Ακυρωμένο ταξίδι: Μπορεί να βοηθήσει η ταξιδιωτική ασφάλιση

Ακυρωμένο ταξίδι: Μπορεί να βοηθήσει η ταξιδιωτική ασφάλιση

Ακυρωμένο ταξίδι: Μπορεί να βοηθήσει η ταξιδιωτική ασφάλιση Φανταστείτε τον εαυτό σας να πετάει στη Νότια Κορέα για να παρακολουθήσετε επιτέλους μια ομάδα κοριτσιών K-pop για πρώτη φορά, προσωπικά. Το εισιτήριο της συναυλίας αγοράστηκε και είστε έτοιμοι να πιάσετε πυρετό και να απολαύσετε αυτή τη μοναδική και εξαίσια μουσική εμπειρία. Δυστυχώς, κατά την άφιξή σας στη Σεούλ, ενημερωθήκατε ότι για κάποιο λόγο, η συναυλία δεν θα συνεχιστεί.

Τι θα συμβεί αν παρακολουθείτε ένα συνέδριο ψηφιακής εκκίνησης στο Βερολίνο, αλλά πριν επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο, ενημερωθήκατε ότι για διάφορους λόγους, οι διοργανωτές εμποδίστηκαν να οργανώσουν και δεν μπορεί να προχωρήσει.

Σε περιπτώσεις ακύρωσης εκδηλώσεων, η ταξιδιωτική ασφάλιση μπορεί σίγουρα να βοηθήσει καθώς προσφέρει κάλυψη για ακυρωμένες εκδηλώσεις.

Για να είναι έγκυρη μια αξίωση, θα πρέπει να πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • Η ακύρωση της εκδήλωσης πρέπει να είναι πέρα ​​από τον έλεγχο του ασφαλισμένου.
  • Το συμβάν δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί πριν από την πτήση της επιστροφής στη χώρα σας.
  • Ο διοργανωτής θα πρέπει να παράσχει γραπτή επιβεβαίωση ότι η εκδήλωση ακυρώθηκε.

Υπάρχουν δύο (2) περιστάσεις που μπορεί να προκύψουν κατά τη χρήση αυτής της ασφαλιστικής κάλυψης. Αυτά είναι:

Η εκδήλωση ακυρώθηκε πριν από την αναχώρηση – Εάν ενημερωθήκατε πριν ταξιδέψετε στον τόπο διεξαγωγής, το μέγιστο ασφαλιστικό ποσό ανά άτομο ανέρχεται σε 400 £ για αχρησιμοποίητα εισιτήρια εκδήλωσης και συγκεκριμένα όρια όπως αναφέρονται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο που καλύπτει αχρησιμοποίητες ταξιδιωτικές ρυθμίσεις, όπως π.χ. πτήσεις, καταλύματα και εκδρομές, καθώς και άλλα πρόσθετα έξοδα ταξιδιού που σχετίζονται με το ταξίδι.

Η εκδήλωση ακυρώθηκε μετά την άφιξη στη χώρα/πόλη προορισμού – Για αυτήν την περίπτωση, έως και το 50% των εξόδων ταξιδίου και επτά (7) ημερών διαμονής θα καλύπτονται από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Εφόσον πρόκειται για ένα πρόσθετο κάλυμμα, ελέγξτε εάν η τυπική ή ολοκληρωμένη πολιτική σας έχει αυτήν τη δυνατότητα. Εάν δεν το κάνει, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με τον ασφαλιστή για να συμπεριλάβετε αυτήν τη δυνατότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αξίωσή σας δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη εάν η εκδήλωση προγραμματιστεί εκ νέου πριν από την πτήση της επιστροφής σας. Επίσης, η ασφάλιση θα πρέπει να αποζημιώνει μόνο όσα δεν αποζημιώνονται από τους διοργανωτές. Η αξίωση δεν περιλαμβάνει επίσης έξοδα για φαγητό και ποτό, καθώς πρόκειται για τακτικά, επαναλαμβανόμενα, καθημερινά έξοδα.

Το να βιώσετε μια ακύρωση μιας εκδήλωσης, ειδικά μια που έχετε επενδύσει οικονομικά και συναισθηματικά (σημαντικά) σε αυτήν μπορεί να είναι αποκαρδιωτική. Γι’ αυτό αξίζει τον κόπο να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να ανακτήσουμε τις προπληρωμές μας με την εμφάνιση αυτής της ακύρωσης και αυτό μπορεί κανείς να το κάνει μέσω της αγοράς του σωστού ασφαλιστηρίου συμβολαίου ταξιδιού με κάλυψη ακύρωσης εκδήλωσης.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *