά τους.

Οι μαθητές κολεγίου που πηγαίνουν στο σχολείο περισσότερα από 100 μίλια μακριά από το σπίτι μπορεί να δικαιούνται έκπτωση, με βάση την υπόθεση ότι σπάνια βρίσκονται πίσω από το τιμόνι του οικογενειακού αυτοκινήτου. Η απόκτηση καλών βαθμών πληρώνει, με περισσότερους από έναν τρόπους. Ρωτήστε για καλές φοιτητικές εκπτώσεις.

Πληρώνει να παντρευτείς. Οι παντρεμένοι άνδρες έχουν στατιστικά λιγότερα ατυχήματα από τους ανύπαντρους, οπότε αν ψάχνετε για λίγο επιπλέον κίνητρο για να κάνετε την κατάδυση, σκεφτείτε την εξοικονόμηση ασφάλισης αυτοκινήτου – απλώς μην το κάνετε μέρος της πρότασής σας. Εάν έχετε περισσότερα από ένα αυτοκίνητα στο σπίτι σας, ρωτήστε για μια έκπτωση για πολλά αυτοκίνητα.

Οδήγα με ασφάλεια. Ένα εισιτήριο υπερβολικής ταχύτητας μπορεί να σας κοστίσει περισσότερο από το πρόστιμο. Ένα κακό ιστορικό οδήγησης μπορεί επίσης να αυξήσει το κόστος πριμοδότησης. Την επόμενη φορά που βιάζεστε, επιβραδύνετε και προστατέψτε τον εαυτό σας και το πορτοφόλι σας.

Η αγορά του σωστού αυτοκινήτου μπορεί να εξοικονομήσει ασφάλιση αυτοκινήτου. Τα αυτοκίνητα με ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως αντιμπλοκάρισμα φρένων, πλευρικούς αερόσακους και αυτόματες ζώνες ασφαλείας κοστίζουν λιγότερο. Τα αυτοκίνητα που κλέβονται συχνά έχουν γενικά υψηλότερα ασφάλιστρα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ινστιτούτο δεδομένων απώλειας αυτοκινητοδρόμων για αναφορές κλοπής σχετικά με τη μάρκα του αυτοκινήτου που σκέφτεστε να αγοράσετε.

Εάν έχετε την καρδιά σας σε ένα σπορ όχημα, βεβαιωθείτε ότι το πορτοφόλι σας είναι έτοιμο να χειριστεί το υψηλότερο ασφάλιστρο. Οι τιμές μπορεί να είναι σημαντικά υψηλότερες για οχήματα υψηλών επιδόσεων. Εάν έχετε ένα δάνειο στο αυτοκίνητό σας, ο δανειστής έχει λόγο για το είδος της κάλυψης που έχετε στο όχημά σας για να προστατεύσει την επένδυσή του. Να είστε σοφοί και να ρωτήσετε τον ασφαλιστικό σας πράκτορα πόσο θα κόστιζε η ασφάλιση του αυτοκινήτου που σκέφτεστε να αγοράσετε, προτού υπογράψετε στην κάτω γραμμή.

Μπορείτε να μειώσετε το μηνιαίο ασφάλιστρο στην ασφάλιση αυτοκινήτου εάν είστε διατεθειμένοι να ζήσετε με υψηλότερη έκπτωση. Εάν είστε καλός οδηγός, αξίζει να το σκεφτείτε. Καθώς το αυτοκίνητό σας μεγαλώνει, μπορεί επίσης να θέλετε να αλλάξετε την κάλυψή σας για να εξοικονομήσετε χρήματα. Εάν η πραγματική χρηματική αξία του αυτοκινήτου σας είναι πολύ χαμηλή, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να σταματήσετε την ολοκληρωμένη κάλυψη και την κάλυψη σύγκρουσης. Ωστόσο, μην αμελείτε ποτέ την κάλυψη αστικής ευθύνης, ανεξάρτητα από την ηλικία ή την αξία του οχήματός σας, γιατί εάν προκαλέσετε ένα σοβαρό ατύχημα, θα μπορούσατε να είστε στο γάντζο για εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *