Αεροπορικά ταξίδια στο εξωτερικό για να γίνετε φθηνότεροι

Αεροπορικά ταξίδια στο εξωτερικό για να γίνετε φθηνότεροι

 

Οι άνθρωποι που ελπίζουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό μπορούν τώρα να χαρούν. Η απότομη άνοδος των τιμών των καυσίμων και οι δυσμενείς επιπτώσεις τους στην τιμή των αεροπορικών εισιτηρίων είχαν αρχικά κάνει τους ταξιδιώτες να διστάζουν να λάβουν πτήσεις κάτω από οτιδήποτε άλλο εκτός από τις πιο επείγουσες περιστάσεις. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι αερομεταφορείς είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν αυτή την τάση. Σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν τα αεροπορικά ταξίδια, οι αερομεταφορείς δίνουν τώρα τα χέρια.

Οι προσπάθειές τους στοχεύουν στη μείωση του κόστους των αεροπορικών ταξιδιών. Στην πραγματικότητα, μπορεί να καταλήξει ότι τα ταξίδια στο εξωτερικό θα είναι φθηνότερα από τους εγχώριους προορισμούς στην Ινδία. Οι αερομεταφορείς χαμηλού κόστους αυξάνουν τις πτητικές ικανότητές τους στα κυκλώματά τους, διασφαλίζοντας ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι είναι ανοιχτοί για ταξίδια.

Ένα άλλο παράδειγμα θα ήταν οι συνομιλίες μεταξύ της Tata Sons, της AirAsia και του Amit Bhatia, με την ελπίδα να επεκταθεί η επωνυμία της AirAsia στην Ινδία. Η AirAsia, ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους της Ασίας, που επεκτείνεται σε ινδικά εδάφη δεν μπορεί παρά να είναι καλός οιωνός για τον μέσο ταξιδιώτη. Η προώθηση ορισμένων προγραμμάτων που στοχεύουν στην προσέλκυση συγκεκριμένου πλήθους προσθέτει επίσης κίνητρο για ταξίδια.

Ο εθνοτουρισμός, ο γεωτουρισμός και ούτω καθεξής είναι εξαιρετικά ελκυστικά πακέτα που επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν νέους πολιτισμούς και νέες περιοχές. Ένα ιδιαίτερο πλήθος στο οποίο στοχεύουν τα πακέτα είναι η προώθηση ταξιδιών «μόνο για γυναίκες», που λαμβάνουν υπόψη τα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας των γυναικών. Ο αυξανόμενος αριθμός εξατομικευμένων πακέτων διακοπών επιτρέπει στους ανθρώπους να επιλέξουν, κάτι που με τη σειρά του διασφαλίζει την αύξηση του αριθμού των ταξιδιωτών.

Με το κόστος του ταξιδιού να μειώνεται, περισσότεροι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να ταξιδέψουν και να λάβουν ταξιδιωτική ασφάλιση. Για να κλείσουν τη συμφωνία, οι αερομεταφορείς προσφέρουν επίσης ταξιδιωτική ασφάλιση εσωτερικού και εξωτερικού σε ταξιδιώτες. Ωστόσο, θέλετε να προσέχετε την κάλυψη που προσφέρουν οι μεταφορείς. Μπορεί να προσφέρουν πολιτικές που είναι φθηνότερες – αλλά σας καλύπτουν μόνο εν μέρει και σίγουρα μόνο για τη διάρκεια του ταξιδιού.

Έρχονται με πολλά ενσωματωμένα κενά, οπότε φροντίστε να διαβάσετε τα ψιλά γράμματα προτού το επιλέξετε. Για παράδειγμα, ενδέχεται να μην καλύπτουν ατυχίες πριν ή μετά την πτήση σας – επομένως είναι γενικά καλύτερο να αγοράσετε την ασφάλισή σας από μια φημισμένη ασφαλιστική εταιρεία. Επειδή οι εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης φροντίζουν να μην απογοητεύσουν ούτε αυτές. Μια τεράστια γκάμα ασφάλισης έχει εμφανιστεί, από τη συνήθη κάλυψη όπως απώλεια αποσκευών και καθυστερήσεις ταξιδιού μέχρι την κάλυψη ακραίων σπορ, που τώρα καλύπτεται από τη διεθνή ταξιδιωτική ασφάλιση.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *