Ένα ακόμη άρθρο για την ασφάλιση αυτοκινήτου

Ένα ακόμη άρθρο για την ασφάλιση αυτοκινήτου

Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ένα προϊόν που αγοράζεται και επίσης μπορεί να πληρώσει για ζημιές στο όχημά σας ή στα οχήματα άλλων σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος ή ζημίας που δεν σχετίζεται με ατύχημα. Κάθε πολιτεία έχει τους νόμους της σχετικά με το ποσό της ασφάλισης αυτοκινήτου που πρέπει να έχει κάθε άτομο για να μπορεί να οδηγεί νόμιμα. Πολλοί διαφορετικοί παράγοντες επηρεάζουν επίσης τα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτων. Δεν βασίζεται καν σε διάφορες εταιρείες? Εναπόκειται στον ασφαλιστικό κλάδο να καθορίσει τι είναι η ασφάλεια αυτοκινήτου και πόσα θα πληρώσει κάθε άτομο για την κάλυψη αυτοκινήτου.

Τι είναι η ασφάλεια αυτοκινήτου; Φαίνεται πολύ θεμελιώδες ερώτημα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές διαφορετικές πτυχές και στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη σχετικά με την ασφάλιση αυτοκινήτου, τα οποία μπορεί να γίνουν πολύπλοκα πολύ γρήγορα, εάν δεν είστε τόσο προετοιμασμένοι για αυτό που θα εισέλθετε. Πρέπει να γνωρίζετε πώς υπολογίζονται περισσότερο τα ποσοστά για τους τύπους κάλυψης διαθέσιμα, πόση κάλυψη χρειάζεστε ή μπορείτε να λάβετε και ποιες εταιρείες προσφέρουν την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου για τις ανάγκες σας.

Τι καλύπτει η ασφάλιση αυτοκινήτου;

Η ασφάλεια αυτοκινήτου χρησιμοποιείται για να σας προστατεύσει το άτομο ή μια επιχείρηση ή οργανισμό από οικονομική ζημία σε σχέση με ένα μηχανοκίνητο όχημα. Οι οικονομικές απώλειες μπορεί να προκύψουν για πολλούς λόγους και η ασφάλιση αυτοκινήτου μπορεί να καλύψει τις ζημιές σας με διάφορους τρόπους.

Ευθύνη

ευθύνη για υλικές ζημιές είναι η κάλυψη έναντι ζημιών που κάνετε εσείς ή ένα άτομο που οδηγεί το όχημά σας με την άδειά σας στην ιδιοκτησία κάποιου άλλου. Το κόστος μπορεί να περιλαμβάνει το άλλο όχημα, τους στύλους κοινής ωφέλειας, τους φράκτες, τα κτίρια, τα σπίτια, τις επιχειρήσεις ή σχεδόν κάθε τύπο δομής που αγγίζει το αυτοκίνητό σας.

σύγκρουσης

συνήθως προστατεύει το όχημά σας από ζημιές που προκύπτουν από ατύχημα με άλλο όχημα, λακκούβα, ανατροπή αυτοκινήτου κ.λπ. Η κάλυψη σύγκρουσης πληρώνει για την επισκευή του οχήματός σας ή εάν το όχημά σας έχει υποστεί ζημιά στο ατύχημα, θα σας αποζημιώσει για αφαιρεθεί η αξία του αυτοκινήτου και σε πολλές περιπτώσεις άλλα έξοδα.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. Η

ασφάλιση αυτοκινήτου είναι μια αναγκαιότητα, και αυτό είναι ευρέως εμφανές από το γεγονός ότι όλες οι πολιτείες των ΗΠΑ έχουν καταστήσει υποχρεωτική την ασφάλιση αυτοκινήτου σε όλα τα οχήματα. Τις περισσότερες φορές, αυτό φαίνεται να είναι μια ενοχλητική άσκηση, αλλά γιατί να περιμένετε μέχρι να εμπλακείτε σε ένα ατύχημα για να μάθετε πώς η λήψη μιας κάλυψης αυτοκινήτου φροντίζει τα περιουσιακά σας στοιχεία και εσάς. Τα υψηλά ιατρικά έξοδα και οι αυξανόμενες δικαστικές αποφάσεις καθιστούν χρήσιμο να προστατεύσετε τον εαυτό σας και το πολύτιμο όχημά σας με ασφάλεια αυτοκινήτου.

Επιπλέον, όλες οι δικαιοδοσίες έχουν καταστήσει υποχρεωτική την ύπαρξη δύο συστημάτων ασφάλισης αυτοκινήτων – το σύστημα χωρίς σφάλμα και το σύστημα αδικοπραξίας. Ο προηγούμενος τύπος ασφαλιστικής εύνοιας στις περισσότερες πολιτείες υπαγορεύει ότι ο ασφαλιστικός σας μεταφορέας θα πληρώσει τις αξιώσεις τραυματισμού ανεξάρτητα από το ποιος προκάλεσε το ατύχημα στην πραγματικότητα.

Το πληρωτέο ποσό ανέρχεται σε ένα καθορισμένο όριο και εάν εμπλακείτε σε ατύχημα, ο μεταφορέας σας είναι υπεύθυνος να πληρώσει για τον τραυματισμό. Σε αντίθεση με αυτό, το σύστημα αδικοπραξίας ο τραυματίας θα πρέπει να αναλάβει τα ιατρικά έξοδα από το πακέτο του και στη συνέχεια να τα διεκδικήσει από τον ασφαλιστικό φορέα του ένοχου οδηγού ως αποζημίωση.

Με τον αριθμό των ατυχημάτων και των κλοπών να συμβαίνουν ευρέως στις ΗΠΑ, είναι απαραίτητο για κάθε ιδιοκτήτη αυτοκινήτου να αγοράσει μια τέτοια ασφαλιστική κάλυψη για να εξασφαλίσει τόσο το όχημα όσο και τον ιδιοκτήτη του σε στιγμές ανάγκης.

Στις ΗΠΑ αν θέλετε να έχετε αυτοκίνητο στο δρόμο πρέπει να έχετε ασφάλεια αυτοκινήτου. Ορισμένες πολιτείες έχουν ακόμη και ελάχιστα όρια κάλυψης όπου πρέπει να έχετε ένα συγκεκριμένο ποσό κάλυψης σε δολάρια. συνήθως, αυτό ονομάζεται πρωτογενής κάλυψη.

Πώς να αποκτήσετε καλύτερη ασφάλιση αυτοκινήτου στις ΗΠΑ Η

ασφάλεια αυτοκινήτου καλύπτει ατύχημα σε αυτοκίνητο. Η ασφαλιστική εταιρεία πληρώνει για την οικονομική ζημία στον ιδιοκτήτη με αντάλλαγμα ένα μικρό χρηματικό ποσό που καταβάλλεται περιοδικά. Το ποσό που καταβάλλεται ετησίως ονομάζεται ασφάλιστρο και το συμβόλαιο που συνάπτετε με την ασφαλιστική εταιρεία είναι γνωστό ως ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Η ασφαλιστική εταιρεία σας επιτρέπει να κρατήσετε το συμβόλαιο και γίνετε ο ασφαλισμένος.

Η ασφάλιση αυτοκινήτου μπορεί να μην είναι φθηνή. Ωστόσο, υπό απρόβλεπτες συνθήκες απώλειας ή ζημιάς στο όχημά σας, η αποζημίωση θα φαίνεται σαν θεόσταλτο δώρο. Η περιοδική εξόφληση χρηματικών ποσών για την προστασία του αυτοκινήτου ή των αυτοκινήτων που ανήκουν στην επιχείρησή σας, μπορεί να φαίνεται ακριβό. Θα μπορούσε να υπάρχει μια τάση να προσπαθείτε να κόψετε τις γωνίες αξιοποιώντας τα ελάχιστα πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου. Ωστόσο, ακόμη και μικρές ζημιές στο αυτοκίνητο είναι υπερβολικά ακριβές. Επομένως, ένα ελάχιστο πακέτο ενδέχεται να μην σας προσφέρει την εκτεταμένη κάλυψη τη στιγμή που το χρειάζεστε περισσότερο.

Τύποι ασφάλισης αυτοκινήτου στις Η.Π.Α.

Οι πιο συνηθισμένοι τύποι ασφάλισης αυτοκινήτων που διατίθενται στις ΗΠΑ είναι η ασφάλιση αστικής ευθύνης, η ασφάλιση αστικής σύγκρουσης και η ολοκληρωμένη ασφάλιση, οι πληρωμές για ιατρικές πληρωμές και η προστασία προσωπικών τραυματισμών και η κάλυψη για ανασφάλιστους αυτοκινητιστές και υποασφαλισμένους αυτοκινητιστές. Οι περισσότερες σύγχρονες εταιρείες προσφέρουν αυτά.

Η ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης πληρώνει για τη ζημία που προκαλείτε σε άλλους και στην περιουσία τους. Πληρώνει για τα νομικά έξοδα και για τις δαπάνες για το θύμα που πηγαίνει στο δικαστήριο ζητώντας αποζημίωση, εντός των ορίων ευθύνης σας. Σε περίπτωση ατυχήματος, τα έξοδα επισκευής του αυτοκινήτου σας καλύπτονται από την ασφάλεια σύγκρουσης. Η συνολική ασφάλιση καλύπτει ζημιές που προκαλούνται από περιστατικά εκτός από τροχαία ατυχήματα, όπως φυσικές καταστροφές, κλοπή, πυρκαγιά, βανδαλισμός και χτύπημα ζώου.

Σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος και ο συνεπιβάτης χρειάζονται ιατρική περίθαλψη για σωματική βλάβη λόγω ατυχήματος, αυτή καλύπτεται από την κάλυψη Ιατρικών Πληρωμές. Η Personal Injury Protection θα καλύψει τα ιατρικά έξοδα και τους μισθούς που χάνονται από εσάς και τον συνεπιβάτη εάν τραυματιστείτε στο ατύχημα.

Γιατί Χρειάζεστε Ασφάλιση Αυτοκινήτου

Ο πρωταρχικός στόχος οποιασδήποτε ασφάλισης είναι να προστατεύσει τον αντισυμβαλλόμενο και την οικογένειά του από τις συνέπειες που προκύπτουν από έναν απροσδόκητο τραυματισμό ή θάνατο και οικονομικά βάρη σε περίπτωση αυτών των καταστροφών. Είναι μια σύμβαση μεταξύ της συνδεδεμένης ασφαλιστικής εταιρείας και εσάς, όπου συμφωνείτε να πληρώσετε το ασφάλιστρο για τις ζημιές που θα χρειαστεί να καλύψει η ασφαλιστική εταιρεία σε περίπτωση ατυχήματος.

Η ασφάλιση αυτοκινήτου καλύπτει αυτούς τους τρεις κύριους τομείς:

Κάλυψη περιουσίας – αναφέρεται στη ζημιά ή στην κλοπή του αυτοκινήτου σας

Κάλυψη ευθύνης – σχετίζεται με τις νομικές σας ευθύνες απέναντι σε άλλους που ενδέχεται στην αιτία της απώλειας υλικής ζημίας να αδυνατίσουν

Ιατρική κάλυψη – αναφέρεται στην ιατρικές θεραπείες, χρεώσεις θεραπείας, αποκατάσταση, απώλεια της ικανότητας εργασίας ή ακόμα και έξοδα κηδείας όπου υπάρχουν σχολές.

Η δουλειά Ασφάλισης Αυτοκινήτων

Η ασφάλεια αυτοκινήτου σας προστατεύει επίσης από ανασφάλιστους οδηγούς ή αυτοκινητιστές. Σε αυτήν την περίπτωση, οι ανασφάλιστοι αυτοκινητιστές ή οδηγοί δεν έχουν ασφαλιστική εταιρεία να σας πληρώσει για τη ζημιά που είχε συμβεί, αλλά ευτυχώς έχετε ακόμα την ασφαλιστική σας εταιρεία να επωμιστεί τις ζημιές.

Προστατέψτε την τράπεζα που είχε χορηγήσει το δάνειο αυτοκινήτου για να χρηματοδοτήσει το όχημά σας. Επειδή εάν συμβεί κάποια καταστροφή στο όχημά σας, κανείς δεν θα μπορεί να σας δανείσει ή να σας παράσχει επιπλέον χρήματα για να επισκευάσετε το αυτοκίνητο εκτός από την ασφαλιστική εταιρεία αυτοκινήτων. Διαφορετικά, θα χρειαστεί να επιδιορθώσετε τη ζημιά που προκλήθηκε στο αυτοκίνητο μόνοι σας και αυτό θα σας εμποδίσει να πληρώσετε την περιοδική μηνιαία πληρωμή του δανείου εγκαίρως. Οι συνέπειες είναι ότι η τράπεζα δεν θα σας δανείσει άλλα χρήματα στο μέλλον, με την κακή πιστωτική κατάσταση στην οποία βρίσκεστε τουλάχιστον για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *