Αγοράστε γαλήνη με οικογενειακή ασφάλιση διακοπών

Αγοράστε γαλήνη με οικογενειακή ασφάλιση διακοπών

Μπορεί να πιστεύετε ότι βοηθάτε τον προϋπολογισμό σας αποφεύγοντας την οικογενειακή ασφάλιση διακοπών για το ταξίδι σας στο εξωτερικό, αλλά, στην πραγματικότητα, αυτό το είδος κάλυψης θα σας βοηθήσει να προστατέψετε εσάς και τους δικούς σας από ένα ευρύ φάσμα περιστάσεων και δεν πρέπει να αγνοηθεί ελαφρά.

Το ταξίδι σε μια άγνωστη περιοχή, ίσως με διαφορετική κουλτούρα, μπορεί να είναι πολύ αγχωτικό σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Όπου απομονώνεστε στο εξωτερικό, το συμβόλαιό σας θα σας παρέχει σχεδόν σίγουρα δωρεάν τηλεφωνική βοήθεια όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτό θα είναι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο, 7 ώρες το 24ωρο, ώστε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να έχετε ανθρώπους στους οποίους μπορείτε να απευθυνθείτε για να σας βοηθήσουν σε μια δύσκολη στιγμή – ειδικά όταν δεν μιλάτε τη γλώσσα.

Αυξημένη πιθανότητα

δυσκολιών Υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να αντιμετωπίσετε δυσκολίες όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, απλώς και μόνο επειδή είστε πιο χαλαροί και επομένως δεν είστε σε εγρήγορση για προβλήματα που μπορεί να κρύβονται στη γωνία. Είτε αυτό το δίλημμα είναι η απώλεια των χρημάτων και των πιστωτικών καρτών σας ή η εμπλοκή σας σε τροχαίο ατύχημα επειδή έχετε συνηθίσει να οδηγείτε στην άλλη άκρη του δρόμου, είναι καλό να γνωρίζετε ότι το οικογενειακό ασφαλιστήριο συμβόλαιο διακοπών σας θα πληρώσει για να αντικαταστήσει οτιδήποτε έχετε χάσει ή καλύψετε τα ιατρικά και νοσοκομειακά σας έξοδα. Μπορεί να πιστεύετε ότι έχετε λάβει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για να αποφύγετε περιστατικά όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, αλλά αν δεν κατανοείτε πλήρως την τοποθεσία όπου θα περάσετε την περίοδο των διακοπών σας, στατιστικά, είναι πολύ πιο πιθανό να υποφέρετε.

Διαβάστε την τεκμηρίωσή σας

Κατανοώντας το επίπεδο κάλυψης που έχετε αγοράσει με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο οικογενειακών διακοπών σας, θα γνωρίζετε εκ των προτέρων εάν είναι πιθανό να καλύπτεστε σε περίπτωση μεγάλου φάσματος πιθανών καταστροφών. Καλύπτεται μια κρουαζιέρα; Καλύπτονται τα μπαστούνια του γκολφ ή άλλος αθλητικός εξοπλισμός σας; Τι γίνεται αν είσαι έγκυος; Πρέπει επίσης να γνωρίζετε πλήρως πώς να επικοινωνήσετε με την εταιρεία σας εάν συμβεί το χειρότερο. Ας ελπίσουμε ότι τα χειρότερα δεν θα είναι πολύ άσχημα, αλλά ακόμη και η ταλαιπωρία να χάσετε τις αποσκευές ή το τηλέφωνό σας ενώ βρίσκεστε σε μια ξένη χώρα μπορεί να προκαλέσει τεράστια προβλήματα. Γνωρίζοντας ότι έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο (τόσο οικονομικά όσο και πρακτικά) θα σας προσφέρει εξαιρετική ηρεμία. Καλό είναι κάθε μέλος της οικογένειας (φυσικά κατάλληλης ηλικίας) να γνωρίζει πού βρίσκονται τα στοιχεία του ασφαλιστηρίου συμβολαίου οικογενειακών διακοπών σας, ώστε να μπορεί να απευθυνθεί για βοήθεια εάν τη χρειαστείτε.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *