Αναζητάτε εκπαίδευση στο εξωτερικό

Αναζητάτε εκπαίδευση στο εξωτερικό; Αποκτήστε μια φοιτητική ταξιδιωτική ασφάλιση

Οι σπουδές στο εξωτερικό συνεπάγονται πολλούς κινδύνους – οι κίνδυνοι ακύρωσης πτήσης την ενδέκατη ώρα, επείγουσα ιατρική ανάγκη, απώλεια αποσκευών κ.λπ. Το να τραβήξεις τον εαυτό σου κάτω από τέτοιες αντίξοες συνθήκες στο εξωτερικό μπορεί να είναι από μόνο του αρκετά ακριβό. Επίσης, ένας μαθητής που ζει μόνος εκτός Ινδίας μπορεί να χρειαστεί επίσκεψη από την οικογένεια ή άλλους βοηθούς εάν κάτι πάει στραβά.

Για να αντιμετωπίσετε όλες αυτές τις καταστάσεις χωρίς να κάψετε μια τρύπα στην τσέπη σας, είναι λογικό να πάρετε φοιτητική ταξιδιωτική ασφάλιση από μια φημισμένη ασφαλιστική εταιρεία. Κάθε μαθητής που ταξιδεύει συχνά σε κοντινούς προορισμούς χρειάζεται φοιτητική ταξιδιωτική ασφάλιση. Τους κρατά προστατευμένους στο νέο χώρο και καλύπτει έξοδα νοσηλείας, απώλειας αποσκευών, δίδακτρα, προστασία χορηγού και ταξίδι, οικογενειακή επίσκεψη και άλλα παρεπόμενα έξοδα.

Η επιλογή σας να αγοράσετε μια καλή κάλυψη θα πρέπει να εξαρτάται περισσότερο από την ευελιξία του συμβολαίου, το ύψος της κάλυψης, τη διαδικασία διευθέτησης των απαιτήσεων και το ιστορικό, τα νοσοκομειακά δίκτυα (οι ασφαλιστές συνδέονται με τη λίστα των νοσοκομείων στα οποία πρόκειται να σπουδάσει το παιδί σας) μαζί με άλλα οφέλη. Υπάρχουν πολλά πανεπιστήμια στο εξωτερικό που παρέχουν επίσης στους φοιτητές τους εκτεταμένη υγειονομική κάλυψη με ένα ισχυρό δίκτυο νοσοκομείων. Το καλό με τα σχέδια που προσφέρουν τα πανεπιστήμια είναι ότι παρέχουν θεραπεία χωρίς μετρητά στα νοσοκομεία που βρίσκονται κοντά.

Δύο σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τη λήψη μιας φοιτητικής ταξιδιωτικής ασφάλισης είναι:

Ταξίδια με κενό έτος: Το να κάνετε ένα κενό έτος στις μέρες μας έχει γίνει έθιμο μεταξύ των φοιτητών σε όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι δύσκολο για αυτούς τους μαθητές να βρουν μια κατάλληλη κάλυψη, ειδικά για εκείνους που θα επισκεφθούν κάποια άλλη χώρα, και αυτό μόνο. Ευτυχώς, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστηρίων συμβολαίων ζωής που καλύπτουν τέτοιες ανάγκες των μαθητών και τους δίνουν χείρα βοηθείας. Ωστόσο, ένα σημαντικό στοιχείο όταν αγοράζετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτού του τύπου είναι η ακριβής περίοδος του ταξιδιού σας καθώς και ο προορισμός που καλύπτετε, ακόμα κι αν μόλις περνάτε από τη χώρα.

Ακραία αθλήματα: Εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό για να συμμετάσχετε σε κάποια αθλητική δραστηριότητα, η λήψη φοιτητικής ταξιδιωτικής ασφάλισης που καλύπτει τα extreme sports είναι απόλυτη ανάγκη, καθώς υπάρχει πάντα κίνδυνος τραυματισμού στα αθλήματα. Η ασφάλεια σας καλύπτει όταν τραυματίζεστε και σας βοηθά να λάβετε θεραπεία από το καλύτερο νοσοκομείο στην κοντινή τοποθεσία. Ενώ υπάρχουν πολλοί τύποι ασφαλιστηρίων συμβολαίων που καλύπτουν βασικά ιατρικά επείγοντα περιστατικά, θα πρέπει να αγοράσετε το ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο που παρέχει εκτεταμένη κάλυψη εάν σκοπεύετε να αναλάβετε ακραία αθλήματα ή δραστηριότητες.

Υπάρχουν πολλές ασφαλιστικές εταιρείες που προσδιορίζουν ακόμη και το είδος των αθλημάτων που καλύπτει το συμβόλαιό τους. Έτσι, αυτό σας δίνει την επιλογή να επιλέξετε την καλύτερη πολιτική που ταιριάζει καλύτερα στα κριτήριά σας.

Επίσης, μην ξεχάσετε να διαβάσετε τις λεπτομέρειες του συμβολαίου που σκοπεύετε να αγοράσετε. Κατανοήστε καλά την πολιτική σας. Ελέγξτε τι καλύπτει όλα αυτά. Παρακολουθήστε τις εκπτώσεις και την ενότητα των δευτερευόντων ορίων του συμβολαίου, καθώς αυτά τα δύο μπορούν να αυξήσουν τα ασφάλιστρα του συμβολαίου σας. Αφού κάνετε μια ενδελεχή έρευνα για την καλύτερη πολιτική, επιλέξτε αυτή που παρέχει εκτενή κάλυψη εντός του προϋπολογισμού σας και συμμορφώνεται επίσης με τις οδηγίες του πανεπιστημίου.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *