Αγορά 6 ή 12 μηνών ασφάλισης αυτοκινήτου

Αγορά 6 ή 12 μηνών ασφάλισης αυτοκινήτου

Φαίνεται σαν μια εύκολη απόφαση να πάρεις, αλλά για κάποιο λόγο δεν είσαι εντελώς σίγουρος. Αναρωτιέστε ποια είναι τα οφέλη και τα μειονεκτήματα κάθε διάρκειας πολιτικής; Οι ασφαλιστικοί πράκτορες συχνά ρωτούν ποια είναι η καλύτερη επιλογή και η αλήθεια είναι ότι εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε κάθε χρονικό πλαίσιο πολιτικής. Ας το εξετάσουμε περαιτέρω και ας αναλύσουμε και τις δύο επιλογές, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια πιο τεκμηριωμένη απόφαση και να εξοικονομήσετε χρήματα.

 Οι τιμές πριμοδότησης έχουν οριστεί

Μπορεί να φαίνεται προφανές, αλλά μπορεί να έχετε παραβλέψει αυτό το απλό σημείο. Οι τιμές σχεδόν σε όλα, από καινούργια αυτοκίνητα και σπίτια μέχρι παπούτσια φαίνονται να ανεβαίνουν συνεχώς. Αυτό ισχύει επίσης για την τιμολόγηση της ασφάλισης αυτοκινήτων. Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι εμπλέκονται σε ατυχήματα οδήγησης και αυξημένες ασφαλιστικές απάτες, πολλοί ασφαλιστές δεν είχαν άλλη επιλογή από το να αυξήσουν τα ασφάλιστρα ετησίως. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να κλειδώσετε μια καθορισμένη τιμή για έναν ολόκληρο χρόνο αγοράζοντας ένα συμβόλαιο 12 μηνών.

Εάν από την άλλη αγοράσετε ένα συμβόλαιο 6 μηνών, υπάρχει μια πολύ πραγματική πιθανότητα όταν έρθει η ώρα να το ανανεώσετε, μπορεί να δείτε μια αύξηση επιτοκίου για την ίδια κάλυψη. Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα για να αποκτήσετε μια πιο μακροπρόθεσμη πολιτική είναι ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό για έναν ολόκληρο χρόνο, γεγονός που εξαλείφει λίγο το άγχος και διευκολύνει τον προϋπολογισμό των λογαριασμών σας.

Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα πληρώνοντας εκ των προτέρων για 12 μήνες κάλυψης

Σχεδόν κάθε ασφαλιστικός πάροχος προσφέρει εκπτώσεις για τον πελάτη που προπληρώνει για ένα ολόκληρο έτος κάλυψης. Ο λόγος για τον οποίο οι ασφαλιστές δίνουν διαλείμματα τιμών πληρώνοντας προκαταβολικά είναι επειδή μπορούν να επενδύσουν αυτά τα χρήματα και να αρχίσουν να τα αυξάνουν αμέσως. Οι ασφαλιστές πραγματοποιούν μεγάλο μέρος των κερδών τους επενδύοντας τα έσοδα από ασφάλιστρα που λαμβάνουν σε επενδύσεις όπως μετοχές και ομόλογα. Εάν καταφέρουν να πληρώσουν ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου προκαταβολικά, τότε μπορούν να βάλουν αυτά τα χρήματα σε λειτουργία και να επωφεληθούν από αυτό.

Το να έχετε μόνο 1 ετήσιο λογαριασμό είναι πιο βολικό

Φαίνεται ότι η ζωή γίνεται πιο περίπλοκη κάθε λεπτό. Οτιδήποτε εξαλείφει το πρόσθετο άγχος είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Αυτό περιλαμβάνει τη μείωση του ποσού και της συχνότητας των λογαριασμών όπως η ασφάλιση αυτοκινήτου. Έχοντας ένα συμβόλαιο 12 μηνών που είναι προπληρωμένο θα κάνει τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την επιλογή άλλου ασφαλιστικού προγράμματος ή την πληρωμή αυτού του λογαριασμού ξανά για έναν ολόκληρο χρόνο.

Μπορείτε να σταματήσετε τις επιπλέον χρεώσεις που προσθέτουν πολλοί ασφαλιστές σε βραχυπρόθεσμα συμβόλαια

Πολλοί άνθρωποι απλώς δεν έχουν την πολυτέλεια να πληρώσουν ολόκληρο το κόστος ασφάλισης αυτοκινήτου προκαταβολικά και πρέπει να το αναλύσουν σε μηνιαίες πληρωμές. Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες έχουν επιλογές όπως η αυτόματη πληρωμή που θα χρεώσει την πιστωτική κάρτα κάποιου σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία ή ακόμη και θα συντάξει την πληρωμή από τον τραπεζικό λογαριασμό. Το μειονέκτημα είναι ότι υπάρχουν συχνά χρεώσεις που συνδέονται με την πραγματοποίηση μηνιαίων πληρωμών πριμοδότησης που μπορούν πραγματικά να αθροιστούν. Προσπαθήστε να αγοράσετε ένα ολόκληρο έτος κάλυψης εκ των προτέρων και όχι μόνο θα έχετε έκπτωση, αλλά θα αποφύγετε και τις χρεώσεις.

Πλεονεκτήματα από την αγορά ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου αυτοκινήτου 6 μηνών

* Μπορείτε να λάβετε χαμηλότερη τιμή αργότερα

Είναι αλήθεια ότι το κόστος ασφάλισης αυτοκινήτου αυξάνεται σταθερά, αλλά είναι ακόμα δυνατό να βρείτε πολλά και να μειώσετε το κόστος ασφάλισής σας. Εάν δεν σας αρέσει να δεσμεύεστε σε μια μακροπρόθεσμη ετήσια δέσμευση, τότε μια πολιτική 6 μηνών μπορεί να είναι κατάλληλη για εσάς. Με τις απευθείας τιμές στο διαδίκτυο, έχετε μια εξαιρετική πιθανότητα να λάβετε φθηνότερη κάλυψη όταν λήξει το βραχυπρόθεσμο συμβόλαιό σας για 6 μήνες.

* Είναι λιγότερη οικονομική δέσμευση

Εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό αλλά έχετε αρκετά χρήματα για να αγοράσετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο 6 μηνών πλήρως, τότε αυτή η βραχύτερη περίοδος μπορεί να είναι καλύτερη για εσάς. Ίσως εξακολουθείτε να έχετε μια μικρή έκπτωση για την πλήρη πληρωμή και δεν θα χρειαστεί να βρείτε επιπλέον χρήματα που κοστίζει ένα συμβόλαιο 12 μηνών.

* Τα εισιτήρια ενδέχεται να αφαιρεθούν από το αρχείο οδήγησης σας σε λιγότερο από 6 μήνες

Έχετε σοβαρή παράβαση οδήγησης στο αρχείο DMV σας που θα καταργηθεί σύντομα; Εάν ναι, ίσως θέλετε να λάβετε ένα μικρότερο συμβόλαιο 6 μηνών. Αυτό είναι λογικό γιατί μόλις αφαιρεθεί η παράβαση από το αρχείο σας, μπορείτε να κάνετε αίτηση για κάλυψη και πιθανότατα να πάρετε μια φθηνότερη τιμή. Εάν έχετε καθαρίσει το ιστορικό οδήγησής σας σε περίοδο 6 μηνών, υποβάλετε ξανά αίτηση για κάλυψη και θα μπορείτε πραγματικά να μειώσετε τις τιμές σας αρκετά.

Συμπέρασμα

Εάν είστε καλός, υπεύθυνος οδηγός και έχετε εξοικονομήσει χρήματα, είναι λογικό να αγοράσετε 12 μήνες κάλυψης εκ των προτέρων. Ωστόσο, εάν περιστάσεις όπως οι παραβάσεις οδήγησης που θα λήξουν σε 6 μήνες ή λιγότερο σας επιτρέπουν να λάβετε χαμηλότερες χρεώσεις αργότερα, δεν θα πρέπει να δεσμεύεστε σε μια μεγάλη πολιτική 12 μηνών. Λάβετε μια συντομότερη πολιτική 6 μηνών και, στη συνέχεια, υποβάλετε ξανά αίτηση για χαμηλότερες τιμές, εάν αυτή η περίσταση ισχύει για εσάς. Όποια διάρκεια συμβολαίου κι αν επιλέξετε, προσπαθείτε πάντα να προπληρώνετε πλήρως για να μπορείτε να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις.

Πηγαίνετε στο Διαδίκτυο και συγκρίνετε προσφορές από την καλή ασφάλιση και δείτε πόσο εύκολο είναι να κάνετε αγορές για απευθείας ασφάλιση αυτοκινήτου. Ψωνίστε γύρω σας και αναζητήστε παρόχους αυτοκινήτων όπως η καλή ασφάλιση που προσφέρουν έκπτωση τουλάχιστον 5% για την προπληρωμή του πλήρους ποσού του συμβολαίου εκ των προτέρων.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *