Ένας σύντομος οδηγός για την κατανόηση της υπερβολικής ταξιδιωτικής ασφάλισης

Ένας σύντομος οδηγός για την κατανόηση της υπερβολικής ταξιδιωτικής ασφάλισης

Η προσπάθεια να βρείτε την καλύτερη ταξιδιωτική ασφάλιση μπορεί να είναι τρομακτική και δύσκολη. Η απόφαση μεταξύ ετήσιας ταξιδιωτικής ασφάλισης και συμφωνιών μεμονωμένου ταξιδιού, ακόμη και το ζήτημα της υπέρβασης της ασφάλισης είναι επίσης πιθανό να προκαλέσει μεγάλη σύγχυση. Αυτό το άρθρο μπορεί να παρέχει κάποιες διευκρινίσεις και οδηγίες για τους υποψήφιους ταξιδιώτες.

Βασικές πληροφορίες ασφάλισης

Όποιος μπερδεύεται με την τεχνική ασφάλιση χρειάζεται μόνο να θυμάται ότι η υπέρβαση του συμβολαίου αναφέρεται στο αναμενόμενο επίπεδο αρχικής πληρωμής (από τον ασφαλισμένο) σε περίπτωση απαίτησης. Αυτό θα διαφέρει πολύ, ανάλογα με το επίπεδο υπέρβασης που συμφωνείται κατά την εγγραφή στο συμβόλαιο. Η ασφαλιστική εταιρεία θα καταβάλει τα υπόλοιπα χρήματα, μέχρι το συμφωνημένο ανώτατο όριο αποζημιώσεων. Σχετικές πληροφορίες σχετικά με το πλεόνασμα θα πρέπει να περιλαμβάνονται στο έγγραφο πολιτικής και να φυλάσσονται για εύκολη αναφορά.

Πρόσθετη προστασία

Όπως αναφέρθηκε, το επίπεδο υπέρβασης θα ποικίλλει ανάλογα με την πολιτική που επιλέγει ο πελάτης. Ορισμένοι ασφαλιστές μπορεί να απαιτήσουν μόλις 20 £ σε περίπτωση απαίτησης 500 £, ωστόσο άλλοι θα αναμένουν πολύ υψηλότερα ποσά. Ενδέχεται να υπάρχουν ακόμη και όροι σχετικά με το επίπεδο υπέρβασης που σχετίζεται με διαφορετικούς τομείς της πολιτικής. Σε περίπτωση κλοπής, ο πελάτης θα έπρεπε να πληρώσει £30 για νομική συνδρομή και £50 για αντικατάσταση κλοπιμαίων. Αξίζει να έχετε κατά νου ότι ορισμένα φθηνότερα μεμονωμένα ταξίδια ή ετήσια ασφαλιστήρια συμβόλαια ταξιδιού ενδέχεται να έχουν σχετικά υψηλότερα επίπεδα υπέρβασης.

υποψήφιοι ταξιδιώτες που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν λίγο περισσότερο μπορεί να έχουν την επιλογή μιας υπερβολικής παραίτησης. Αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτείται να αποχωριστούν τα δικά τους χρήματα σε περίπτωση αξίωσης. Οι ετήσιοι πελάτες ταξιδιωτικής ασφάλισης μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή την επιλογή ως εγγυημένο μέσο για να απολαμβάνουν την ηρεμία καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ωστόσο μπορεί να θεωρηθεί περιττή για όσους απλώς ανυπομονούν για ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο μακριά! Όποιος χρειάζεται περαιτέρω διευκρίνιση για το θέμα της υπέρβασης πρέπει να επικοινωνήσει με τους ασφαλιστές του ή να ζητήσει ανεξάρτητη συμβουλή. Μπορεί να είναι δυνατό να εξακριβωθεί το ιστορικό των εταιρειών όσον αφορά τις πληρωμές ασφάλισης.

Προειδοποίηση υπέρβασης

ασφαλιστηρίων συμβολαίων Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες δεν θα είναι πρόθυμες να αναβαθμίσουν τα υπάρχοντα συμβόλαια πελατών και να παραιτηθούν πλήρως από την υπέρβαση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό να κάνετε ολοκληρωμένη έρευνα και να αγοράσετε το σωστό επίπεδο ασφάλισης εξαρχής. Αλλά αξίζει επίσης να ελέγξετε εάν οποιαδήποτε απαλλαγή από την πολιτική καλύπτει τραυματισμούς που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια ακραίων δραστηριοτήτων και απώλεια προσωπικών αντικειμένων. Τέτοια ζητήματα είναι ιδιαίτερα σχετικά με τους ετήσιους πελάτες ταξιδιωτικής ασφάλισης, καθώς μπορεί να χρειαστεί να καλύψει μια σειρά προορισμών και σκοπών για ταξίδια.

By mansoor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *