Αποκτήστε φοιτητική ασφάλιση αυτοκινήτου στην καλύτερη τιμή

Αποκτήστε φοιτητική ασφάλιση αυτοκινήτου στην καλύτερη τιμή

Οι λόγοι για τους οποίους οι νέοι πληρώνουν περισσότερο ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό. Ενώ ο κύριος λόγος συνεχίζει να είναι τα ιστορικά δεδομένα ατυχημάτων και η έλλειψη οδηγικής εμπειρίας, οι νέοι μπορούν ακόμα να εξοικονομήσουν χρήματα αξιοποιώντας τις εκπτώσεις που προσφέρονται. Οι ασφαλιστές αυτοκινήτων προσφέρουν γενικά έκπτωση ακόμη και για εφήβους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισάγετε τα στοιχεία σας όπως αυτοκίνητο, ηλικία και ταχυδρομικό κώδικα και μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες εκπτώσεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Παρακάτω παρατίθενται οι τυπικές φοιτητικές εκπτώσεις που μπορεί να επωφεληθεί ένας έφηβος:

  • Καλές φοιτητικές εκπτώσεις

Οι μαθητές που σπουδάζουν στο κολέγιο ή στο γυμνάσιο δικαιούνται αυτού του είδους τις εκπτώσεις, με μόνη παράμετρο ότι πρέπει να διατηρούν καλούς βαθμούς. Μελετώντας σκληρά, οι μαθητές μπορούν να καταφέρουν να εξοικονομήσουν σημαντικά χρήματα. Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη από ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων, παρατηρήθηκε ότι οι μαθητές που διέπρεψαν στις σπουδές διέτρεχαν χαμηλότερο κίνδυνο ατυχημάτων. Ως εκ τούτου, ο οικονομικός κίνδυνος που εμπλέκεται σε αυτούς τους τύπους μαθητών είναι μικρότερος, λόγω του οποίου μπορούν να απολαμβάνουν εκπτώσεις όταν διατηρούν καλούς βαθμούς. Η βασική ιδέα πίσω από αυτήν την έκπτωση είναι ότι χρειάζεται σταθερή δέσμευση, αφοσίωση και προσόντα για να επιτύχουν καλούς βαθμούς και σημαίνει επίσης ότι διαθέτουν όλα τα προσόντα για να είναι ένας εξαιρετικός οδηγός.

Προσόντα για μια καλή φοιτητική έκπτωση

  • Τα ποσοστά έκπτωσης γενικά προσφέρονται σε φοιτητές που διατηρούν βαθμό Β ή υψηλότερο κατά τη διάρκεια του έτους. Όταν πληρούται αυτό το κριτήριο, δικαιούνται έκπτωση 10% από το ασφάλιστρο αυτοκινήτου. Όχι μόνο η σκληρή δουλειά σας βοηθά να πετύχετε στη ζωή, αλλά σας βοηθά επίσης να εξοικονομήσετε σημαντικά χρήματα όταν σπουδάζετε.
  • Ο φοιτητής πρέπει να είναι φοιτητής πλήρους φοίτησης και δεν πρέπει να παρακολουθεί μαθήματα μερικής ή εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
  • Υπάρχει όριο ηλικίας 25 ετών για τον μαθητή.

Για τους γονείς που πληρώνουν τα ασφάλιστρα των παιδιών τους, μπορείτε πάντα να τα δελεάζετε να σπουδάσουν σκληρότερα. Αν προσπαθήσουν για αυτό και δεν καταφέρουν να το πετύχουν για κάποιο λόγο, μπορείτε πάντα να τους παρακινήσετε να μελετήσουν σκληρότερα και να αποδώσουν καλύτερα το επόμενο έτος.

  • Πιστοποιημένα μαθήματα ασφάλειας οδηγών

Υπάρχουν διάφοροι τύποι μαθημάτων εκπαίδευσης που προορίζονται για τους οδηγούς. Διδάσκονται από περιπολικούς αυτοκινητοδρόμων και άλλους έμπειρους οδηγούς που θα μοιραστούν τις πολύτιμες συμβουλές για την οδήγηση. Μαθαίνοντας από αυτούς και περνώντας την τάξη, προφανώς γίνεσαι καλύτερος οδηγός από ό,τι ήσουν. Όταν προσκομίζετε την πιστοποίηση σε ασφαλιστικές εταιρείες, μπορούν να σας προσφέρουν έκπτωση έως και 10% του ασφαλίστρου σας. Ωστόσο, όταν συμμετέχετε σε πιστοποιημένα μαθήματα ασφάλειας οδηγών, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αναγνωρίζονται από τους ασφαλιστές αυτοκινήτων.

  • Αγορά αυτοκινήτου που έχει μικρότερο κόστος ασφάλισης

Το κόστος του αυτοκινήτου και ο τύπος του αυτοκινήτου που αγοράζετε παίζει σημαντικό ρόλο στον καθορισμό του ασφάλιστρου. Για τους εφήβους, το κόστος της ασφάλισης είναι ούτως ή άλλως διπλάσιο από το κόστος που πληρώνει ένας 40χρονος. Ωστόσο, το αυτοκίνητο που θα επιλέξετε μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τις τιμές σας σε κάποιο βαθμό. Μην αγοράζετε σπορ αυτοκίνητα όπως η Porsche ή οποιαδήποτε νέα φανταχτερά αυτοκίνητα που είναι αγαπημένα μεταξύ των κλεφτών. Για να παραμείνετε ασφαλείς και να αποφύγετε μεγάλα κόστη ασφάλισης αυτοκινήτου, αγοράστε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα όπως το Toyota Camry, το οποίο είναι ασφαλές και δεν συνοδεύεται από τεράστια τιμή για το ασφάλιστρο.

  • Οι κάτοικοι φοιτητές έχουν έκπτωση!

Οι φοιτητές που σχεδιάζουν να εγγραφούν σε κολέγιο ή πανεπιστήμιο σε διαφορετικό μέρος, το οποίο είναι γενικά σε απόσταση άνω των 100 μιλίων, δικαιούνται αυτού του τύπου έκπτωση. Αν και πολλοί άνθρωποι δεν το γνωρίζουν αυτό, αυτή η έκπτωση μπορούν να επωφεληθούν από μαθητές που δεν σκοπεύουν να οδηγήσουν στο σχολείο τους ή να χρησιμοποιήσουν το αυτοκίνητό τους μόνο σε περιορισμένες περιπτώσεις όταν βρίσκονται στο σπίτι. Ωστόσο, αυτό πρέπει να συνοδεύει μια απόδειξη, όπως μια επιστολή εισαγωγής μαζί με τη διεύθυνση του κολεγίου. Ο ασφαλιστής αυτοκινήτων θα απαιτήσει επίσης απόδειξη χιλιομέτρων και αυτή η έκπτωση μπορεί να συνοδεύεται από μερικούς περιορισμούς.

  • Ερευνήστε και βρείτε τη φθηνότερη φοιτητική ασφάλεια αυτοκινήτου online!

Αν αφιερώσετε λίγο χρόνο στην έρευνα στο διαδίκτυο, μπορείτε να βρείτε φοιτητική ασφάλεια αυτοκινήτου σε φτηνές τιμές. Οι ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων προσφέρουν γενικά ασφαλιστικές καλύψεις σε φθηνότερη τιμή σε σύγκριση με τις τιμές που χρεώνουν οι πράκτορες και άλλοι τρίτοι. Με λίγα κλικ, μπορείτε να συγκρίνετε τις πολιτικές και να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα.

Ορισμένοι ιστότοποι σάς επιτρέπουν επίσης να επιλέξετε τους τύπους έκπτωσης για τους οποίους δικαιούστε και να σας δείξουν μια προσφορά ανάλογα. Η καλή ασφάλιση επεκτείνει τα φοιτητικά ποσοστά έκπτωσης για περίοδο έως και ένα έτος μετά την αποφοίτηση των φοιτητών. Μπορείτε επίσης να περάσετε από τους διαφορετικούς τύπους έκπτωσης για τους οποίους δικαιούστε. Γιατί λοιπόν να περιμένετε; Ξεκινήστε την έρευνά σας τώρα και απολαύστε εκπληκτικές εκπτώσεις στην ασφάλεια καλής πορείας!

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *